Totalul afișărilor de pagină

16 iun. 2015

FOLOSESTE-TE DE ENERGIA LUI DUMNEZEU! PASUL IMPORTANT PE CARE L-A FACUT OMENIREA...

Omenirea a facut cel mai important pas in aceasta lume, cunoscand o alta energie veche de cand exista acest Univers. Energia tahionica sau energia lui Dumnezeu este una din multele energii divine care ne pot ajuta in procesul de inaltare al constiintei.
Aceasta energie este doar una din caile de acces spre Dumnezeu, si cum la Dumnezeu se ajunge doar cu inima… ea contribuie la ascensiunea noastra ca fiinte universale in acest moment important al istoriei umanitatii.
Energia tahionica este foarte puternica insa extrem de blanda, ea nu bruscheaza fiinta umana printr-o patrundere puternica, ci mai ales prin asimilarea sa la modul constient. Energia in sine nu are nimic special. Ce o face sa fie mai speciala decat celelalte? Prin faptul ca nu are o frecventa (vibratie) anume (ea este neutra), ea se situeaza deasupra celorlalte frecvente si vibratii energetice. Prin intermediul acestei energii Dumnezeu este prezent pretutindeni in Univers si Cosmos!
Ea reprezinta suflul lui Dumnezeu sau respirația lui Unul! Energia tahionica contine in sine toate tipurile de energie pe care le cunoastem in prezent si ca atare ea se adreseaza tuturor, in egala masura atat celor mici cat si celor mari. Cei care au nevoie de ea la ora actuala sint cei mari, oamenii maturi care au blocate in constiinta lor energii ale vietilor anterioare. Fara a fi intelese aceste blocaje si rolul lor, nu vom putea merge mai departe!
Ce o mai face speciala? Marea ei capacitate de a debloca si a aduce la suprafata toate problemele noastre care se afla ascunse in inconstient si subconstient. Reteaua energetica a Terrei este acum patrunsa mai abundent de catre aceasta energie care ajuta la vindecarea planetara. Stati un pic si chibzuiti! Energia tahionica are calitatea de a aduce performante nebanuite in corpul fizic, precum si in celelalte corpuri de natura energetica.
Ea ajuta la descoperirea si dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale. Printr-o expunere repetata cu ajutorul unor dispozitive speciale care pot capta aceasta energie, se poate obtine un rezultat benefic si constant atat in corpul fizic cat si in cele subtile. Ea reuseste sa reconfigureze potrivit inteligentei sale intreaga tipologie si arhetipul originar implementat de Creator la inceputurile de evolutie ale Pamantului. Toate lanturile de ADN sint reconfigurate si activate de aceasta energie divina.
Este bine sa ne folosim de energia tahionica, insa aceasta nu suplineste efortul si munca care trebuie depuse de fiecare dintre noi. Este bine sa o luam ca aliat in regenerarea si vindecarea sufletului si trupului nostru. Ne putem folosi de toate dispozitivele create in acest moment, in acest scop. Acestea sint doar unelte, nimic mai mult!! Daca nu vom lucra la noi nu se va intampla nimic formidabil, deci atentie! Tendinta noastra a oamenilor este de a lasa pe altul sau altceva sa lucreze in locul nostru, ori asta nu se face! Energia tahionica este un real ajutor, un suport esential in evolutia noastra constienta ca fiinte divine si umane pe acest pamant.
Ce poate face energia tahionica? Foarte multe si enumeram doar cateva actiuni ale acestei energii:
– ajuta la regenerarea moleculelor, celulelor, tesuturilor corpului fizic
– ajuta la regenerarea ADN-ului
– curata si purifica la toate nivelele fiintei umane corpurile, chakrele, nadisurile, meridianele energetice – hraneste, echilibreaza, centreaza si armonizeaza toata fiinta noastra.

– creste gradul de imunitate al organismului fizic
– opreste si amelioreaza degradarea creierului fizic – regenereaza neuronii si sinapsele neuronale
– purifica sangele
-ajuta la ridicarea constiintei.
-sursa-http://www.efemeride.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu