Totalul afișărilor de pagină

4 sept. 2015

Alcatuirea spiritului ...

Omul este o îmbinare armonioasă între două forme: forma sferică(spiritul) şi forma umanoidă(duh).Când un spirit se desăvârşeşte în lumea spiritului, aceasta înseamnă că este capabil să îşi construiască singur un corp de spirit nemuritor, iar corpul de spirit „împrumutat” de la Dumnezeu îl înapoiază, la fel de curat cum l-a primit de la El. Spiritul desăvârşit părăseşte lumea şcoală a spiritelor lui Dumnezeu şi îşi construieşte propria sa lume şi propria sa creaţie din acea lume nemuritoare. Apoi este demn să intre în „Împărăţia lui Dumnezeu spirit” şi să-i mulţumească pentru tot ce a făcut Dumnezeu pentru el.În “Împărăţia lui Dumnezeu spirit” sunt nesfârşite spirite care se bucură împreună cu Dumnezeu. “Împărăţia lui Dumnezeu spirit” este nesfârşită. Acolo domneşte belşugul, armonia şi bucuria, iar fericirea pluteşte pretutindeni.
Când pătrunde în lumea următoare, şi capătă un alt trup specific lumii în cauză , spiritul intră în componenţa trupului următor. În lumea duhurilor, spiritul este purtat de trupul de duh. Aici spiritul o ia de la capăt cu învăţăturile care sunt îndreptate astfel încât duhul să se desăvârşească în acelaşi fel cum s-a desăvârşit spiritul. Putem afirma atunci când vedem un spirit sau când vorbim despre un spirit al omului, că acest spirit este experienţa tuturor lumilor unde ne-am desăvârşit în trupuri specifice fiecărei lumi în parte. Spiritul este totodată şi rezultatul tuturor minunilor săvârşite de Dumnezeu cu noi, în toate lumile în care el s-a jertfit pe Sine pentru ca noi să fim aici în lumea unde ne aflăm acum.
Spiritul ,cel mai vechi pe care l-am întâlnit până în acest moment, are “la activ” cinci mii şapte sute de lumi în care s-a desăvârşit şi unde a avut trupuri specifice fiecărei lumi în parte. Există pe Pământ la ora actuală şi spirite mult mai vechi pe care însă nu le-am putut observa prin clarvedere directă, din cauza faptului că distanţele ce ne despart sunt mari.

Atunci când dorim să discutăm despre alcătuirea spiritelor, putem vorbi despre ele ţinând cont de două mari aspecte cosmice şi anume:
Putem să catalogăm prima categorie de spirite conferindu-i numele de spirite apostolice.
Se poate discuta despre cea de-a doua categorie de spirite în funcţie de vechimea acestora. Astfel putem vorbi despre spirite foarte vechi şi spirite foarte noi.
Ambele categorii de spirite fac parte din categoria cosmică a spiritelor lui Dumnezeu şi toate aceste spirite au fost desăvârşite de Dumnezeu în lumea spiritelor şcoală atunci când au fost chemate de El în lumea duhului şi în formă de trupuri de duh.
În cele ce urmează vom vorbi despre spiritele apostolice şi despre misiunea foarte grea de altfel, pe care ele însele şi-au ales-o cu miliarde de lumi în urmă, datorită iubirii lor foarte mari pentru Dumnezeu adevărat şi pentru semenii lor oamenii, îngerii şi spiritele naturii, fraţii lor întru Dumnezeu.

-sursa- MIRA ANDROMEDA-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu