Totalul afișărilor de pagină

14 sept. 2015

Iubirea si Recunostinta vindeca bolile...

De fapt, care este principalul motiv pentru care ne imbolnavim? Slabirea sistemului nostru imunitar. Cu toate progresele noastre stiintifice si tehnologice, se pare ca sistemul nostru imunitar si capacitatea noastra de autovindecare s-au redus incontinuu de-a lungul timpului. Masaru Emoto in cartea Mesaje de la apa si univers, ne spune cu toata convingerea ca iubirea si recunostinta ne pot restabili capacitatea naturala de autovindecare, care este extrem de mare.
Ori de cate ori simtim o stare intensa de iubire si de recunostinta, aceasta energie ne stimuleaza sistemul imunitar si ne protejeaza impotriva virusurilor. Cu cat suntem mai plini de iubire si de bunatate, cu atat mai putine ganduri negative ne trec prin minte si cu atat mai putine experiente negative atragem din lumea exterioara.
Dumnezeu vegheaza cu rabdare asupra noastra, oferindu-ne noi si noi ocazii de a ne regandi modul de viata. A sosit momentul sa schimbam felul in care ne tratam singuri, in care ne tratam semenii si planeta, astfel incat sa ne punem la unison cu  intentia divina.
Acest mod de viata trebuie sa se bazeze in totalitate pe vibratia iubirii si recunostintei.
Cum putem realiza acest lucru? Simplu: incepe prin a-ti imbunatati relatia cu membrii familiei si cu prietenii.
Priveste acest lucru ca pe un joc. Spuneti:
„Astazi eu voi  fi cel care ofera iubire, iar tu esti cel care o primeste cu recunostinta.”
Transmite-ti apoi iubirea celorlalte persoane.
Cand te terezesti dimineata, spune-ti:
„Pentru a duce o viata plina de iubire si de recunostinta, optez pentru a nu ma infuria deloc astazi, indiferent de motiv.”
Este posibil sa descoperi ca desi stii ce ai de facut, noul mod de viata nu este deloc usor. Oamenii au emotii profunde si este natural sa te simti din cand in cand iritat, agitat, trist sau singur. De aceea, chiar daca nu poti transmite intotdeauna iubirea si recunostinta, nu te intrista. Foloseste-te totusi de puterea pozitiva a cuvintelor pentru a iesi din starile de disperare sau de tristete.
Cuvintele sunt inzestrate cu putere si cu energie. De aceea, noteaza pe mai multe cartonase cuvintele iubire si recunostinta si plaseaza-le la vedere acasa si la birou. Scrie aceste cuvinte cu o carioca pe o sticla si umple-o cu apa. In acest fel, apa pe care o vei bea va contine vibratia iubirii si recunostintei. Ori de cate ori bei din ea, spune-i apei: „Multumesc” si „Te iubesc”. Cu siguranta, ea va absorbi acest hado (iar tu vei simti efectele benefice ale acestor cuvinte, caci esti tu insuti alcatuit in cea mai mare parte din apa).
In Japonia este considerat tabu sa rostesti cuvinte precum despartire sau separare la o nunta. In mod similar, nimeni nu trebuie sa rosteasca cuvinte precum a pica atunci cand vorbeste  cu un student aflat pe punctul de a da un examen. Inca din cele mai vechi timpuri, japonezii au inteles puterea cuvintelor. Asa se explica de ce in aceasta tara exista atat de multe tabuuri asociate cu vorbirea.
Tot in Japonia s-a creat cinci principii, afirmand ca natura apei ilustreaza perfect cum trebuie sa traiasca omul. Exista o teorie care spune ca aceste principii au la baza invatarurile filozofului chinez Lao Tzu.
Poate ca acestea ar trebui sa fie lectiile pe care le predam copiilor nostri.
Iata care sunt „Cele cinci principii ale apei”:

1. Cine actioneaza ii influenteaza si pe ceilalti; asa procedeaza apa.
2. Omul trebuie sa isi caute in permanenta calea si sa nu se opreasca niciodata; asa procedeaza apa.
3. Atunci cand se confrunta cu obstacole, omul isi multiplica puterea; asa procedeaza apa.
4.Omul pur ii purifica si pe cei care sunt contaminati; asa pocedeaza apa.
5. Apa umple oceanul, se evapora si se transforma in nori, si ingheata la fel ca o oglinda, dar isi pastreaza sinele esential in toate aceste forme diferite.
Principala tema a mesajului pare sa fie: „Traiti-va viata urmand exemplul apei.”
Traieste in fiecare zi cu iubire si recunostinta. O inima trezita ilumineaza nu doar propria viata, ci si viata celor din jur. Cu cat se vor trezi mai multe inimi, cu atat mai luminoasa va deveni lumea in care traim si cu atat mai mult ne vom apropia de pacea pe care ne-o dorim cu totii.
Iubire si recunostinta in sufletele voastre!
Sa va fie de folos oameni frumosi!
-sursa- Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita-http://www.luminasufletuluitau.ro-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu