Totalul afișărilor de pagină

3 sept. 2015

De la maeștrii ascensionați...

Amintiți-vă cine sunteți. Tu ne ești doar persoana care te îmbraci în fiecare zi, ci și cel care se află în interiorul vasului tău sacru. El găzduiește sufletul tău curat și spiritul divin, născut din infinita ființă a lui Dumnezeu.
Ceea ce ai făcut și faci în această viață face parte din planul pe care l-ai întocmit înainte de a te naște ca ființă umană. Mulți dintre voi au ales să sufere, să-i rănească pe alții, să suporte dureri fizice și psihice, să se confrunte cu sărăcia etc. De ce oare sufletul alege asemenea stări și comportamente?
Când eliminați toată negativitatea, primiți multele și extrem de utilele recompense pozitive. Se prea poate să nu recunoașteți și să nu apreciați de la început aceste recompense, dacă nu ați ajuns să acceptați în totalitate, fără trăiri emoționale, ideea că v-ați aflat într-un program de învățare de lungă durată. 
Toată lumea are un scop, nimeni nu este venit în viață la întâmplare și fără să aibă un anume obiectiv. O persoană poate a venit cu scopul de a face mai acceptabile stările depresive ale cuiva (entitate sau colectivitate) atunci când acela se confruntă cu ele. Altul poate a venit pentru ca prin comportamente amuzante să înlesnească înțelegerea de către audiență a unor principii, altfel mai greu de înțeles. Acești sui-generis învățători sunt dotați cu abilitățile necesare cum ar fi: puterea de a capta audiența, empatia, compasiunea,bunătatea etc, pentru o mai bună realizare a obiectivelor pe care și le-au ales.

Profitați din plin de timpul vostru de învățare, faceți așa cum vă îndeamnă inima și nu copiați ceea ce fac alții. Programul vostru este original și nu o copie după un altul. Învațați să discerneți cu onestitate și sinceritate pe adevăratul învățător, pe cel care a apărut în viața voastră cu scopul divin de a vă fi sprijin și îndrumător. Cănd l-ați aflat, urmați-l. Reamitesc că tote alegerile voastre trebuie să pornească din inimă, nu după cântărirea ideilor de către minte.
Amintiți-vă cine sunteți! Întoarceți-vă către voi, către inima și sufletul vostru. 

Respirați profund și izolați-vă de „zgomotul străzii”.  Fiți conștienți de fiecare respirație, urmăriți traseul interior care e parcurs de energiile aerului pe care-l inspirați. Fiți conștienți de fiecare expirație pe care o încărcați cu energiile nocive culese din ființa voastră și eliberate în afara voastră. Amintiți-vă mereu că ați venit aici cu un scop și încercați mereu să aflați care este acela. Aveți dreptul oricând, dar și posibilitatea de a face orice alegere, aveți dreptul oricând de a vă schimba alegerile.

Nu rămâneți prinși în trecut, amintiți-vă cine sunteți și că întotdeauna aveți posibilitatea de a alege ceea ce este mai bine pentru voi; la urma urmei, deja ați pre-ales, înainte de a face alegerea conștientă, așa că toate schimbările voastre, sigur au darul de a vă corecta traseul spre punctul pe care de mult vi l-ați fixat. 

Dragilor, acum este timpul pentru a vă lumina experiențele, adică timpul în care înțelegeți  sensul adânc al alegerilor voastre, datorită cărora v-ați hotărât să faceți într-un anume fel nu în alt fel. Scopul ascuns al acestor alegeri, deși, uneori, par a fi cele mai nepotrivite, este creșterea pozitivă, evoluția sufletului care să vă asigure atingerea înaltului obiectiv către care, conștienți sau nu, tindeți. Sigur este că nu sunteți aici pentru a vă bloca evoluția, pentru a vă umple viața cu tristețe perpetuă ci pentru a trece prin experiențele alese, astfel încât roadele acestor experiențe, triste sau fericite, să vă asigure înălțarea pe o treaptă superioară de spiritualitate. Oh, da, acele sentimente și emoții sunt necesare, chiar dacă acestea vă duc în jos pentru un timp limitat.
Amintiți-vă de ce sunteți AICI și ACUM. Reveniți ACASĂ prin puritatea inimii căci acolo vă așteaptă Tatăl pentru a vă îmbrățișa ca pe fiul plecat și revenit cu mai multă înțelepciune, mai multă IUBIRE.
Amintiți-vă de copilul care sunteți...


Eu sunt Azna, Mama Dumnezeu.

-sursa- http://spirituletern.blogspot.ro/2-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu