Totalul afișărilor de pagină

9 sept. 2015

Spiritul tau Superior ...

Cine esti si ce esti tu? Cand vorbim despre “tine”, stii despre cine vorbim? Despre mintea cu care visam noaptea si gandim ziua? Despre trupul pe care il folosim ca si vehicul? Noi ne traim viata, identificandu-ne cu trupul si cu mintile noastre, fara sa stim care este adevaratul nostru “Eu”. Suntem atat de confortabili cu mintea si cu trupul, incat uitam de cel de-al treilea aspect al fiintei noastre, Sufletul sau Sinele. Sufletul nu este separat de tine. Nu este un lucru abstract pe care il avem. Sufletul este adevaratul Eu. Dar, in societatea noastra, suntem atat de deconectati de Sinele nostru, incat nu mai stim cine suntem cu adevarat. Putem sa-i spunem “Sinele Superior”, dar este acelasi lucru. Altii ii spun “ingerul nostru pazitor”, dar este acelasi lucru pana la urma. Ca si mintea, Sinele Superior e non-fizic si exista la un nivel profund al realitatii.
Acest Sine Superior este perfect, intelept si ne poate ghida in viata. Insa, de multe ori, noi nu-l ascultam. El ne va indica directia corecta a evolutiei, a iubirii si a adevarului. Iata insa cateva semne prin care stim ca Sinele nostru Superior (sau “ingerul nostru pazitor”) ne transmite semne pentru a ne ghida corect in viata:
1) Semne de sincronicitate. Puteti observa ca exista unele “coincidente” care se petrec in viata voastra, ca de exemplu numerele care se repeta din nou si nou. Chiar zilele trecute mi-a scris cineva care imi spunea sa-i ofer o explicatie pentru numerele care se repeta prea des in viata ei. Aceasta este explicatia: Sinele Superior va ofera un semn ca va aflati pe drumul cel bun. Poate prietenul dvs. va suna imediat dupa ce v-ati gandit la el, sau poate ca veti obtine un nou post, atunci cand v-ati gandit sa renuntati la slujba.Daca apar mai multe coincidente in viata voastra, acesta este un semn de la Sinele vostru Superior ca trebuie sa continuati ceea ce faceti, insa trebuie sa fiti constienti de toate acestea. Acordati atentie lucrurilor mici, caci Sinele nostru Superior se afla intotdeauna la colt, incercand sa va directioneze cu semne mici.
2) Semne de intuitie. Acesta este semnul cel mai subtil, dar la fel de puternic. De multe ori ati incercat un sentiment in care sunteti foarte convinsi ca ati luat o decizie buna, fara sa va ganditi deloc la ea? Invatati sa ascultati de intuitie si veti scapa de o gramada de greutati si de dureri de cap. Sinele Superior va ofera aceste intuitii, fara sa mai treceti deciziile prin filtrul ratiunii si experientei. Aceasta intuitie vine intr-o alta forma, nu prin minte, si este un sentiment profund si linistitor.
Uneori, egoul (mintea) va dori sa ia controlul si sa nu asculte de intuitie, pentru ca ar insemna sa-si recunoasca infrangerea. Dar, nu ascultati de ego, pentru ca stfel veti incetini evolutia spirituala. Ascultati-va intuitia; ea este adevaratul GPS al sufletului vostru.
3) Semne privind chemarea (pasiunea) voastra. Multi oameni simt ca sunt nemultumiti in viata si nu stiu de ce. Si asta pentru ca cei mai multi oameni nu au avut posibilitatea de a-si implini visurile. Dar toata lumea are o sansa de a incerca, si nimeni nu are nicio scuza de a urma mica voce interioara, care va spune ce doriti sa faceti cu adevarat. Intrebati-va macar o data in viata: De ce sunt eu pasionat? Ce talente am? Ce ma intereseaza cu adevarat? Chemarea (pasiunea) voastra este raspunsul Sinelui vostru Superior. Daca veti face altceva decat va doriti cu adevarat, atunci in interior va veti simti gol. Cand va neglijati chemarea, sufletul va suferi. Va veti simti plictisiti de viata; puteti avea toti banii din lume, toate lucrurile din lume… nu va ajuta cu nimic si veti simti ca va lipseste ceva.
Trebuie sa va satisfaceti nu doar mintea si trupul, ci si sufletul. Fiecare suflet care traieste pe aceasta planeta a venit aici cu un scop sau cu o misiune. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntati la locul de munca si schimbati total viata (poate ca acel locul va asigura un confort financiar); dar, trebuie sa va faceti timp pentru a va hrani pasiunile si abilitatile voastre si astfel a raspunde chemarii Spiritului Superior.
Acestea sunt 3 moduri comune care Sinele nostru Superior va incerca sa ne ghideze prin vietile noastre de zi cu zi. Nu e nimic mistic sau complicat!.
-sursa- http://www.almeea.ro/-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu