Totalul afișărilor de pagină

12 dec. 2015

Energia Cosmica ...

Pamantul este intr-un proces de transformare pentru a se deplasa spre o frecventa mai inalta. Orice planeta trece printr-o astfel de transformare, este calea naturala a evolutiei. Totul in univers evolueaza, nimic nu sta pe loc. Frecventa pamantului creste incet, este mai mare decat cu decenii in urma. De aceea unii dintre voi percepeti ca timpul zboara mai repede. Acest lucru va ofera oportunitatea sa va dezvoltati constiinta chiar mai repede; fiindca mai multe lucruri se intampla intr-o perioada mai scurta de timp iar gandurile voastre se manifesta mai rapid. In aceste frecvente ridicate nimic rau nu poate exista. De aceea, cei intunecati care detin cotrolul – oameni si extraterestrii negativi – fac tot posibilul pentru a tine frecventa Pamantului la un nivel scazut. Ei au detonat bombe atomice sub pamant sau in cer pentru a perturba campul magnetic al pamantului. Ei raspandesc prin intermediul mass mediei energia razboiului, urii, competitiei si creaza frica prin manipularea economiei.

Au studiat comportamentul uman pe o perioada de sute de ani si folosesc impulsurile si dorintele primitive ale maselor pentru a le tine in ignoranta si inconstienta. Le este teama ca populatia va creste si va evolua prea mult si de aceea raspandesc chimicale pentru a o imbolnavi. Vor chiar mai mult, vor controlul total. Dar exista o putere care ii poate opri, si aceasta putere este Energia Spirituala. Cu cat mai multi oameni folosesc aceasta putere spirituala a Energiei Universale, cu atat mai usor este sa inlaturati aceasta amenintare. Atat timp cat veti vedea Pamantul ca fiind format din tari separate care nu se plac si sunt in competitie, le faceti viata usoara celor negativi care controleaza pamantul. Daca vreti sa schimbati o energie mai joasa trebuie sa folositi o energie mai inalta. In unele cazuri acest lucru se va intampla automat, deoarece cu cat mai mult vor suferii oamenii cu atat mai mult veti cauta noi solutii pentru a rezolva problemele. Veti incepe sa cautati adevarul si energia spirituala a existentei.Este o provocare si o sansa pentru a va depasi negativitatea interioara si exterioara. Incepeti sa lucrati la vindecarea si dezvoltarea interioara. Freceventele inalte care vin de la sursa Luminii aduc la suprafata toate blocajele interioare si emotiile nevindecate pentru ca voi sa lucrati asupra lor si sa le vindecati. Nu puteti merge catre dimensiunile superioare cu energii blocate, probleme nerezolvate sau ura si aroganta. Religiile si oamenii care inca au ura, aroganta, ego sau lacomie nu pot face fata energiilor inalte ale iubirii. Urasc iubirea si oamenii care vorbesc despre iubire si ii insulta.

Urasc tot ce exprima iubirea: muzica plina de armonie, culorile frumoase sau natura. Urasc in special oamenii care spun adevarul deoarece mastile lor cad. Ei au optiunea si sansa de a-si depasi ego-ul sau de a ramane negativi si a invata lectia in vietile urmatoare. Este important sa vindecati toate defectele caracterului, toate problemele karmice si experientele traumatice din viata actuala sau din vietile trecute si sa scapati de programele negative ale societatii ca: gandirea orientata spre competitie, ego, invidie, culte, falsuri, sisteme de convingeri; sau sa urati oamenii din alte zone ale planetei. Astfel veti avea cale libera spre dezvoltarea constientei spirituale. Cu o constiinta mai inalta veti intelege ca totul este energie: ganduri, sentimente, obiecte, culori, muzica, forme, totul. Si totul este interconectat. Energia Spirituala sau Dumnezeu este Constiinta. Existenta, Creatia, Sursa. Iar constiinta poate aparea in multe forme, fizice sau nonfizice conform nivelului de vibratie.
Energia este sursa intregului si puteti folosi energia spirituala pentru a crea realitatea. De fapt voi faceti deja acest lucru dar intr-o maniera inconstienta, amestecata cu sabloane mentale negative ca teama si ura. Va puteti imagina ce s-ar intampla daca suficient de multi oameni ar folosi constient energia cosmica, indreptandu-si atentia catre Iubirea Universala? V-ar ridica constiinta si calitatea vietii. Si cand ma refer la iubire nu vorbesc despre iubirea distorsionata pe care o folositi in religii, culte sau relatii. Ma refer la iubirea pura si universala, puterea Luminii Spirituale care este capabila sa va curete energia corpului si sa va schimbe structura subatomica. Veti avea dorinta de a va mentine corpul curat pentru a retine aceasta energie inalta in voi. Veti avea dorinta de a trai in armonie si de a evita agresivitatea si oamenii agresivi sau negativi.

Agresivitatea, frica, ura sau tristetea va mentin energia la un nivel scazut. Ele va influenteaza structura moleculara a corpului facandu-l mai slab si pot cauza atacuri de inima, cancer, reumatism si altele boli. Asadar, veti evita oamenii agresivi, stresul, drogurile sau mancarea nesanatoasa. Regasiti-va conexiunea cu Sursa, mergeti des in natura pentru a va curata corpul de energiile negative. Bolile apar datorita energiilor negative sau emotiilor nevindecate, unele din motive karmice, altele produse de guverne. Cu energia inalta a iubirii cosmice puteti transforma toata energia negativa. Cu energia iubirii sunteti capabili sa obtineti intelepciune. Prin intelepciune puteti sterge karma negativa si sa deveniti creatori constienti ai propriei vieti pentru ca sunteti in acord cu legile spirituale. Intelepciunea vine din intelegerea si stapanirea experientelor din toate vietile voastre. Nu puteti obtine constienta spirituala folosind intelectul mintii ci numai cu o inima plina de iubire si libera de orice sistem de convingeri, numai cand cooperati cu existenta si sinele vostru superior. Folosindu-va energia inimii oferiti un ajutor foarte valoros planetei.

Fiecare gest, gand sau sentiment influenteaza desfasurarea viitorului, deoarece viitorul nu este static. In fiecare secunda gandurile si emotiile voastre schimba viitorul. Asadar, exista multe posibilitati. In viata nu exista accidente. Tot ceea ce se intampla are un motiv, chiar daca acesta nu este asa de usor de vazut.

-sursa- http://www.esoterism.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu