Totalul afișărilor de pagină

17 dec. 2015

Încărcarea şi folosirea Sabiei de lumină ...

Sabia de Lumină este o formă de energie concentrată. La nivel energetic sabia se află în prelungirea energetică a degetelor. La nivelul astral, sabia se află în mâna persoanei, având diferite forme.
Forma sabiei este dată în funcţie de cum o vede fiecare la nivelul inconştientului profund sau în funcţie de şcolile şi vieţile în care posesorul a mânuit săbii.  Mărimea sabiei este determinată de dimensiunea spirituală a entităţii şi de cât de mult a slujit respectivul spirit Luminii.
Energia Săbiilor de Lumină  provine din dimensiunile superioare, diferenţa dintre ele este dată de nivelul de la care este preluată Lumina. 
Important în utilizarea sabiei este Duhul Sfânt, deoarece luminozitatea armei este proporţională cu luminozitatea persoanei. 
Există Săbii de Lumină ale îngerilor sau ghizilor spirituali care ajută persoană să îşi îndeplinească misiunea personală. Şi aceste Săbii pot fi folosite dar şi ele trebuie încărcate!
Sabia de Lumină are atributele tăriei, puterii şi valorii pentru cei ce o folosesc în adevăr şi onoare. Folosiţi această sabie cu integritate, adevăr şi onoare.   
Încărcarea Sabiei de Lumină
Pentru a încărca cu energie o sabie este nevoie de vizualizarea ei în Lumină timp îndelungat.
După încărcare aceasta poate fi folosită dar pentru o lovitură eficientă este nevoie de putere mentală superioară, putere ce se obţine prin practicarea tehnicilor de vizualizare. În cazul utilizării îngerilor, odată cu încărcarea lor cu lumină, se încarcă şi armele lor, inclusiv săbiile.
Tăierea corzilor/stringurilor
După încărcarea Sabiei cu Lumină se trece cu sabia de trei ori pe spatele persoanei, începând de la cap până la picioare, cu intenţia clară de a tăia toate stringuriele malefice.
Sunt stringuri care nu pot fi tăiate datorită unor datorii karmice (nerezolvate) dar şi stringuri care se taie foarte greu. În această situaţie este necesară o încărcare suplimentară a Sabiei de Lumină, deoarece energia stringului are o densitate mai mare decât densitatea Sabiei. Creşterea densităţii sabiei peste densitatea stringului duce la tăierea acestuia.
Dacă aveţi ataşamente faţă de o persoană se crează un string prin care acea persoană vă poate vampiriza. Dacă acea e depresivă sau furioasă vă poate imprima cu starea ei. Este bine să tăiaţi aceste stringuri. Tăierea stringurilor nu înseamnă părăsirea sau separarea de acea persoană, este doar eliberarea de aspectul nesănătos al relaţiei.
Puteţi tăia stringurile/corzile cu mai multe multe persoane, gândidui-vă la fiecare individ, unul câte unul, păstrându-vă intenţia de a reteza stringurile fricii asociate cu ei: mama, tatăl, fraţii şi iubiţii trecuţi şi actuali. Acestea sunt acele relaţii care cel mai adesea produc stringuri asociate cu durerile fizice. Ridicaţi Sabia şi tăiaţi!
Pentru terapeuti este extrem de important să tăie aceste stringuri după fiecare şedinţă, sau ori de câte ori simţiţi o durere fizică sau o stare de letargie fără vreo cauză aparentă. Corzile pot creşte la loc, dacă relaţia se reia şi are din nou frica în componenţă. Noile stringuri sunt mai subţiri, totuşi, deci au mai puţină energie care va putea fi absorbită sau trimisă înspre voi.
Tăiaţi stringurile dependenţelor, ataşamentelor de obiecte materiale, de persoane decedate, etc.! Fiţi liberi, fiţi propriul stăpân! 
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu