Totalul afișărilor de pagină

2 feb. 2016

Exercitu de curatare si protectie energetica...

Ieri seara, in cadrul atelierului de „Vindecare a sufletului” am vorbit, printre altele, despre un exercitu pe care eu il recomand ca si practica zilnica. M-am gandit ca poate o sa iti fie si tie de folos astfel ca il voi descrie aici.
Este vorba despre un exercitiu de curatare si protectie energetica.
Ti s-a intamplat sa mergi intr-un loc aglomerat si sa simti imediat cum parca te-ai impovarat? Sau poate, te-ai intalnit cu o persoana care parca ti-a pasat fricile si preocuparile tale? Sau te-ai surprins avand anumite ganduri care parca nu-ti apartineau?
Acestea sunt doar cateva dintre manifestarile care apar in momentul in care ne expunem unor energii de vibratie joasa si preluarii lor in spatiul nostru.
Etapele procesului:
1. Aseaza-te intr-o pozitie confortabila, undeva unde sa nu te deranjeza nimeni cateva minute
2. Inspira, expira. Fii prezent la respiratia ta si mergi cu atentia in centru inimii tale.

3. Vizualizeaza cum o cascada de lumina cade deasupra ta si aceasta lumina curata si indeparteaza din spatiul tau orice forma de energie de vibratie joasa pe care ai preluat-o. Si observa cum se simte acest proces de curatare si purificare. Ramai cateva clipe aici.
4. Imagineaza-ti apoi, de jur imprejurul tau un glob de lumina transparenta si emite intentia in Univers ca acest glob de lumina transparenta tine la distanta de tine tot ceea ce este in dezacord cu Binele tau Suprem. In acelasi timp acest glob permite ca toate energiile pe care a sosit timpul si esti gata sa le eliberezi sa fie eliberate in cel ami elevat si armonis mod. Vizualizeaza acest glob de lumina transparenta si observa cum se simte sa stii ce esti protejat.
5. Multumeste lui Dumnezeu (Atoatecreatorului/Universului/Energiei Sursa sau oricare este numele pe care tu il folosesti pentru Sursa Suprema) si tuturor entitatilor de lumina care te sprijina.
6. Revino in momentul prezent aducand cu tine energia de liniste si siguranta. Permite-ti sa traiesti intreaga zi din acest spatiu.
Daca ai o practica meditativa in viata ta (ceea ce iti recomand cu drag) poti integra acest scurt exercitu in meditatiile tale.
Alegerea mea este sa il fac de 2 ori/zi – dimineata si seara. O data ce vei invata procesul vei putea observa ca el dureaza foarte putin si ai putea sa il gasesti ca fiind foarte eficient.
In viata mea am extins acest exercitiu. In prezent aplic aceast ritual de curatare si protectie nu doar pentru mine ci si pentru fiul meu deoarece are doar 4 ani si inca nu a invatat sa in faca singur. Puteti face acest lucru pentru copii vostii mici, dar pentru cei mari si adulti aveti nevoie de acordul lor.

Este important ca si spatiul in care traim sa fie curatat si protejat energetic. Astfel eu folosesc acest exercitiu zilnic pentru casa in care locuim, pentru spatiul in care este situat biroul meu si pentru masina.
Te invit sa il incerci si tu si apoi sa-mi scrii un comentariu aici sub articol despre cum te-ai simtit in timpul procesului si daca ai observat ceva diferit in trairile / evenimentele / situatiile din viata ta dupa ce ai inceput sa practici aceasta curatare si protectie energetica.
Daca simti ca ca ti-a fost de folos, te rog distribuie-l si prietenilor tai.
Iti trimit lumina, iubire si pace.
-sursa- http://www.vietianterioare.ro/exercitu-de-curatare-si-protectie/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu