Totalul afișărilor de pagină

28 feb. 2016

Îngerii există...



Îngerii există pe o vibrație diferită de cea a oamenilor. Din acest motiv nu-i putem vedea, dar putem să-i simțim.
Vă prezentăm cele șapte semne care ar trebui să ne pună pe gânduri. Îngerii există și se află lângă noi.
  1. Temperatura unui obiect sau dintr-o cameră se schimbă brusc. Simțim un aer cald în apropierea noastră, fără să putem explica acest lucru.
  2. Am simțit cu toții un miros straniu, în jurul nostru, fără să se producă schimbări care să-l determine. Mirosul apare instantaneu și nu seamănă cu alt miros.
  3. Un alt fenomen pe care l-am întâlnit majoritatea dintre noi este apariția unei culori. Putem să vedem jocuri de lumini, care prind forme deosebite. Vedem lumini care apar în cameră sau răsar din pământ. După lumini rămân umbre, pe care le vedem dar nu le putem explica.
  4. Poate că fiecare dintre noi am auzit șoapte, un murmur, care parcă venea de nicăieri. Nu am avut curajul să recunoaștem acest lucru, pentru că ceilalți ar fi crezut că suntem puțin nebuni.
  5. Ne aflăm în locuri unde ne plimbăm sau avem treabă și lângă noi apare o pană sau un fulg alb. Este un semn că îngerul este lângă noi.
  6. Visăm un înger care ne dă o soluție la o problemă pe care o avem. Uneori simțim prezența lui în imediata noastră apropiere.
  7. Aveţi senzaţia că nu sunteţi singuri într-o încăpere chiar dacă nu mai este nimeni lângă voi? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci există posibilitatea ca un înger să vegheze asupra voastră.
  8. Mulți ne-am întrebat ce sunt îngerii și cine i-a creat? Îngerii sunt creați de Dumnezeu și sunt spirite pure, nemuritoare. Sunt denumiți fiii lui Dumnezeu. Cel mai puternic înger a fost Lucifer. El era un rebel care s-a luptat cu Dumnezeu, dorind să-i ia locul. A fost trimis de către Dumnezeu pe pământ, ca semn al necredinței lui. Mulți dintre îngeri au trecut în tabăra sa, devenind demoni.
  9. -sursa-http://www.efemeride.ro/sapte-semne-ca-ingerul-pazitor-este-langa-tine
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu