Totalul afișărilor de pagină

16 feb. 2016

FAMILIA SUFLETULUI TAU ~ legaturi dincolo de timp, spatiu si vieti anterioare...

Intre membrii ‘familiei sufletesti’ exista o legatura speciala, construita in vietile anterioare, cand ati decis sa va reincarnati impreuna si in alte vieti.
Ai simti vreodata fata de cineva care nu face parte din familia ta sau din cercul tau de cunostinte apropiate o conexiune imediata foarte puternica, atat de puternica incat nu ai putut sa o explici?
Ai simtit ca tu cunosti sufletul acela de undeva, poate dintr-o alta viata, un alt timp si un alt spatiu?
Ca se afla in viata ta cu un scop anume, pentru a te ajuta?
Sau ca poate tu ai venit in viata lui cu un scop similar?
Ai simtit ca iti intelege sufletul si structura ta interioara mai bine decat ar putea sa o faca vreodata cei din familia ta fizica actuala?
Ca iti impartaseste multe din pasiunile si preferintele tale si ca inimile voastre vibreaza pe aceeasi lungime de unda, la aceiasi stimuli? Ai vrut sa-i strigi “unde ai fost plecat atata timp si ca ti-a fost dor de acasa?”
… Atunci e foarte posibil sa te fi intalnit cu un membru/ membrii ai familiei tale sufletesti.
Unii oameni apar in viata noastra, in mod aproape miraculos, atunci cand ne asteptam cel mai putin si avem cel mai mult nevoie. Intalnirea cu ei pare o intamplare, cel mult o coincidenta, uneori prea scurta pentru a ne putea afecta iremediabil… Cine sunt insa aceste persoane, de ce sunt aici si care este rolul lor in viata noastra?
Ei fac parte din „FAMILIA noastra SUFLETEASCA” / „GRUPUL SUFLETESC” („Soul Group” sau “Soul Family”) si, in aceasta viata, la fel ca si in celelalte, au un impact profund asupra noastra. Ei sunt cei alaturi de care am calatorit in mai multe vieti, un fel de familie, dar o familie la un nivel diferit, cel al sufletului.
Membrii familiei noastre sufletesti sunt suflete individuale care s-au reincarnat si se vor reincarna de obicei in acelasi timp, suflete intre care exista o legatura speciala impartasita de-a lungul mai multor vieti. Coincidenta sau nu, scopul lor, dar si al nostru, este acela de a ne calauzi si a ne ajuta unii pe altii in vietile care ne-au fost date, totul pentru a atinge un obiectiv sau a implini ceva anume.
In acelasi timp, este foarte posibil ca in timpul reincarnarii sa nu avem aceleasi grupe de varsta cu ceilalti membri ai familiei noastre sufletesti. Unii dintre ei pot veni aici mai devreme pentru a-ti facilita drumul intr-un anumit fel, in timp ce altii se reincarneaza tocmai pentru ca tu sa faci acelasi lucru pentru ei. Si ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca legatura pe care o simti fata de familia ta sufleteasca este diferita si cu totul altceva fata de ceea ce cunoastem sub numele de “conexiune karmica”.
“Exista o diferenta intre oamenii cu care esti conectat karmic si grupul tau sufletesc. Cu reteaua ta karmica exista o nevoie de re-manifestare fata de celalalt pentru a dizolva sau a rezolva energiile anterioare dintre voi. Pe de alta parte, familia sufleteasca va avea dorinta de a se reincarna in acelasi timp cu tine si, cel mai probabil, nu vor fi legati doar de karma singura, ci de asemenea si de un scop divin”, ne explica publicatia awakenlight.org.
Putem regasi membrii ai familiei sufletului in randul familiei fizice, a rudelor, a prietenilor, a colegilor etc. Uneori, intalnim aceste suflete inrudite cu noi chiar si prin intermediul internetului. Suntem meniti sa ne conectam unul cu altul la un nivel spiritual si uneori, prin propriile alegeri, facem acest lucru prin alegerile si interactiunile din lumea fizica.
La fel cum nu iti poti alege familia fizica, umana, nu iti poti alege nici familia sufletului tau. Te poti amesteca cu alte familii sufletesti, te poti alatura lor, insa nu o poti schimba pe cea din care te-ai dezvoltat si evoluat ca suflet. In acelasi timp, conexiunea cu membrii familiei sufletului tau nu poate fi afectata in niciun fel de circumstantele exterioare care iti pot afecta, spre exemplu, relatia cu familia ta fizica. Copilaria, trecutul, alegerile tale, modul in care ai crescut sau ai invatat.. toate acestea nu conteaza pentru un suflet inrudit cu tine la un alt nivel. In schimb, pentru membrii familiei tale fizice, relatia ta cu ei depinde in mod direct sau indirect tocmai de aceste lucruri.
Familiile sufletului variaza la fel de mult ca familiile umane si pot avea un rol major in viata ta, dar si un impact dramatic chiar daca iti schimba viata in mai bine.
“Aminteste-ti ca familiile sufletului pot fi mici sau mari, cu multe straturi si extensiuni in ele. Poti avea o familie mare, insa sa manifesti tendinta de a te simti mai aproapiat doar de cativa dintre ei. Este ok. Totodata, te poti simti mai apropiat de mai multi dintre ei. Este ok si in acest caz. Daca familia ta este “mica’, este foarte posibil sa ai tendinta de a te conecta cu mai mult de o singura familie. Si acest lucru este ok”.Bineinteles, nu oricine cu care interactionam intr-un mod pozitiv sau cu care avem mai multe lucruri in comun face parte din grupul de suflete alaturi de care ne-am reincarnat. Sunt insa anumite semne care ne pot calauzi in a recunoaste unul din membrii familiei noastre spirituale atunci cand il intalnim.
Cum sa recunosti daca te-ai intalnit cu cineva din familia sufletului tau
-Cand se intalnesc doi membri ai unei familii spirituale este ca si cum doua piese ale aceluiasi puzzle ar fi puse cap la cap. Sentimentul de familiaritate pe care il simti fata de persoana respectiva este stocat in interiorul ADN-ului tau celular astfel incat de multe ori iti amintesti de persoana respectiva la un nivel subconstient.
– Au o energie care iti este familiara, iar in preajma lor te simti ca si cum ai fi ajuns in sfarsit “acasa”.
– Uneori, ii recunosti imediat si intelegi lucrurile si situatiile care v-au adus aproape unul de altul. Aveti aceleasi credinte spirituale, aceleasi intrebari, multe lucruri in comun, multe hobby-uri similare. Stii ca acea persoana se afla in viata ta ca sa te ajute si tu esti aici ca sa o ajuti.
– Langa ei te simti acceptat si iubit exact asa cum esti. Nu te simti obligat cu nimic sa renunti la adevarul a ceea ce esti, simti si gandesti.
– Schimbul de energie dintre voi este incredibil. Chiar daca persoana respectiva este pentru tine un strain si nu face parte din familia ta fizica, te simti atat de bine si de relaxat in prezenta sa de parca ar fi cineva apropiat din “familie”.
– Atractia emotionala fata de persoana respectiva este intensa si puternica, atat de puternica incat parca depaseste limitele cunoasterii imediate. Este peste si deasupra oricarei conexiuni emotionale pe care ai fi putut stabili-o cu ea in perioada in care v-ati cunoscut.
– Atunci cand in viata cuiva apare cineva din familia sa sufleteasca si se va conecta cu el, acea persoana va simti ca stresul, anxietatea si depresia vor scadea simtitor din viata sa. Va simti mai putina frica si mai multa iubire pentru lume in general.
– Aveti idei si ganduri similare. Nu de putine ori va treziti spunand ceva in acelasi timp, din senin, sau continuandu-va unul altuia propozitiile ca si cum ati sti ce intentioneaza sa spuna celalalt si i-ati citi gandurile.
– Totodata, se poate intampla sa va ganditi unul la altul in acelasi timp, sa va sunati in acelasi interval orar, sa va dati un sms concomitent sau sa trimiteti un email unul catre celalalt simultan.
-Intr-un mod inexplicabil, constientizati amandoi importanta a ceea ce experimentati impreuna si realizati ca faptul de a va afla impreuna va face sa fiti mai buni, mai constienti de latura spirituala.
-Lucrati impreuna inspre realizarea unei viziuni similare si aveti sperante, visuri si dorinte comune.
-Persoana din familia sufletului tau te accepta pentru tine insati, chiar daca te-ai schimbat sau te vei schimba. Dincolo de forma ta umana, iti cunoaste sufletul, iti stie esenta.
– Va ajutati unul pe altul si acest lucru se realizeaza in mod natural, fara efort sau asteptari, indiferent de nivelul la care este solicitat acel ajutor.

– Simti ca te inconjoara cu o dragoste, o putere de iertare si un devotament rar intalnit. Acea persoana iti va fi alaturi intotdeauna, la bine si la rau, precum in cazul fratilor de sange.
– Alaturi de un membru al familiei tale sufletesti ai un puternic sentiment de stabilitate. Constientizezi ca langa el si datorita lui (chiar daca se va afla pentru un scurt sau mai lung timp langa tine, in functie de situatie) vei putea sa cresti si sa te dezvolti indiferent de cat de grele ti-ar fi lectiile.
-sursa-https://fiituinsutimaa.wordpress.com-


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu