Totalul afișărilor de pagină

27 feb. 2016

Reincarnarea si Calatoria Sufletelor...

“Cand vom termina de completat toate calatoriile si aventurile multiplelor vieti, se presupune ca ne vom intoarce inapoi la Sursa impreuna cu tot ceea ce am acumulat de-a lungul lor. Atunci ele devin integrate. In acest fel, devenim celule ale intregului.” Dolores Cannon
Indiferent daca suntem sau nu comfortabili cu ideea reincarnarii, pe parcursul vietii noastre vor exista anumite caracteristici si intamplari pe care nu avem cum sa le ignoram. Care este motivul pentru care suntem atat de diferiti unii de altii prin felul in care reactionam si ne raportam la lumea inconjuratoare? De ce unii reusesc sa se afirme mai usor ca altii in plan material, in timp ce altii “esueaza”? De ce unii se nasc ca sa experimenteze anumite dificultati care altora li se pare greu chiar si sa le inteleaga?
Tot ceea ce ne face sa fim ceea ce suntem, probabil ca poate fi atribuit experientelor sau vietilor anterioare pe care le-am trait si este o alegere pe care a facut-o sufletul nostru inainte de a se intrupa.
Acea parte distincta din noi care poate fi exceptia de la regula, este exact ceea ce ne ajuta sa ne invatam lectiile si sa ne indeplinim “misiunile” alese.
De multe ori, aceste lucruri pot parea a fi niste obstacole greu de depasit; alegerea de a participa la aceste provocari pe care ni le-am programat noua insine tine strict de liberul nostru arbitru. Incapatanarea sufletului, inclinatia de a deveni o victima a circumstanetelor, inabilitatea de a invata o anume lectie – toate acestea merg mana in mana cu aspectele pozitive pe care le detinem – interesul fata de anumite subiecte, talentul, atractia fata de anumite locuri de pe Pamant, inclinatiile artistice sau abilitatea de a vedea si impartasi cu altii perspective unice si inedite.
Una dintre confuziile pe care le facem atunci cand vine vorba despre reincarnare este tendinta de a ne intreba cat de “batrani” suntem ca suflete. In multe cercuri “new-age” aceasta a devenit o competitie, reflectand caracterul ego-ului, care se afla intr-o vibratie joasa. Daca am reusi sa intelegem ca totul a inceput in acelasi “moment”, adica faptul ca ne-am nascut fiind una cu Intregul, sau ca parte a Sursei, din care ne-am desprins precum niste particule, am lasa la o parte toate aceste competitivitati.
Aceasta perspectiva asupra “timpului” ne face sa ne intrebam ce se intampla mai departe – probabil ca am ramas pentru o vreme impreuna cu Sursa, sau probabil ca am devenit fiinte luminoase sau alte forme invizibile de energie, participand la crearea planetelor si la evolutia lor spre un anumit nivel care sa poata sustine viata.
Probabil ca am fost nerabdatori in a ne separa, aruncand-ne in necunoscut pentru a incepe sa experimentam viata in forma fizica.
Din cauza ca Pamantul are o densitate foarte joasa, sufletul se pierde in experientele karmice si de multe ori ramane blocat aici pana cand invata ce are de invatat sau repara ceea ce a facut si nu era in armonie cu natura sa. Multi dintre noi probabil ca am existat in diverse forme precum cele eterice, in forme precum cea a pietrelelor, apoi planteleor, animalelor si apoi in forme umane; altii probabil ca si-au dat voie sa “sara” peste anumite etape deoarece nu au avut nevoie sa le experimenteze chiar pe toate; iar altii probabil ca au populat alte sisteme solare si planete, facand parte din civilizatii care au ramas ca niste soapte surde in memoriile noastre eterne.
Cu totii am avut existente in diferite forme de-a lungul veacurilor, deoarece energia niciodata nu se “stinge”, ci eventual isi schimba forma pentru a-si satisface dorinta de a invata. In acest sens, cu totii suntem “suflete batrane”. Diferenta dintre noi probabil consta prin a fi “suflete batrane” in termeni pamantesti. Indiferent daca aceasta este prima sau a suta noastra viata de pe Pamant, ceea ce este important este sa constientizam ca toti suntem interconectati. Faptul ca ne-am lasat atrasi in acest “magnet” karmic si in ciclul sau unic de lectii – cunoscut ca si Samsara – nu este o coincidenta.In sesiunile de hipnoza regresiva, foarte muti oameni marturisesc ca exista in ei un dor adanc de a se “reintoarce acasa” precum si o tristete profunda referitoare la actiunile negative ale altora, fiind la prima sau a doua lor incarnare pe Pamant. Ei inca intalnesc dificultati in a se adapta la regulile prin care functioneaza aceasta lume si isi doresc sa plece de aici. Atunci cand ne nastem, uitam care este originea sufletului nostru tocmai pentru a putea indeplini asa-zisele “misiuni” pe care ni le-am programat dinainte.
Tot in sesiunile de hipnoza, alte persoane marturisesc ca sufletul lor isi respinge propriul corp prin probleme de obezitate, abuz de droguri sau modalitati de gandire care ii conduce la diverse boli, iar asta tocmai din cauza dificultatii in a se adapta la vibratia planetei. Altii au senzatii puternice de deja-vu sau sunt angrenati in emotii de gelozie sau ura, care probabil ca reflecta rezistenta lor de a se debarasa de poverile vietilor anterioare. Pentru unii, dorinta de a iesi din Samsara si greutatile karmice pot deveni chiar coplesitoare, cu toate ca ele sunt resimtite la un nivel adanc al constiintei noastre, fara ca noi sa realizam ce anume ne impiedica sa atingem starea de fericire sau implinire. Aceasta fericire spre care tindem, face parte din sufletul nostru, este starea noastra naturala si reprezinta senzatia de “a fi acasa”. Cu totii o cunoastem, iar ceva din noi tinde constant sa ajunga din nou la a o experimenta.
Este nevoie sa stim faptul ca Pamantul este o planeta unde multe lectii trebuie invatate si reprezinta o provocare pentru cei care s-au avantat sa se nasca aici. Se mai vorbeste despre faptul ca “extraterestrii”, asa cum ii numim noi, sau fiintele care civilizeaza alte planete, sunt foarte interesate de noi. Exista grupuri de entitati care se aduna in jurul planetei noastre si ne observa atent evolutia si unde ne indreptam ca umanitate.
Desi nu multi dintre noi suntem constienti, la acest moment procesul de ridicare al vibratiei colective este sustinut si incurajat din toate partile Universului. Pentru multi dintre noi, aceasta viata poate fi chiar prima pe care o experimentam pe aceasta planeta tocmai pentru ca sufletul nostru s-a angajat sa participe la evolutia constiintei intr-un sens creativ si constructiv. In multe surse se vorbeste de asemenea despre crearea unui Nou Pamant si despre o noua frecventa a gandurilor si emotiilor noastre, care urmeaza sa fie sustinute doar prin energia iubirii.
Viata are o importanta si o valoare deosebita, iar cand vom reusi sa ne privim existenta precum cea a unor “celule” ale Intregului sau ale Sursei din care provenim, ca parte dintr-un intreg greu de perceput de catre simturile noastre umane, atunci vom incepe sa apreciem experientele pe care le avem, sa vedem mesajele pe care chiar noi ni le dam singuri si sa invatam sa vedem mai mult decat ceea ce ni se arata.
Pentru a intelege mai bine acest proces evolutiv prin care trecem in acest moment, puteti citi cartile hipnoterapeutei Dolores Cannon, care impartaseste descoperirile lungii sale carierei sale de aproape 50 de ani in acest domeniu. Una dintre cartile traduse in romana se numeste “Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant”. Activitatea sa in hipnoterapia regresiva este semnificativa, fiind autoarea a peste 17 carti in care prezinta experienta sa intr-un mod fascinant si uimitor. De asemenea, metoda ei este recunoscuta international pentru rezultatele sale, fiind invitata sa tina conferinte in intreaga lume pentru oameni cu interese in diverse domenii cum ar fi medicina, psihologie, ufologie sau metafizica. Pentru a viziona conferitele sale, sunteti invitati sa accesati linkurile de mai jos (ne pare rau ca nu am gasit subtitrari in limba romana):
 Dolores Cannon – link 1
-sursa- http://www.constiintacolectiva.ro/constiinta/reincarnarea-si-calatoria-sufletelor-dolores-cannon#.VrzCb0B-imV



 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu