Totalul afișărilor de pagină

21 feb. 2016

Retezarea cordoanelor...

„Pe măsură ce tensiunile zilei încep să mă apese şi observ că acţiunile şi deciziile mele devin tot mai puţin obiective şi clare, retez toate cordoanele pe care nu le doresc ataşate de mine. Imediat mă simt un alt om. Ştiu cine sunt şi ce trebuie să fac. Iau hotărâri cu mai mare uşurinţă şi claritate şi interacţionez cu oamenii fără influenţe şi tensiuni externe”.
Mulţi vindecători utilizează retezarea cordoanelor pentru a îndepărta legătura pe care o realizează cu pacienţii lor.
TEHNICA:
La acest exerciţiu se stă în picioare. Nu e necesară încălzirea, dar ar trebui să faci o invocaţie şi câteva respiraţii pranice; scutură-ţi mâinile de câteva ori şi stabileşte-ţi în linişte intenţia de a reteza aceste cordoane.
1. Pune-ţi mâinile căuş, în poziţia de măturare generală. Plasează o mână deasupra şi puţin în faţa capului, iar cealaltă mână să fie aşezată jos, în lateral, dar îndoită în interior spre corp  .
Va arăta ca şi când ai ţine o minge mare în faţa ta. Cei mai mulţi oameni îşi aşază sus mâna dominantă sau energizantă.
2. Imaginează-ţi raze de lumină proiectându-se din vârful degetelor tale, destul de lungi ca să măture partea din faţă a corpului tău.
3. Acum mătură în jos cu mâna de deasupra în timp ce mături de jos în sus cu cealaltă mână. Poţi să-ţi îndoi puţin genunchii ca să mături peste picioare în faţă. Imaginează-ţi că aduni la un loc toate cordoanele care sunt legate de diferite părţi ale aurei tale energetice de jos, de la picioare până sus la cap.
4. Trage-le într-un mănunchi în faţa chakrei frontale a plexului tău solar. Ar trebui să le poţi simţi în timp ce mâinile se îndepărtează una de cealaltă cam la 20-30 cm. Apoi apucă cordoanele în mâna care a măturat de jos în sus (fig. 2).
5. Retează cordoanele cu forţă, cu o mişcare iute de tăiere, ca la karate, făcută cu mâna dominatoare sau mâna de deasupra. Dacă vrei, poţi să vizualizezi muchia mâinii ca un cuţit cu zimţi ascuţiţi. Fă trei tăieturi aproape de corpul tău în faţa plexului solar. Apoi îndepărtează cordoanele, aruncându-le într-o parte. Dacă ai apă sărată la îndemână, aruncă-le în apa sărată. Dacă nu, foloseşte doar vizualizarea flăcării verzi într-o căldare.
6. Vizualizează imaginea spatelui tău. Micşoreaz-o la o treime din mărimea reală pentru a-ţi fi mai uşor.
7. Aşază o mână deasupra capului tău vizualizat şi cealaltă sub picioarele tale vizualizate.
8. Mătură şi adună cordoanele într-un mănunchi în dreptul chakrei dorsale a plexului tău solar în acelaşi fel, apoi retează-le cu trei mişcări energice. Aruncă-le în acelaşi mănunchi.
9. Acum conştientizează-ţi creştetul şi proiectează prana violet sau violet-electric timp de aproximativ cinci secunde asupra mănunchiului de cordoane pentru a le neutraliza.
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu