Totalul afișărilor de pagină

11 mar. 2016

9 semne prin care stii ca Ingerii comunica cu tine...


Ingerii comunica cu tine pentru ca ei sunt curierii Divinitatii, expediind mesajul cand este absoluta nevoie sa fie primit – CHIAR ACUM. Aducand protectie, ajutor sau impartind inspiratie si intelepciune, uneori scopul lor este doar de a oferi incredere si ghidare. Oricare ar fi mesajul lor, sincronizarea este totul.
Ingerii comunica cu oamenii, dar cum? Uneori isi dau jos valul si permit sa fie vazuti. Alteori pot fi auziti, dar Ingerii sunt fiinte vibrationale de nivel inalt si nu toti oamenii sunt sensibili la Mesagerii Pazitori, asa ca gasesc alte moduri de a se conecta cu noi.
Ingerii vorbesc atatea limbi cate sunt pe planeta noastra, asa ca daca exista o eroare de comunicare, este datorata limitarilor noastre, nu a lor. Si pentru ca Ingerii sunt infinit creativi, ei vor folosi metoda cea mai potrivita pentru a obtine atentia ta.
Captarea atentiei este primul pas. Ingerii te cunosc foarte bine si stiu care este cel mai bun mod de a-ti livra mesajul. Esti kinestezic? Daca da, atunci vei simti ceva. Esti axat mai mult pe vizual? Atunci ei vor planta indicii vizuale ca sa le detectezi. Te caracterizeaza simtul auditiv? Atunci ei iti pot canta ceva la urechi. Ingerii comunica cu oamenii folosind simturile lor pentru a le imparti informatii ce sunt de dincolo de simturi.
Totul este energie, iar energia este in primul rand vibratie. Corpul tau este un instrument fin reglat, special conceput pentru a interpreta diferite vibratii. Asa ca poti din senin sa auzi melodia ta favorita, sau sa observi ceva atat de ciudat si repetitiv incat nu poti ignora. Aminteste-ti, castigarea atentiei tale este cheia.


9 semne de recunoscut cand Ingerii comunica cu tine

  1. Penele (in special cele albe) – Le vei observa pe jos sau in locuri ciudate precum intr-un magazin. Ai uneori o mancarime sau te gadila ceva ce nu poti explica? Da, Ingerii comunica cu tine, te gadila cu penele si se amuza in timp ce te scarpini sau reactionezi la stimuli.
  2. Dintr-o data auzi sau vezi cuvantul „inger” peste tot – Trece pe langa tine o masina pe care scrie Curatatoria Ingerul Pazitor, sau faci cunostinta cu o Angela, sau poate auzi diferite cantece cu „inger” in versuri, oricare ar fi, ele vin sa te inunde cu termenul „inger”, desigur pentru a-ti atrage atentia.
  3. Pielea ca de gaina – Cand tu sau altcineva spune ceva care se aliniaza cu Adevarul, vei simti aripirile Ingerului din apropierea ta cauzand pielea rece sau „bubitele adevarului”.
  4. Numerele repetate – Ai un numar special sau o serie de numere pe care ai tendinta de a le vedea peste tot? 4:44 pe ceas inseamna ca Ingerii sunt cu tine. Numerele ca si alte simboluri, sunt moduri ocolitoare de a trece de tiparele noastre traditionale de gandire si de filtre, si contin semnificatii si indrumari angelice. Alte secvente numerice pe care le poti intalni sunt: 1:11, 2:22, 3:33 si 5:55 sau 12:34, 3:45, 4:56 si tot asa. Acum ca te gandesti la ele poate iti amintesti de un numar la casa 123 sau de un pret 999. Repetitia si secventierea cum ar fi trei de sapte intrun rand, sunt indicii ca Ingerii comunica cu tine si sunt aproape de tine.
  5. Fluturii, libelulele si pasarile – Aceste frumoase creaturi inaripate sunt amintirea blanda ca tu, puiul de om, esti IUBIT.
  6. Monedele – Ai auzit vreo data zicala „bani din cer”? Tine minte aceasta idee data viitoare cand vei vrea sa ignori un ban de pe jos.
  7.  
  8. Mesajele directe – Personal pe acestea le consider cele mai distractive. Este vorba despre mesaje puse direct in fata ta sau in raza ta vizuala. Acestea ar putea include un panou publicitar cu un mesaj ce are sens pentru tine, sau o masina inscriptionata cu anumite cuvinte sau anumite semne ce iti ofera ghidare personala. A fost vreo carte ce ti-a cazut brusc de pe raft, jos langa piciorul tau, si ai avut nevoie sa o citesti? Ingerii comunica cu tine si prin lucruri lasate pe jos, menite ca tu sa le gasesti: biletele scrise de mana, talismane si obiecte norocoase, inimi sau chiar carti de joc, ca sa enumar cateva.
  9. Visele – Ai avut vreo data un vis pe care l-ai simtit atat de real? Sau unul care te-a maciniat ore sau zile dupa trezire? Daca este asa, acest vis continea un mesaj pentru tine. Ingerii comunica cu tine prin vise si este indicat sa tii un jurnal de vise.
  10. Culoare si lumina – Orbi, diverse culori sau flashuri de lumina, contin semnatura energetica a unei fiinte angelice care incearca sa ajunga la tine prin atentia ta. Curcubeele in special cele din locuri neasteptate, cum ar fi pe jos in bucatarie, pe faianta in baia, pe muza canii tale favorite, sau radiind din tine intr-o anume fotografie, au de asemenea rolul de a-ti aminti ca te afli in compania Ingerilor.

    Cand Ingerii comunica cu oamenii, sincronizarea este esentiala!

    Daca ai intalnit oricare din aceste semne, te rog sa realizezi ca ele sunt Divin plasate intrun timp Divin. Tocmai te-ai intrebat daca trebuie sa faci ceva anume cumva cand ai vazut o pana alba? Poate te preocupai cu o decizie cat te-ai uitat in sus si ai vazut un panou pe care scrie „Da!”
    Uneori semnele sunt raspandite in jurul tau pentru suficient timp pentru ca tu sa le observi si sa te ancorezi de ele. Ca sa iti impartasesc o experienta personala, uneori „citesc” semne din jurul meu cand caut un raspuns sau sa inteleg mai bine ce am de facut, si am ajuns sa ma conectez repede cu simbolurile.
    Azi am citit ceva despre Sf. Andrei si am aflat ca ziua de 30 noiembrie este ce-a dea 333 zi din calendar. Ingerii au comunicat cu mine si asta s-a sincronizat perfect cu preocuparea mea interioara si am inteles mesajul!
    Ingerii sunt intotdeauna aproape de tine si fac tot ce pot ca tu sa observi asta. Daca doresti sa te ajute tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrebi. Trebuie sa intrebi! Pentru ca oamenii au liber arbitru si Ingerii asteapta invitatia ta
    . Ingerii sunt prosperi pe fericire si recunostinta. Le place de asemenea sa se si distreze cu tine. Atat de serios este ceea ce fac ei incat orice oportunitate de a se juca este binevenita. Cand primesti un mesaj de la Ingeri, asculta-l. Multumindu-le si aratandu-le apreciere, destul de repede, comunicarea cu ingerii va fi o experienta de zi cu zi.
    -sursa- http://folconcept.ro/9-semne-ingerii-comunica/

    Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
    gabriella.

2 comentarii: