Totalul afișărilor de pagină

10 mar. 2016

COMUNICARE A ARHANGHELULUI ARIEL- CANALIZAT DE TASHIRA TACHI-REN...




Ce este corpul de lumina?
Asa cum probabil stiti, aceasta planeta se afla in ascensiune. Frecventa sa creste intr-o perioada foarte scurta si ea pierde din densitate. Materia, asa cum e stiut din a 3-a dimensiune, este densificare de lumina. Aceasta densitate incepe sa se micsoreze, iar rata de vibratie a fiecaruia dintre dumneavoastra, precum si a intregii planete se mareste. Este un proces foarte palpitant.
Cand ai de-a face cu un proces de densificare, ca cel care apare in universul vostru, ajungi intr-un punct care tinde spre o detasare maxima fata de cele mai pure forme de lumina. In acel moment de detasare maxima se face o trecere, iar planeta incepe sa desfasoare un proces invers si incepe, am putea spune, drumul spre casa, adica inapoi catre Punctul Unu. In acest moment exista intre 7 si 8 milioane de slujitori ai luminii pe planeta, ceea ce unii au numit „echipe de tranzitie planetara”. Fiecare dintre voi este un lucrator in lumina. Voi existati aici cu scopuri deosebite, cu aptitudini deosebite si cu bucurii speciale. Multi dintre voi sunteti specialisti in a ajuta la ascensiunea planetelor, deoarece ati facut-o de mii si mii de ori.
De fiecare data cand o planeta ascende, este un proces unic – procesul reunificarii. Iar bucuria reunificarii este exprimata diferit, in functie de cum a fost jucat jocul. Acest joc a reprezentat una dintre cele mai marete separari de spirit posibile, pe care le-ati putut realiza. Aceasta separare maxiara a fost incununata de succes.
Dar jocul, asa cum il stiti voi, acum se schimba. Oficial, el si-a inceput procesul de schimbare in martie 1988. In acel punct a aparut pentru majoritatea slujitorilor Luminii ceea ce noi numim „activarea primului nivel al corpului de lumina”. Este ca un fel de clopotel din strucutra ADN-ului vostru, care spune: „Uraaa, este timpul sa mergem acasa”. El este cel care a inceput procesul mutatiei si schimbarii. In timp ce in majoritatea cazurilor este placut, uneori poate fi putin dificil. Dar este un proces pe care toti l-ati mai trait.
Ceea ce face jocul interesant, este intrebarea „cum sa procedez de data asta? Oare ce energii, emotii si bucurii sa exprim pe aceasta cale a reunificarii?” Ceea ce noi numim „Inspirare si Expirare” a „Sursei” a aparut de multe ori si aceasta Inspiratie ce urmeaza acum, va avea expresia si bucuria sa unica, in momentul cand aceasta planeta PAMANT si toate celelalte planete se intorc la Punctul initial.
Aceasta planeta este intr-o stare de tranzitie catre Lumina sau spre un proces de ascensiune. Este un proces care se realizeaza treptat – nu sunteti azi materie si maine Lumina. Fiecare dintre noi se afla in acest proces si multi dintre voi sunt cel putin la jumatatea drumului.
DIMENSIUNILE
Mai intai de toate, permiteti-mi sa va descriu pe scurt dimensiunile variate sau planuri ale existentei in modelul nostru. Noi folosim un model compus din 12 dimensiuni, iar voi care va aflati aici intr-un corp fizic, existati in dimensiunea a 3-a: este bazata pe materie.
Dimensiunea a 4-a este ceea ce noi numim planul astral: aceasta este bazata pe partea emotionala. Impreuna, acestea doua compun ceea ce noi numim Lumea Creatiei Inferioare ( dimensiunea I a – regn mineral; dimnesiunea a II a – regn vegetal; dimensiunea a III a – regn animal; dimensiunea a IV a – astrala). Acestea sunt dimensiunile in care se realizeaza jocul separarii. Acestea sunt singurele dimensiuni unde iluzia binelui si raului poate fi mentinuta si in care te poti simti separat de spirit si unul fata de celalalt. Deja sunteti destul de priceputi la aceasta. Jocul separarii a avut succes, dar acum este momentul ca el sa ia sfarsit. Astfel, aceasta planeta este intr-un stadiu de ascensiune si in acest moment vibreaza la nivelele inferioare ale planului astral. Ca parte integranta a procesului de ascensiune, toate dimensiunile vor fi inaintate catre dimensiunile superioare si vor inceta sa existe.
Doarece acum planeta vibreaza la nivelul planului median-astral, il percepeti ca pe o stare de reverie. Nu esti niciodata sigur daca esti treaz sau adormit. Continuitatile inceteaza. Apare sentimentul ca in momentul in care le iei in mana sau le atingi, lucrurile se pot schimba. Pixul cu care scrii poate deveni un ciocan si candva aceasta lipsa de continuitate nu te va mai deranja, asa cum nu te deranjeaza sa visezi. Vei observa ca starile tale de visare se schimba, astfel incat in momentul in care te trezesti nu esti sigur daca esti treaz. Vei deveni lucid in timpul visului, perfect constient. Vei deveni cu totul constient in momentul in care te deplasezi prin diferite realitati si toate va vor parea la fel de reale cu cea in care va aflati. Nu veti mai avea senzatia ca exista doar o singura realitate adevarata.
De la dimensiunea a 5-a pana la a 9-a este Taramul Median al Creatiei, in modelul folosit de noi.
Dimensiunea a V-a este cea a corpului de lumina, in care voi sunteti constienti de voi insiva ca maestri si fiinte multidimensionale. In dimensiunea a 5-a sunteti complet orientati spre spirit. Multi dintre voi ati venit din acest plan pentru a fi slujitori ai Luminii aici.
A VI-a dimensiune detine schema ADN-ului crearii tuturor speciilor, inclusiv al omenirii. Tot aici sunt inmagazinate limbajele luminii si este alcatuita in principal din culoare si tonuri. Este dimensiunea unde constiinta creeaza prin gand si este unul dintre locurile unde voi lucrati in timpul somnului. Poate fi dificil sa iti castigi painea cu asta, pentru ca nu puteti sa existati intr-un corp daca nu alegeti sa creati unul. Atunci cand operati in dimensiunea a 6-a, sunteti mai mult un „gand viu”. Voi creati prin intermediul constientei voastre, dar nu aveti neaparat un vehicol pentru aceasta constiinta.
A VII-a dimensiune este cea a creativitatii pure, Lumina pura, sunet pur, geometrie pura si expresie pura. Este un plan de un rafinament infinit si este ultimul plan unde te percepi pe tine insuti ca „individ”.
A VIII-a dimensiune este dimensiunea mintii de grup sau a sufletului de grup, si este locul unde poti atinge baza partii mai importante a ceea ce esti. Este caracterizata prin pierderea sensului a ceea ce reprezinta „eu”. Atunci cand calatoresti multidimensional, este planul unde vei depune cel mai mare efort pentru a-ti mentine constiinta laolalta; pentru ca voi sunteti pur „Noi”, operand cu scopuri de grup. Asa ca ar putea parea ca si cum te-ai duce sa te culci sau ti-ai pierde constiinta.
n modelul folosit de „Noi”, a IX-a dimensiune este planul constiintei colective a planetelor, sistemelor stelare, galaxiilor si dimensiunilor. Daca vizitati aceasta dimensiune, poate fi dificil sa ramai constient. Inca o data, este foarte dificil sa percepi sensul lui „Eu”, deoarece voi sunteti atat de cuprinzatori, incat totul este „Tu”. Imaginati-va ca sunteti constiinta unei galaxii! Fiecare forma de viata, fiecare stea, planeta si mintea de grup a fiecarei specii din ea se afla chiar in voi.
Dimensiunea a X-a pana la a XII-a reprezinta Taramul Creatiei Superioare. Dimensiunea a X-a este sursa Razelor, casa a ceea ce noi numim Elohim. Aici se alcatuiesc noile planuri ale creatiei si apoi sunt trimise la nivelele Creatiei Mediane. La acest nivel poti avea simtul a aceea ce inseamna „Eu”, dar nu seamana nici pe departe cu ceea ce voi sunteti obisnuiti din dimensiunea a III-a.
Dimnesiunea a XI-a este cea a Luminii pre-formate – punctul de dinaintea creatiei si o stare de asteptare prin excelenta, asemanatoare cu momentul dinaintea unui stranut sau orgasm. Este taramul fiintei numite Metatron, a Arhanghelilor si a altor Akashii pentru acest sistem-Sursa. Exista memorii Akashice planetare si memorii Akashice, galactice, cat si Akashice pentru un intreg sistem-Sursa. Voi va aflati intr-unul din multele sisteme-Sursa. De aceea va oferim o descriere doar pentru unul din sistemele-Sursa – acesta. Daca va duceti intr-un alt sistem-Sursa, veti trai ceva cu totul diferit. Eu, ca Arhanghel, am casa de baza dimensiunea a XI-a.
Dimensiunea a XII-a este Punctul Unic unde toata constiinta se stie a fi Absolut Una cu Tot Ce Este. Nu exista nici un fel de separare. Daca patrundeti in acest nivel va veti da seama ca sunteti una cu Tot Ce Este, cu forta creatoare.
Activarea Corpului de Lumina
In martie 1988, tot ceea ce noi numim Slujitori ai Luminii au fost activati la cel putin primul nivel al Corpului de Lumina pe aceasta planeta. Pe 16 aprilie 1989, intreaga structura cristalina a materiei si fiecare locuitor al planetei a fost activat la nivelul 3 al Corpului de Lumina. Acum, acesta nu este un proces optional; fiecare dintre noi il traieste. O multime de oameni parasesc planeta, deoarece nu vor sa faca acest lucru in aceasta viata. Poti alege sa treci prin acest proces in orice viata pe care ai avut-o vreodata, in orice realitate paralela. Deci, sa nu consideri ca se pierd oameni. Este in regula. Pur si simplu ei nu sunt pregatiti sa faca acest lucru in aceasta incarnare.
Nivelul de activare al corpului de Lumina este in raport cu capacitatea celulelor voastre de a metaboliza Lumina.

Activarea primului Nivel al Corpului de Lumina
Deci ati primit o activare a primului nivel al Copului de Lumina. Acum, cand acest lucru s-a intamplat – pentru majoritatea dintre voi – a fost ca si cum o sursa de lumina s-a aprins in ADN-ul tau: „E timpul sa plec acasa”. Aceasta este senzatia pe care o are corpul tau: „E timpul sa plec acasa”. Si esti intr-o stare de exaltare care emana din corpul tau si care este pur si simplu extraordinara. In acelasi timp, corpul spune: „E timpul sa mai reduc din densitate” si multi dintre voi au avut o extraordinara criza de „gripa”. Multe dintre lucrurile care se petrec in jurul nostru si pe care oamenii le denumesc „gripa”, noi le numim „simptome transformationale”. Atunci cand corpul vostru isi reduce densitatea, vor aparea dureri de cap, stari de voma, diaree, acnee, urticarie, tot ceea ce seamana cu simptome ale unei gripe – dureri musculare, dureri articulare sunt de asemenea foarte obisnuite. Iar daca va intoarceti in timp si va ganditi la martie 1988, chiar a fost o epidemie de „gripa”: a fost o epidemie de Lumina!
Genetica umana a denumit 99% din ADN „deseuri”, pentru ca „noi nu stim ce reprezinta toate astea”. De fapt, ADN-ul uman contine bucati infime de material genetic de la fiecare specie de pe Pamant, plus material genetic codificat holografic cu toata experienta colectiva a intregii umanitati si experientele retelei holografice a tuturor incarnarilor voastre, precum si farame de cod de la speciile constiente de la cele 383 planete ascendete din cele 5 universuri locale! De asemenea, ADN-ul tau detine codificari latente pentru transformarea corpului vostru fizic intr-un Corp de Lumina.
Doar aproximativ 7% din codificarile genetice erau active inainte de martie 1988. Apoi in primul nivel al Corpului de Lumina, Spiritul a activat o serie de astfel de codificari latente prin introducerea unei succesiuni de tonuri/(culori). Aceste codificari nou activate au dat semnalul corpului vostru sa inceapa o schimbare transformationala in ADN si o modificare profunda a modului in care celulele voastre metabolizeaza energia.
Noi masuram nivelele Corpului de Lumina prin capacitatea celulelor voastre de a metaboliza Lumina. Indicatorul acestei noi activitati celulare este cantitatea de adenosin trifosfat (ATP) din celule. Inainte de activarea Corpului de Lumina, energia pentru functionarea celulara provenea din producerea de energie si sistemul de inmagazinare care penduleaza energia inainte si inapoi intre adenosin difosfat (ADP) si adenosin trifosfat. ATP este un compus de inmagazinare a energiei, care se gaseste in celule. La nivelul mitocondriilor, mancarea este transformata in energie pentru celule, care apoi este legata in ATP. ATP are un lant de trei grupuri de fosfat, care se proiectaza din molecule. Atunci cand molecula ATP isi pierde grupul fosfatic extrem exterior, atunci devine o molecula de ADP. Ruperea legaturii chimice degaja energie pentru ca celula sa-si duca la indeplinire functiile, ca de exemplu crearea proteinelor. ADP poate deveni din nou ATP prin acumularea de energie si a unui grup fosfatic. ATP si ADP pierd sau obtin grupari fosfatice pentru a elibera sau inmagazina energie pentru functionarea celulara. Acesta este un sistem inchis de energie biologica, asigurand imbatranirea si moartea. Nici un fel de energie noua nu este dobandita.
Cand transformarea Corpului de Lumina a fost activata, o gama de codificari latente ale ADN-ului au fost iluminate si au inceput sa dea noi instructiuni celulelor. Una dintre primele instructiuni era sa le spuna celulelor sa recunoasca Lumina ca o noua sursa de energie. La inceput, constiinta celulara nu stia ce sa faca cu aceasta informatie. Deoarece celulele erau scaldate in Lumina, mitocondriile (care sunt foarte sensibile la Lumina) incep sa absoarba in totalitate aceasta noua activare in culori/tonuri si sa produca o multime de ATP, in explozii. Celulele nu absorbisera suficienta Lumina ca sa stabilizeze legatura fosfatica, astfel ca ATP s-a descompus rapid in ADP, iar metabolismul celular a fost accelerat in mod spectaculos. Toxinele acumulate, traumele vechi, gandurile si emotiile inmagazinate au inceput sa se scurga din corpul fizic si sa creeze simptome asemanatoare gripei.
Forma fizica in felul ei vechi a separat functionarea creierului in functiunile emisferei stangi si celei drepte. De asemenea, glanda pineala si cea pituitara sunt atrofiate – cam de marimea unui bob de mazare, decat de marimea unei nuci. La activare, chimia creierului incepe sa se schimbe si sa produca noi sinapse.
Activarea celui de al doilea Nivel al Corpului de Lumina
La nivelul al doilea, modelul eteric de dimensiunea a 6-a incepe sa fie inundat de Lumina si incepe sa elibereze structurile dimensiunii a 4-a care te conecteaza la experientele karmice de-a lungul tuturor vietilor. Drept rezultat, este posibil sa incepi sa te simti putin dezorientat, avand mai multe crize de „gripa”.

Probabil la un moment dat te vei gasi intins in pat, spunand „De ce ma aflu aici?”, „Cine sunt eu?” si poti avea o sugestie asupra asa-numitului „Spirit” in viata ta. Acum vom defini alt termen. Atunci cand folosim termenul „suflet”, vorbim despre o parte diferita a spiritului, care traieste prin corpul vostru fizic. Cand vorbim despre spirit, ne referim la acea parte a ta, care este nediferentiata si complet conectata la Sursa.
Astfel, in al doilea nivel al Corpului de Lumina, voi eliberati structuri din dimensiunea a 4-a, care incept sa schimbe rotatia in geometria corpului emotional, mental si spiritual. Incepeti sa va schimbati foarte repede. Multe dintre lucrurile pe care le traiti sunt strict la nivel fizic. La un moment dat te poti simti foarte obosit.
Activarea celui de al treilea Nivel al Corpului de Lumina
In al treilea nivel al Corpului de Lumina, simturile fizice devin extrem de puternice. Exemplul folosit de noi este ca mirosul gunoiului care se afla in punga menajera – de la etaj – te scoate din minti. Totul iti poate parea extrem de palpabil. Scaunul pe care esti asezat sau hainele pe care le porti te pot deranja teribil, deoarece ele par foarte senzuale. Adesea, oamenii redescopera placerea sexuala in nivelul 3 al Corpului de Lumina. Acesta este motivul pentru care s-a inregistrat o crestere a numarului de nasteri si de femei insarcinate incepand cu aprilie 1989, atunci cand planeta si populatia ei au fost activate la nivelul 3.
Tot ceea ce se intampla este foarte centrat pe corpul fizic. Incepe sa se deschida in ceea ce noi numim „sistem de bio-transmisie”. Corpul vostru a fost creat pentru a decodifica si pentru a lucra cu energii de Lumina Superioara si de asemenea pentru transmiterea acestor energii catre planeta. Ca parte integranta a jocului separarii, aceste functii sunt atrofiate. Amplificarea simturilor fizice este primul semn de trezire a corpului vostru ca si „bio-transmitator”.
Lumina nediferentiata din Supraeu curge catre liniile axiotonale 5-dimensionale. Sistemul circulator axiotonal 5-dimensional incepe sa se formeze, din interfetele axiotonale ale punctelor de rotatie de pe suprafata pielii. Sistemul axial se extinde apoi si activeaza punctele de rotatie din fiecare celula a corpului fizic.
In timp ce in primul si al doilea nivel al Corpului de Lumina corpul fizic era scaldat in Lumina, acum, la al treilea nivel, fiecare celula a focalizat Lumina direct catre el prin sistemul axial.
Mitocondriile de obicei recunosc aceasta Lumina ca „hrana” si produc mai mult ATP. Deoarece celula primeste Lumina ca si energie uzuala, mai putin ATP se transforma in ADP. Cand sistemul axial preia energie de la Supraeu catre punctele de rotatie celulare, punctele de rotatie produc frecvente de Sunet si Lumina care schimba rotatia atomilor din moelculele celulare, in mod special la atomii de hidrogen. Cand rotatia atomilor din molecula ATP se mareste, ia nastere o noua activitate. Cele trei grupuri de fosfat care formeaza tulpina de molecula ATP, incepe sa fie pe post de antena pentru Lumina nediferentiata, iar capul simetric al moleculei este precum o prisma, fractionand Lumina in culori spectrale subtile, folosibile de codificarile ADN latente.
Inainte ca acest Corp de Lumina sa fie activat, acidul ribonucleic (ARN) din celule s-a comportat precum un mesager cu sens unic. El purta informatii de la partea de 7% activa din ADN, catre alte parti ale celulei pentru executare, de exemplu cum ar fi, efectuarea sintetizarii proteinelor. In nivelul 3 al Corpului de Lumina, ARN devine un mesager cu sens dublu. El ia Lumina care se fractioneaza in frecvente de culoare utilizabile de prisma/antena ATP si apoi se retrage in sirurile ADN. Codificarile genetice latente se trezesc in mod gradat cu fiecare nivel succesiv de Lumina si ofera informatia catre ARN, care o trasmite mai departe restului celulei.Se aseamana cu noua tehnologie CD laser folosita pe Pamant. O cantitate enorm de mare de informatie poate fi inregistrata pe o singura discheta. Imaginati-va ca o cantitate vasta de informatie poate fi memorata intr-o gama de de culoare rosie si o cantitate uriasa de date poate fi inmagazinata intr-un spectru albastru. O raza laser rosie traverseaza discheta si toata informatia rosie este posibil sa fie citita, dar voi inca nu stiti nimic despre ceea ce este inmagazinat in spectrul albastru. Trasati o raza laser albastra peste CD si acum toate informatiile sunt accesibile. Frecventele de Lumina „citesc” ADN-ul cam in acelasi mod. Pana cand spectrul de culoare este transmis, nu aveti idee despre ce se afla acolo. Fiecare nivel de Lumina are propria sa amprenta de ton/culoare. Astfel, spiritul realizeaza trasnformarea gradata a corpului fizic.
Transferul informational in sens unic ADN-ARN si ciclul energetic ATP-ADP erau sisteme inchise, asigurand entropia. Nimic nu se putea modifica, cu exceptia dezintegrarii. Oata cu activarea Corpului de Lumina, noi sisteme, complet deschise se pot dezvolta, facand posibil accesul energiei infinite si a informatiei infinite catre corp. Un dialog intre corpul tau fizic si spirit a inceput.
In primele 2 nivele ale Corpului de Lumina, puteti inca face reversibil intregul proces, deoarece ATP si ARN nu au primit aceasta noua functie. La al 3-lea nivel al Corpului de Lumina, exista o continua transformare, pe care nu o poti opri. De aceea, atunci cand populatia indigena a acestei planete a fost activata impreuna cu planeta insasi, au fost activate la nivelul 3 al Corpului de Lumina: asa ca pur si simplu procesul sa nu poata fi deranjat.
De asemenea, in acea activare la al treilea nivel al Corpului de Lumina, a fost creat un set de puncte de legatura intre aceasta planeta si toate celelalte planete care ascend din planul fizic, astfel incat va aflati intr-o perfecta sincronizare. Nu doar aceasta planeta ascende; intreaga dimensiune ascende! La fel si intregul plan astral. Nu vor mai exista planuri fizice si astrale atunci cand acest lucru se va fi infaptuit. Intregul proces este denumit o „inspirare” a Sursei.
In modelul nostru, Sursa (Unicul Punct, Totul, Dumnezeu) se manifesta ca inspirari si expirari ale creativitatii – expirari foarte incete si foarte rapide inspirari. Un Lucrator al Luminii ne-a intrebat odata de ce este nevoie de miliarde de ani pentru a densifica un joc la acest nivel de separatie si totusi intoarcem intregul joc in 20 de ani. Imaginati-va ca sunteti Acela/Unicul, care decide sa exploreze numarul vast posibil de fatete ale Sale, prin nivele de individualizare progresiva. Este ca si cum ai intinde o banda de cauciuc. Cu cat ajungi la o individualizare mai mare, acea banda devine din ce in ce mai intinsa. La un moment dat, exista un punct in care este intinsa la maximum. Te-ai separat la maxim de Unicitatea Ta si tensiunea este extrema. Deci, Te intorci si dai drumul benzii de cauciuc – separarea ta. Ce se intampla? Te intorci la Unicitatea ta foarte repede.
Pe aceasta planeta, ai un joc al separarii care acum a definitivat orice tip de transformare posibila a relatiei si interactiunii pe care le poti avea. Fiecare dintre relatiile karmice pe care le poti explora a fost deja explorata, si cand se intampla aceasta, tu incepi „inspirarea”. Acest joc s-a incheiat. Este timpul sa pleci acasa.
Ceea ce noi denumim „Lucratorii Luminii” sunt de fapt oameni care se afla aici pe post de echipe de tranzitie, care ajuta in acest proces de luminare. De aceea te afli aici. Unii dintre voi au fost aici pe tot parcursul ciclului. Unii dintre voi ajuta la stabilirea acestui joc anume si s-au hotarat sa ramana si sa vada cum functioneaza. Daca ar trebui sa privim timpul liniar, atunci voi va aflati de-a lungul timpului liniar si de-a lungul tuturor timpurilor paralele, activandu-va, transformandu-va in Lumina. O planeta nu ascende intr-o clipa – ea ascende din momentul creatiei sale. Si de aceea multi dintre voi au petrecut atatea vieti aici. Altii dintre voi apar acum pentru a ajuta, totul este OK, de asemenea.
Activarea celui de al patrulea Nivel al Corpului de Lumina
In momentul in care treceti in al 4-lea nivel al Corpului de Lumina, incepeti sa treceti in ceea ce numim starile mentale. Acest lucru incepe o schimbare masiva in chimia creierului tau si in electromagnetismul sau. In acest punct, daca ai cristale egalizatoare in corpul tau eteric, se poate ca acestea sa devina extrem de inconfortabile. Incepi sa ai o multime de dureri de cap, lesinuri, dureri in piept, vedere incetosata sau sa iti dispara auzul.
Aceste cristale pastreaza linii de Lumina in planul dimensiunii a 5-a, facand conexiuni, exact cum face curentul electric. Dureri de piept poti sa ai de-a lungul procesului corpului de Lumina, deoarece inima ta incepe sa se deschida la nivele din ce in ce mai adanci. Aparatul auditiv si vazul incep sa se modifice, deoarece parti ale creierului se deschid. O cu totul alta functionare incepe la acest nivel 4. Emisferele creierului vor sa inceapa sa functioneze amandoua in acelasi timp, iar daca ceva le opreste sa faca acest lucru, se poate crea o stare destul de dificila. Majoritatea oamenilor incep sa simta ceva electric trecand prin capul lor. Efectiv simti trecand in crestetul capului energie electrica, sau pe sira spinarii.
S-ar putea sa ai o prima senzatie de gandire non-liniara, ceea ce poate fi fie incantator, fie infricosator. Incepi sa treci print-o schimbare mentala. Corpul mental incepe sa-si zica siesi „Fantastic. E posibil ca nu eu sa detin controlul”.
De obicei, cam al 4-lea nivel al Corpului de Lumina, apare cineva in viata ta care-ti spune „Directiva cea mai importanta este aceea de a-ti urma Spiritul fara ezitare” sau ceva similar. Dintr-o data, corpul mental inetelege ideea: „Fantastic, probabil ca altcineva detine aici controlul, pentru ca eu sigur nu!” Si incepe sa transforme felul in care se vede pe sine si devine un pic nesigur, nestiind ce este real si ce nu. Spiritul vostru incepe sa realizeze imagini ale realitatii mult mai vaste, mai ample sau ale modelelor prin corpurile energetice.
La nivelul 4, ni se sugereaza ca exista un Spirit. Brusc, primiti impulsuri din zone de unde inainte nu primeati si va ganditi ca probabil ar fi bine sa urmati acele impulsuri.
Corpul vostru mental striga: „Asteapta. Ce inseama asta?” Incearca sa mentina controlul asupra lumii si este destul de inconfortabil deoarece are senzatia ca totul se schimba. Tot ceeea ce a definit ca fiind real, acum incepe sa se schimbe.Este posibil sa ai momente de telepatie sau clarviziune. Cam toata lumea incepe sa simta empatia in aceste timpuri. Si din nou, corpul mental incearca sa stabileasca limite, deoarece simte ca se deschide corpul emotional si bineinteles ca acest lucru este periculos si poate chiar sa te distruga, dupa regulile corpului mental. Asa ca flasurile de empatie pot fi deosebit de neconfortabile pentru oameni si, totusi, in acelasi timp este amuzant, deoarece te simti mult mai conectat cu tot ce te inconjoara, ai sentimentul de „Sunt in legatura cu lucrurile de aici. Sunt oameni aici pe care poate i-am intalnit deja inainte. Te cunosc de undeva. Fantastic, imi pari foarte familiar”. Si incepi sa ai senzatia ca venirea ta aici are un scop anume.
Activarea celui de al cincilea Nivel al Corpului de Lumina
La nivelul 5 al Corpului de Lumina, de obicei corpul mental spune „Probabil o sa incerc sa urmez Spritul. Nu stiu daca o sa-mi convina, dar eu incerc.” Si incepe respectivul proces de cautare a punctelor de reper.
Persoana adesea incepe sa aibe imagini fulgurante ale sinelui facand alte lucruri. Adesea, secvente din visul sau incep sa se schimbe. Incepe sa-si aduca aminte ceva mai mult din visele sale. Unele persoane se trezesc intr-o visare perfect lucida, in nivelul 5 de activare.
In anumite momente, persoana poate avea senzatia ca o ia razna, deoarece este posibil sa inceapa experimentarea proceselor de gandire non-liniara. La un moment dat, decat sa priveasca ceva atat de frumos, persoana se informeaza in legatura cu intregul, adica gandirea non-liniara. Apoi corpul mental spune: „Stai putin, nu pot sa controlez acest lucru. Putem sa supravietuim si sa facem acest lucru?” Deci se pune intrebarea: „Exista spirit? Eu cred ca exista Spirit. Mai bine trebuie sa inteleg daca exista Spirit, deoarece altfel cu totii urmeaza sa murim.”
Va reiesi mult din modelul supravietuirii pe corpul mental. Astfel, corpul mental incepe sa modifice felul in care se misca si incepe sa scoata in afara sa tiparele. O parte din voi este ca un copil mic ce spune: „Da, mergem in Lumina. Da, mergem in Lumina”. Si sunteti atat de fericiti. Si apoi aveti corpul mental, un batran morocanos. Si vedeti cele doua jumatati ale voastre: „Fantastic! Ajung sa iau o decizie aici, despre ce vreau sa fac.”
Incepi sa devii constient ca esti mai mult decat ai crezut ca esti. Atunci cand se intampla acest lucru, corpul mental spune: „O nu, nu-i asa!” si tranteste usa, dar apoi se deschide din nou. Asa ca mereu treci prin acest proces in care simti ca te deschizi si te inchizi, deschizi si inchizi. Te poti simti putin maniac-depresiv. Ceea ce Spiritul tau cere sa faci este sa iti aduci corpul tau mental sa isi lase controlul pentru ca sa ajungi un Spirit activ intrupat pe aceasta planeta, cu totul constient la fiecare dimensiune.
Tot asa, la nivelul cinci al Corpului de Lumina, incepi sa devii constient ca o multime din imaginile tale despre felul in care sunt lucrurile nu-ti apartin. Incepi sa fii constient ca: „Vai de mine, fac asta la fel ca tata. Tatal meu era selectiv si eu ma port exact ca el. Stai putin, asta nu e energia mea.” Sau: „Copilul meu tocmai a rasturnat laptele si tip la el exact cum tipa mama mea la mine. Asta nu e energia mea. Nu vreau sa fac asta. Nu asta e ceea ce vreau sa fac aici.”
Devii constient ca tu contii imagini intregi ale realitatii care nu sunt ale tale. Si incepi procesul de sortare mentala al „Cine sunt eu”, diferit de cei din jur. Fiecare cuprinde – in campurile sale energetice, imaginea intreaga al „felului in care sunt lucrurile” de la parinti, bunici, frati si iubiti. Imaginea intreaga este mereu actualizata. Pe masura ce devii constient ca aceste structuri sunt cuprinse in campurile tale, poti sa te simti foarte mult cuprins in ele.
Pentru ca aici esti – poti simti toata aceasta schimbare care se petrece in trupul tau, toate aceste lucruri minunate si in acelasi timp, simti ca esti intr-o colivie de sticla – toata aceasta schimbare si esti atat de cuprins de aceste imagini. Asa ca incepi acel proces de sortare: „Ei bine, iau ceva din asta. Nu iau nimic din celelalta, putin din asta si putin de aici.” Si incepi sa devi tot mai mult constient de energia ta. Ce este cu adevarat al tau. Cand ai un gand sau o imagine despre ceva, doar te intrebi: „Este programul tatalui sau sunt eu?” Poate fi putin inspaimantator pentru unii, cand se uita prima oara in oglinda si isi spun: „Vai, nu, chiar ma transform in mama mea. Am fost sigur ca nu voi semana cu mama.” Dar afli ca ajungi intr-un punct in care acele imagini ale realitatii incep sa iasa din campurile tale.
Activarea celui de al saselea Nivel al Corpului de Lumina
La al saselea nivel al corpului de Lumina vei muta activ, constient imagini ale realitatii din campul tau. In acest moment, spiritul tau de obicei te pune in legatura cu oameni care lucreaza cu procesul trupului de Lumina. Poate ca spiritul arunca in tine , de pe rafturi. Ai trait aceasta experienta de a fi intr-o libarie si sa cada carti pe tine? S-ar putea s-o ai in orice moment. Este unul din felurile preferate ale Spiritului de a spune: „Citeste asta”. Incepi sa primesti alte informatii, alte imagini ale realitatii. Incepi sa cuprinzi intelegeri mai vaste ale propriei tale realitati si cum sa operezi in ele.
Adesea la nivelurile cinci si sase, ai experienta lucrurilor care nu sunt solide. In meditatia ta, poti privi in jos si sa simti ca mana ta nu este solida, sau ca ai una din acele experiente ciudate in care iti rezemi mana de un perete si simti ca zidul cedeaza. Asa ca poti avea imagini fulgurante de multidimensionalitate. Poti avea imagini fugare de gandire non-liniara si de sentimentul ca nimic nu este real. Acest lucru poate fi un adevarat soc pentru tipul vostru de corp mental, cei care vreti totul asezat frumos in rand – dintr-o data vedeti toata imaginea deodata. Atunci trebuie sa te intorci si sa afli cum ai ajuns acolo. Unii dintre voi traiesc acest lucru pe scara larga. Corpul mental incepe sa cunoasca foarte diferit.
O multime de oameni parasesc planeta in corp de Lumina de nivelul sase, pentru ca este extrem de incomod pentru majoritatea. „Vreau sa viu aici? Vreau sa ma uit la toate chestiile astea? Vreau sa fiu parte a acestui proces?” O multime de oameni opteza pentru iesire. Este in regula. Ei fac acest proces in alta viata. Nu trebuie sa il faca in toate vietile. In general, daca putem sa asistam pe cineva sa supravietuiasca nivelului al cincilea si al saselea, ajung acasa liberi. Daca aleg sa nu iasa de pe planeta in acel moment, de obicei raman si lucreaza cu intregul proces.
Fii bland cu concetatenii tai oamenii. Aceasta este o treapta foarte dureroasa, pentru ca aceasta este treapta in care integul simt al identitatii este restructurat. Cand dai de oameni pe strada si multi dintre voi o fac, s-ar putea sa te intrebe: „Ce faci? Arati atat de minunat.” Da-le informatia ca planeta merge spre Lumina, ca suntem intr-un proces de ascensiune. „Daca vrei sa stii mai multe despre el, aici sunt niste carti bune de citit. Aici sunt niste oameni pe care i-ai putea vizita. Daca doresti sa vorbesti despre asta, aici ai numarul meu de telefon.” Sprijina-i pe cei din jurul tau.
De obicei, la nivelul al saselea de corp de Lumina, treci printr-o stare de reevaluare care este extrem de neconfortabila. „Vreau sa fiu aici? Vreau sa traiesc? Vreau sa ma joc?” Poate fi foarte serios. Iti urasti slujba, isi urasti viata, urasti pe toti si toate deodata.
La nivelul al saselea, afli ca multi oameni incep sa-si paraseasca viata. Acesta este momentul cand este posibil sa isi schimbe slujba, sa te casatoresti, sa nu mai fii casatorit – toti prietenii se pot schimba, intregul tau sens al scopului se schimba si apare un sens de invatare sa nu ne fie teama de schimbare. Daca ingheti, acest nivel poate dura aproape un an si poate fi foarte insuportabil. Dar majoritatea oamenilor invata destul de repede sa se relaxeze si sa lasa totul sa curga in jurul lor.
Oameni noi intra in viata ta, care sunt mult mai mult in aliniere cu ceea ce ai tu de facut, decat ai intalnit vreodata. Sunteti cu totii aici in grupuri de lucru – acei oameni cu care esti impreuna ca sa muncesti. Aceasta curatare a celorlalti din viata ta, care sunt acolo pentru karma sau dintr-un simt al obligatiei pot fi putin inspaimantatori. Dar daca respiri adanc si spui: „Iti doresc numai bine si o viata frumoasa. Ne intalnim data viitoare”, vei afla ca oamenii cu care trebuie sa fii aici vor veni repede in viata ta. Aceasta „amplifica” toata situatia si incepe sa fie distractiv.
De obicei, intre nivelul al saselea si al saptelea de corp de Lumina, traiesti ceea ce numim o descindere a spiritului. Asta inseamna ca o parte mai larga a ceea ce esti tu in dimensiunile mai inalte vine sa locuiasca in trupul tau. Acest lucru modifica totul in jur.
Simti ca ai trecut printr-un tunel. Ai venit dintr-un loc, de la „poate ca este un spirit si poate voi incerca sa il urmez”, spre „stiu, cu fiecare celula a fiintei mele ca eu sunt spirit in actiune pe aceasta planeta.” Si incepi ceea ce numim tranzitia emotionala catre invatarea de a fi vastitatea spiritului. Aproape o treime din structura corpului de Lumina este acum aprinsa in copia eterica. De multe ori, te poti experimenta ca Sine al tau ca radiind lumina, lucru care este destul de emotionant De cele mai multe ori, la al saptelea nivel de corp de Lumina, se schimba ochii oamenilor. Incep sa vezi un nivel mai profund de Lumina care iese din ochii oamenilor.
Tu si cei din jurul tau incep sa cunoasca intr-un mod non-lniniar si incepi sa primesti fulgerari de telepatie. Incepi sa primesti fulgerari de comunicare la niveluri prin care comunici tot timpul dar esti inconstient de ele. Ai fost telepatic intotdeauna. Ai fost clarvazator intotdeauna. Ai fost multidimensional intodeauna. Dar corpul tau mental si creierul au ecranat acest lucru departe de tine. Astfel ecranele cad si incepi sa recunosti ce s-a intamplat aici tot timpul. Lucrurile incep sa apara normal. Exista un moment in care nu mai este un mare „aha”. Nu se mai stinge becul. Este doar „Eu sunt aici. Eu sunt. Eu sunt aici, cu totul”. Devii un dans incantator pe care-l joci cu spiritul tau.
Intreaga planeta si populatia sa par sa faca o puternica reevaluare. Polarizarea energiilor are loc la niveluri din ce in ce mai inalte. Este aproape ca si cum volumul este dat mai tare. Polarizarea planetara devine din ce in ce mai intensa. Vei afla ca cei dintrei voi care incep sa traiasca raiul pe pamant vor exista umar langa umar cu cei care traiesc iadul pe pamant.
Doresc sa va reamintesc ca toate fiintele sunt Maestri divini multidimensionali.
Va cerem sa invatati compasiunea si compasiunea nu inseamna sa fii co-dependent: „O, lasa-ma sa am grija de tine!” Compasiunea inseamna sa vrei sa faci orice este necesar pentru a asista pe cineva cand se ridica la urmatoarea treapta mai inalta. Acest lucru inseamna ocazional sa tragi presul de sub picioarele cuiva: inseamna ocazional sa fii o strigare de trezire; aceasta inseamna ocazional ca ceri ca cineva sa-si vada de „treaba”; si adesea inseamna sa ii iubesti pentru intregimea lor, totalitatea lor, partile din ei care sunt treze, precum si partile din ei care sunt adormite. Adu-ti aminte ca ei dorm in prima parte a Misiunii. Onoreaza-i pe cei care au dormit bine. Multi lucratori de Lumina au o tema de oamenii care dorm, amplasati in ei. Incepeti sa descoperiti acea bucata specifica de model de dusman. Veti evolua in mod natural intr-un sens de serviciu catre Spirit si un serviciu fata de intreaga viata. Va fi extatic. Dar sa intelegi cat de dificila a fost aceasta perioada si mai este inca pentru multi oameni. Priveste la nivelul reevaluarii si vei intelege de ce numim acest nivel cel care determina daca cineva va face parte din acest proces sau nu. Acesta este locul in care o multime de oameni trebuie sa iasa pe cautiune sau sa se supuna programului.
Activarea celui de al saptelea Nivel al Corpului de Lumina
La al saptelea nivel de corp de Lumina, incepi sa intri in stadiile emotionale ale corpului de Lumina: concentrarea pe nivele din ce in ce mai profunde de deschidere in chakra inimii. Pe masura ce te deschizi in inima, un sentiment de legatura cu planeta se deschide: acel sentiment ca te indragostesti de aceasta planeta, in care simti ca „daca nu imbratisez copacul acela, pur si simplu nu pot rezista. Trebuie sa imbratisez copacul acela”. Exista un fel jucaus care incepe sa se deschida la al saptelea nivel de corp de Lumina. Devii ceva mai copilaros in felul in care lucrezi.
La cest punct, daca ai blocaje in trupul emotional, incep cu adevarat sa iasa la iveala, pentru ca, pe masura ce te misti spre exprimarea divinitatii si vastitatii tale, tot ce blocheaza acea vastitate incepe sa se desfaca. Unele sunt distractive; altele nu. Depinde de cat de multa stransoare vrea sa pastreze trupul mental. Daca trupul mental este sincronzat, eliberarea este de obicei rapida si usoara.
S-ar putea sa observi ca devii mult mai emotiv decat vreodata inainte, si pe masura ce te misti prin aceste nivele, afli ca emotiile tale devin copilaresti: cand esti trist, plangi; cand esti suparat, strigi; cand esti fericit, razi. Exprimi extazul. Exprimi orice emotie care curge prin corpul tau emotional in acel moment. Incepi sa operezi in ACUM mult mai mult decat vreodata inainte. Caci vezi tu, in jocul karmei, corpul tau mental traieste in viitor; intotdeauna traieste in „cum ar fi daca”. Corpul emotional traieste in trecut, fixat pe ceea ce ai trait inainte. Astfel, rareori traiesti exact ce se intampla in fata ta. La al saptele nivel de corp de Lumina, incepi sa-l traiesti pe ACUM. Suficienta sincronizare a avut loc intre campurile tale, ca sa incepi sa ai perioade lungi de existenta totala in prezent – si te simti cu adevarat bine.
Pe masura ce corpul emotional isi leapada toate modelele vechi, s-ar putea sa insemne ca va trebui sa-ti completezi relatiile cu o serie de oameni. Prin faptul ca ai renuntat la toate acele imagini ale realitatii din corpul mental si ca acum lepezi atasamentele emotionale din trupul emotional, inseamna ca relatiile tale cu alti oameni incep sa se schimbe foarte repede. In nivelurile al saptelea, optulea si al noualea de corp de Lumina, relatiile tale personale se transforma in ceva ce numim „transpersonale”. Asta inseamna ca ele nu sunt bazate pe atasament emotional: ele incep sa se bazeze pe faptul, care depinde de masura in care spiritul tau te ghideaza, pentru a fi cu acea persoana in orice moment dat. Este un mod foarte diferit de legatura.
Cand cineva este la nivelul al noualea de Lumina, opereaza de obicei in acest fel mai tot timpul. Uneori, s-ar putea sa le pari „rece” oamenilor, pentru ca nu ai carligele emotionale si nu exista intensitate. „Eu nu te pot manipula. Nu ma pot agata de tine.” Oamenii se pot supara foarte tare. Aceasta este o parte naturala a procesului corpului de Lumina, pe masura ce treci de la existenta in relatii karmice la relatii non-karmice, bazate pe Spirit.
In corpul de Lumina de nivelul sapte, chakra inimii se deschide pentru o functionare mult mai profunda decat pana acum. Multi oameni traiesc dureri in piept; probabil ca nu este angina. Nu simti la fel ca la un atac de cord, pentru ca se simte ca si cum ar fi in centrul corpului tau, radind in afara. Este o deschidere a portii chakrei inimii. Daca esti intr-o stare meditativa si vrei sa treci in multidimensional, poti sa treci de-a dreptul prin propria ta chakra a inimii.
Pe aceasta planeta, chakra inimii are o membrana in ea, pe care o numim Portile Edenului. Cu totii stiti de povestea draguta despre Adam si Eva care au fost goniti dincolo de portile Edenului si ca exista un inger cu o sabie de foc, ce pazeste intrarea, sa nu se poata intoarce. Acest lucru este o membrana in chakra inimii, care te retine sa treci in multidimensional. Inseamna ca ea mentine acest joc. Nimic din lucrurile care au loc pe plan fizic nu pot trece dincolo de nivelul astral, deci nu poate afecta nimic altceva. O parte a felului in care procedezi este sa inchizi o parte a chakrei inimii, asa incat sa nu poti avea experiente multidimensionale. Acea membrana este deschisa acum, in fiecare de pe planeta. Chakra inimii isi muta functionarea si incepe sa se deschida spre nivele din ce in ce mai adanci. Poti calatori in orice dimensiune prin chakra inimii: toate sunt cuprinse in tine. Chakra inimii modifica functionarea si incepe sa devina predominanta fata de celelalte chakre.
Felul in care majoritatea chakrelor sunt reprezentate este conic, ingustate in centru si rotindu-se. Ei bine, si ele se transforma. Mai intai dobandesc o forma sferica si radiaza in toate directiile deodata. Apoi, daca chakra inimii devine predominanta, totul incepe sa se deschida, iar sistemul chakrelor trece in ceea ce numim chakra unificata. Este un camp de energie unificat. Se simte minunat. Cand faci ceva cum este meditatia Chakrei Unificate, iti ajuti procesul de trup de Lumina.
Asistand aceasta convergenta a chakrelor, asisti de asemenea acele corpuri de energie – cel emotional, mental si spiritual – ca incep sa converga. Ele converg intr-un camp unificat. La al saptelea nivel de corp de Lumina, acele chakre strapung spre stari unificate in care nu au mai fost pana acum. Si incepi sa devii constient ca atunci cand apar temeri legate de supravietuire, sau ai emotii blocate, inseamna ca aceste campuri au iesit din unitate. Este o iluzie, desi se simte realitate. Tot ce trebuie sa faci este sa realiniezi si sa re-unifici corpurile si teama dispare.
Unificarea chakrelor este foarte importanta pentru cresterea ta intru corpul de Lumina, pentru ca iti permite sa manuiesti orice cantitate de energie (indiferent cat de vasta) prin forma fizica, fara nici o dauna: intregul camp il tine. Vei avea puncte cand vei deschide o parte mai vasta a ta insati si, daca chakrele tale nu se misca intr-un mod unificat, vei simti ca si cum ti-ai fi pus degetele intr-o sursa de electricitate. E ca si cum ai avea o bobina doar pentru 20 de volti, dar tocmai au trecut 400 prin trupul tau. Atunci cand folosesti chakra unificata, nu ti se mai intampla asa ceva; poti sa lucrezi cu ea la toate nivelele.
Glandele pineala si pituitara incep sa se deschida in al saptelea nivel de corp de Lumina, si poti trai o presiune in frunte sau la spatele capului.
Cand glanda pituitara functioneaza la nivelul ei mai inalt, nu vei imbatrani sau muri. Astfel, foarte adesea, de pe la nivelul al saptelea de corp de Lumina, oamenii incep sa para foarte tineri. Intreaga lor energie se schimba in jurul fetei si ridurile dispar. Glanda pineala opereaza intr-un fel multidimensional. Unul din lucrurile povestite este senzatia unui spargator de gheata, de durere ascutita exact in crestetul capului. Multi dintre voi ati auzit despre ceva numit al treilea ochi. Ei bine, exista ceva numit al patrulea ochi, exact pe crestetul capului; este vederea voastra multidimensionala. Este localizata acolo unde este locul moale, locul care nu se intareste niciodata la majoritatea dintre voi. Pentru unii dintre voi, acel ochi se deschide usor; este doar vederea voastra multidimensionala si se deschide doar cand este timpul. Pentru altii dintre voi, se simte ca si cum ar incerca sa se deschida, dar se loveste de ceva. S-ar putea sa fie o structura plasata in corpul eteric. Cand aceasta este indepartata, veti observa ca acest ochi se deschide.
Incepeti sa aveti aceste experiente cam ciudate. S-ar putea sa incepeti sa fiti constienti de voi insiva in alte dimensiuni sau constienti de voi insiva in alte trupuri de pe planeta, lucru care este foarte distractiv. Le numim concurente. Multi dintre voi au douasprezece, prezente ale Sinelui vostru in alte corpuri din aceasta realitate paralela, pe aceasta planeta chiar acum, traind vieti cu totul diferite decat poate traiti acuma. Deveniti putin mai constienti de voi insiva in alte corpuri. La inceput, cand acest lucru se intampla, oamenii cred ca isi aduc aminte de vieti trecute si s-ar putea sa fie asa. Dar cel mai adesea sunt de obicei constienti de sine in aceeasi realitate paralela. O multime dintre voi au cateva incarnari in trupuri de delfin si de balene. Astfel ca s-ar putea sa aveti imagini fulgeratoare de existenta in apa sau o fluiditate de miscare prin si in jurul corpului vostru pe care nu ati avut-o in mod normal intr-o forma umana. Bineinteles, delfinii si balenele sunt alte specii individuale insufletite pe aceasta planeta. Ei sunt de asemenea lucratori in Lumina. Ei aseaza grilele mentale de grup pentru aceasta planeta.
In corpul de Lumina de nivelul sapte, cele mai multe fiinte opereaza destul de mult patru-dimensional in constiinta lor: „Nu numai ca voi ascede maine, dar am de gand sa vindec aceasta planeta. Eu voi salva de unul singur aceasta planeta si pe voi toti prostutii de pe ea. Am sa fac asta. Am sa va trag pe toti in Lumina. Am sa va protejez de voi insiva si am sa va salvez de karma voastra. Si am de gand sa va salvez de fortele intunecate.” Fiintele din corpurile de Lumina de nivelul sapte au de obicei identiatea de a fi vindecator sau un trezitor sau o persoana care se salveaza pe sine, ii salveaza pe altii sau salveaza planeta. De fapt, ei fac monade karmice. Trebuie putin timp sa realizezi ca atat de multe parti din tine exista inca in dualitate. S-ar putea sa ceri ca planeta sau oamenii sa fie bolnavi ca sa ii poti vindeca, sau pierduti, ca sa ii salvezi, sau adormiti, ca sa ii poti trezi. Este necesar ca oamenii sa nu fie cu totul functionali.
La nivelul sapte, dezvoltati cunoasterea faptului ca toate fiintele sunt Maestri multidimensionali. S-ar putea sa fie Maestri care exploreaza divinitatea sau s-ar putea sa fie maestri care exploreaza limitarea, dar cu toatea acestea sunt maestri. Toti fac exact ceea ce vor sa faca si sunt in ordine. Daca o persoana a dus o viata in care a protejat mereu si a avut mereu grija de toti din jur, aceasta este o revelatie profund eliberatoare. Atunci devine in regula sa le permiti pur si simplu procesul lor.
Acesta este un timp in care cele mai multe fiinte trec printr-o cantitate uimitoare din ceea ce se numeste semnificatie spirituala si ambitie spirituala. In trupul fizic, imagini ale realitatii despre cum suntem complet separati de Dumnezeu sunt mentinute de stari profunde de rusine sau vina. Atunci cand oamenii incep sa aiba acces la cine sunt ei multidimensional si nu au integrat trupul fizic, incearca sa ii nege imaginile despre realitate. Fiintele vor adopta adesea forme si reguli spirituale. Ele incearca sa spuna, sa poarte si sa faca toate lucrurile spirituale „corecte”, sa manance toate mancarurile „corecte” si sa suprime sau sa nege orice parte din ei sau din altii care nu se potriveste cu idealurile lor. Corpul mental este obisnuit sa urmeze forme si reguli. El incearca din greu sa gaseasca o forma pentru lucrarea Spiritului.
Semnificatia spirituala este un mecanism de aparare a corpului mental impotriva sentimentelor de rusine si nemernicie continute in trupul fizic. „Sunt avansat spiritual (si tu nu esti). Eu sunt unul din cei 144.000 luptatori curcubeu (si tu nu esti). Eu voi ascede sambata viitoare (si tu nu). Voi merge in rai (si tu nu).” Semnificatia spirituala este exclusivista prin natura ei.
Ambitia spirituala este o aparare a corpului mental impotriva sentimentelor de vina si incompetenta continute in corpul fizic. Fiintele care sunt scufundate in acestea se vor sfasia in incercarea de a manipula alti oameni pentru a lucra cu programul lor. Totul trebuie sa fie „cel mai bun”, „cel mai inalt”, „cel mai avansat”. Adesea, o diferenta de opinie sau o implicare ca nu stiu ceva este luata ca un atac asupra calitatii lor de Maestri. Este caracterizat de o satisfactie rozatoare si o asezare a vinei: „Eu am aceasta viziune minunata si daca tu doar intri in programul meu, as putea continua cu Scopul meu Divin. Este vina ta ca nu traiesc in ceruri pe Pamant.” „Imaginile tale de saracie blocheaza Curgerea Divina. Este vina ta ca sunt falit.” „De ce nu ai creat asta in realitatea ta? (Te rog sa negi ce se intampla cu tine, astfel incat sa ma simt confortabil. Daca ai fi mai avansat spiritual, nu s-ar fi intamplat. Asa, doar tu esti de vina.)”
Semnificatia spirituala si ambitia spirituala sunt aparari puternice ale egoului. Pe masura ce Spiritul reveleaza tot mai mult din ceea ce sunteti cu adevarat ca si Maestri divini multidimensionali, corpurile mentale si emotionale doresc sa imbratiseze acest lucru ca un adevar personal, definindu-l si atasandu-se de el. Corpul fizic este de obicei nestiutior de revelatie sau pur si simplu nu crede. Toti au aceste forme de aparare la un moment dat la nivelele sapte, opt si noua.
In corpul de Lumina de nivelul sapte, multi oameni cad intr-un model de stare maniaco-depresiva spirituala. Acum declara: „Eu sunt o fiinta divina, multidimensionala!” si imediat isi proclama nemernicia: „Nu pot sa fac nimic cum trebuie!” Ei sar intre sentimentele de Unitate multidimensionala si sentimentele de separare mentinute in fizicalitatea lor. Paradoxul de a fi atat de vast si de asemenea de a fi intr-un corp finit, bazat pe materie este nimic mai putin decat un miracol. Trecerea intre cele doua extreme este o incercare de a rezolva paradoxul. Nu poti. Incearca sa tii ambele poluri in acelai timp. Permite amandorura sa fie cu totul prezente. Spre sfarsitul trupului de Lumina de nivelul sapte sau cel putin candva pe la corpul de Lumina de nivelul noua, oamenii incep sa inteleaga acest proces si gasesc ca a trai in centrul paradoxului este o stare extatica.
Ai inceput prin a-ti urma Spiritul. Atunci cand esti in al saptelea nivel de corp de Lumina, este acel simt al ajungerii din urma. Incepi sa operezi din Spirit in viata de zi cu zi. Afli ca intri si iesi din frici de supravietuire.Ai zile cand esti copilaros si iubesti totul si iti merge bine si alte zile cand „esti in hau” cu frica si supravietuirea. Simti ca sunt doi de tine. Veti afla, pe masura ce progresati prin aceste trepte de corp de Lumina, ca dualitatea cade. Aflati ca „voi” va petreceti tot mai mult si mai mult din timpul vostru intr-o stare de extaz. Si aflati ca ca puteti functiona in acea stare.
Una din temerile majore ale corpului mental prin aceasta tranzitie este: „Daca devin o fiinta multidimensionala, nu voi putea sa functionez pe planul fizic”. Vei afla ca iti petreci tot mai mult timp fiind constient de tine in alte dimensiuni si alte corpuri pe planeta. Este bine. Poti inca sa functionezi in acea stare; ai nevoie doar de practica.
Incepi sa activezi. Intreaga ta perceptie incepe sa se mute si in meditatiile tale poti sa „ traiesti” in alte dimensiuni. Poti de asemenea sa „te traiesti” in alte trupuri de pe planeta asta. S-ar putea sa ai fulguratii de existenta in timp simultan, unde esti atat de ACUM, incat esti toate „ACUM”-urile deodata. Acest lucru este foarte incitant cand se intampla, pentru ca atunci devii constient de probabilitatile si posibilitatile tuturor lucrurilor pe care le faci. Vezi toate acele linii de forta care pornesc de la tine. Devii mai constient de conexiunile tale cu alti oameni si de cat de profunda este conexiunea ta cu spiritul in orice moment dat.
Am mai atras atentia din cand in cand ca la nivelul noua de corp de Lumina, sentimentul predominant este „voi ascende maine; am plecat de aici”. Esti legat de parti din tine care sunt deja in corp de Lumina, parti din viitoarea ta sine. Si acest lucru iti usureaza realizarea scopului. Vei sorta repede totul din viata ta si vei afla cu adevarat ce este important pentru tine: „Ei bine, oricum plec de aici, asa ca as putea sa fac ce vreau. As putea foarte bine sa ma distrez; as putea foarte bine sa fac ceea ce-mi face inima sa cante.”
Inveti ce face ca inima ta sa cante, ce te bucura cu adevarat. Cand treci la nivelul opt al corpului de Lumina, afli ca tot ce iti face inima sa cante este direct legat de Scopul tau Divin pe aceasta planeta si ca esti o parte din Plan. La nivelul opt de corp de Lumina, realizezi ca „Mai, sa fie, nu voi pleca de aici maine. Sunt aici pe termen lung”. Ai un simt tot mai profund de scop si serviciu. Vrei sa faci orice trebuie pentru a asista aceasta planeta sa ajunga in Lumina.
Activarea celui de al optulea nivel al Corpului de Lumina
La nivelul opt de corp de Lumina, glanda pituitara si pineala, in general cam de marimea unui bob de mazare, incep sa creasca si sa-si schimbe forma. Pe masura ce cresc, uneori vei simti presiune in cap. S-ar putea sa ai sau sa nu ai dureri de cap din cand in cand in acest proces. Daca ai o durere mare din cauza mutatiei, sa intelegi ca , cel de la dimensiunile mai inalte, care te asista in aceasta mutatie, nu poate simti durerea ta fizica. Astfel, primul lucru pe care vrei sa il spui este „Au! Ma doare. Nu putem sa ne oprim aici?” Va trebui sa-ti spui tie insuti la nivelul cinci si sase ca te doare.
Apoi spune „Te rog elibereaza endorfine”. Acestea sunt un „opiu natural”, al creierului, care permite durerii sa scada. Pentru unii din voi, mai bine e sa aiba mici dureri de cap timp de o luna si jumatate. Pentru altii, mai bine e sa aiba o durere mare timp de 24 de ore si sa scape de ea. Aflati ce este bine pentru voi, pentru ca sunt momente in acest proces in care creierul vostru creste literalmente. Creierul vostru se mareste. S-ar putea sa traiti o expansiune a craniului. Am vazut cum oamenii si-au schimbat cu totul configuratia craniului, mai ales cand glandele pituitara si pineala se deschid si cresc. Deasemena, cand glanda pineala creste, uneori simtim ca si cum cineva si-a pus degetul intre sprancenele noastre si impinge. S-ar putea de asemena sa simtiti o senzatie de impingere in spatele capului, cand creste glanda pituitara.
Pe cand tranzitezi inspre nivelul opt al corpului de Lumina, are loc o activare a ceea ce numim cristalele de samanta. Aceste trei mici cristale primesc limbaje de Lumina din dimensiunile superioare. Doua dintre cristale sunt localizate deasupra sprancenelor voastre, direct deasupra pupilelor daca priviti drept inainte. Al treilea este chiar sub linia parului, pe aceeasi linie cu nasul.
Are loc de asemena o activare a cristalului receptionator al celulei de inregistrare (pe partea dreapta a capului, cam la un inci si jumatate (3,81 cm) (deasupra urechii). In dimensiunile mai inalte, exista o structura numita cristal de celula inregistratoare. Ea contine vaste cantitati de informatie, care au fost adunate de suflet timp de multe cicluri de incarnare pe diferite planete si stele. Periodic, celula inregistratoare va descarca parti din datele de experienta in cristalul receptor. Cand se intampla acest lucru, multi oameni simt o gadilare, arsura sau senzatie de lichid in zona capului in care este localizat cristalul receptor. Dintr-o data, ei au aceasta informatie si nu pot sa afle de unde a venit.
Se activeaza chakrele a opta, a noua si a zecea. Cele trei pana la cinci tipare cristaline din chakra a opta se realiniaza, astfel ca corpurile tale de energie isi schimba miscarile uzuale in spirale de energie. Incepi sa te prinzi de mintea multidimensionala si incepi sa primesti ceea ce numim „limbajele Luminii”.
Glandele pituitara si cea pineala functioneaza impreuna cand sunt deschise, producand ceea ce este cunoscut ca si „Arcul legamantului”. Este o lumina de curcubeu care se arcuieste deasupra capului, de la al patrulea ochi spre zona celui de al treilea ochi. Acesta este unul din mecanismele de decodare pentru limbajul mai inalt dimensional.
Functionarea creierului tau incepe sa se modifice si incepi sa percepi si sa gandesti in termeni de geometrii si tonuri. Acest lucru poate fi putin destabilizator, pentru ca de obicei nu ai la indemana o traducere. S-ar putea sa simti ca nu poti vorbi cu oamenii din jur, pentru ca nu ai cuvinte pentru ceea ce traiesti.
Este foarte obisnuit la nivelul opt al corpului de Lumina, ca oamenii sa simta in secret ca au boala Alzheimer. S-ar putea sa ai probleme sa-ti aduci aminte ce ai mancat la micul dejun sau sa faci proiectii in viitor, desi acest lucru se poate chiar agrava. Celalalt lucru comun este ca nu pari sa poti formula o propozitie coerenta, sau cand oamenii iti vorbesc, pare ca spun intr-o alta limba. Este un fel de dislexie audio. Marea gluma din nivelul opt de corp de Lumina ete: „Pentru a dobandi 95% din creierul meu pe care nu l-am folosit, de ce a trebuit sa pierd cele 5% pe care le aveam deja?” Toate cararile din creierul nostru pe care esti obsnuit sa le folosesti pot deveni inaccesibile in timp ce carari cu totul noi sunt create. S-ar putea sa primesti multe tonuri in urechi, benzi de lumina, culoare, geometrie si miscare in cap. S-ar putea sa vezi litere ebraice in flacari, hieroglife sau lucruri care arata ca si ecuatii.
Este o comunicare de la Spirit; este o codificare. In perioadele de inceput, s-ar putea sa nu ai nici o idee ce ti se trimite, doar ca ceva este trimis. Cand se intampla acest lucru, fa tehnica chakrelor unificate, unifica si cere facilitarea traducerii. Poate ca va trebui sa tot ceri o vreme, dar asta e in regula. Pe masura ce progresezi prin al optulea nivel de corp de Lumina, exista un punct catre sfarsit, chiar inainte de a trece la nivelul noua, cand se deschide traducerea. Toate lucrurile care au fost transmise din Spirit in toata aceasta perioada sunt dintr-o data acolo si accesibile la nivel verbal.
Acesta este punctul de intoarcere acasa. Aceasta este cea mai buna cale prin care putem sa o spunem. Va prindeti de mintea voastra multidimensionala. Faptul ca sunteti o fiinta vasta multidimensionala este real pentru voi pe fiecare nivel si nu poate fi negat. Deveniti constienti de vastitatea voastra. Multi oameni sar prin celelalte trepte de corp de Lumina si spun „Vai, sper ca asta e real!” Este foarte minunat cand vedem ca realizeaza ,ca acest proces este „real” pentru ei. Atunci devii constient ca poti fi oriunde vrei sa fii, sa faci orice vrei sa faci. Ultimele vestigii de obligatie incep sa cada. Tot ce faci este pentru ca Spiritul te dirijeaza sa faci. Nu exista un alt motiv de care sa ai vreodata nevoie. Vei incepe sa operezi fara nevoia de a avea motive sau rationamente. Urmezi Spiritul cu fiecare respiratie si fiecare pas. Spui „Fac acest lucru pentru ca e nevoie sa-l fac, sau ar fi nevoie sau am spus ca il voi face.” Incepeti sa comunciati cu oamenii la un nivel cu totul nou, un nivel pe care il numim „transpersonal”. Interactionati cu cineva pentru ca Spiritul vostru va ghideaza ca sa interactionati. Vorbiti pentru ca cuvintele sunt acolo de la Spiritul vostru.
La acest nivel, oamenii adesea nu stiu ce sa faca cu voi, pentru ca s-au schimbat campurile voastre. Toate tetraedrele de care puteau sa se agate nu mai sunt in pozitie „agatat”. Acei oameni din viata voastra care vor sa se conecteze cu voi prin coercitie sau manipulare sau dependenta se indeparteaza destul de repede, pentru ca nu se mai pot conecta cu voi. Nu mai operati la acel nivel. Este o seninatate mai profunda care incepe sa curga prin voi si un extaz mai inalt, mai consistent pe masura ce ramaneti conectat cu Spiritul vostru. Nu mai plutiti inauntru si in afara atat de mult; stati in trup. Va manifestati multidimensionalitatea prin trupul vostru.
Celalalt lucru care se intampla in corpul de Lumina de nivelul opt este ca incepeti sa va deschideti constiinta, nu doar prin dimensiuni, ci si de-a curmezisul paralelelor. Incepeti sa fiti capabili sa va coordonati energia printre multi-realitati. La inceput, acest lucru poate deveni destul de dezorientant, dar, cu timpul, va deveni fascinant!
Orice ai spune sau face este complet condus de Spirit. Acest lucru muta complet felul in care relationati. Cu siguranta muta relatiile voastre interpersonale destul de repede. Poate sa produca multa frica, frica precum „Oare voi mai face sex vreodata?” sau „Voi fi capabil sa imi mentin slujba?” Uneori raspunsul este un mare „nu”.
Al optulea nivel este unul din nivelurile cele mai transformative. Multi dintre voi se misca foarte repede si simt uneori ca si cum innebuniti. Va puteti surprinde vorbind in rime, incapabili sa vorbiti sau vorbind de-a-ndoaselea. Traducerea va veni cand va veti deschide spre noile limbaje si le veti lasa sa va afecteze campurile si structura celulara. Ea literalmente patrunde in ADN-ul vostru. Spiritul vostru transmite acum codificari directe. Apare de asemenea o mutatie a sistemului nervos. Intregul vostru sistem nervos este intr-un fel „rasfrant” pentru a manui noile nivele de informatie. S-ar putea sa descoperiti si ca vederea voastra devine putin incetosata, sunetele din urechi devin atat de pronuntate incat cu greu auziti. Nervii din ureche si ochi, si de fapt intregul vostru aparat senzorial sunt necesare pentru a procesa mult mai multa informatie decat a fost procesata pana atunci. Astfel ca uneori s-ar putea sa apara amestecari de ganduri. Ai rabdare cu tine si aveti rabdare cu cei din jur. Pastrati-va simtul umorului, pentru ca sunt zile cand este foarte comic. Un alt lucru care este foarte comun la corpul de Lumina de nivelul opt sunt palpitatiile de inima sau o bataie aritmica de inima. Aceasta pentru ca sistemul intern, cinci-dimensional (numit sistemul axial) se aliniaza si inima ta s-ar putea sa primeasca implusuri electrice duale. Acest lucru continua pana se ajunge la un punct de trecere, unde sistemul axial si sistemul nervos autonom isi unifica functiunile si inima opereaza de fapt cu implusuri din sistemul axial. Corpul de Lumina de nivelul opt este foarte incitant. Cand 95% din lucratorii de Lumina erau in corpul de Lumina de nivelul opt, au inceput sa prinda intr-o minte de grup, si sa produca programe cu totul noi pentru a sluji aceasta planeta. Este ca si cum ai taia o super autostrada catre Sursa pentru intreaga specie.
Activarea celui de al noualea nivel al Corpului de Lumina
Cand treceti spre al noualea nivel de corp de Lumina, se deschide traducerea si incepeti sa intelegeti limbaje tonale. Devine ceva ce puteti recunoaste, in loc sa va afecteze doar. Acele geometrii si modele cu care lucrati in mintea voastra devin coerente: ele sunt un limbaj. Unii dintre voi vor trai „hieroglife” sau „codul morse” – acestea sunt toate tipuri de limbaje de Lumina. Ele sunt sase-dimensionale. Spiritul vostru foloseste aceste limbaje pentru a muta strucutra sase-dimensionala a proiectului vostru inspre un model pentru corpul vostru de Lumina cinci-dimensional.
Incepeti sa intrupati Divinitatea. Pragul sapte-dimenional se poate activa, cauzand durere lombara sau de sold, si o senzatie de densitate in podeaua pelviana. Structurile sapte-dimenionale se muta in aliniere cu Suprasufletele voastre. Noi structuri Alfa/Omega se deschid in jurul trupului fizic, permitand patrunderea de mai multa energie. Structurile cinci si sase dimensionale sunt coordonate prin alinierea sapte-dimensionala cu Suprasufletele voastre pentru a primi o noua Imagine Divina Adam Kadmon. La acest punct, s-ar putea sa traiesti mutari trupesti: te poti descoperi mult mai inalt, sau mult mai slab, sau mai mare sau s-ar putea sa-ti creasca aripi. S-ar putea sa devii constient ca ai alte tipuri de trup decat cel uman. Si incepi sa integrezi identitati non-umane in identitatea umana. Acesta este un punct vast de coordonare pentru toate nivelele a ceea ce sunteti voi.
Voi traduceti limbajele Luminii direct si sunteti constienti de voi in alte dimensiuni, in orice model doriti sa folositi. Sunteti constienti de structura cristalina interconectanta care uneste totul. Deveniti mult mai putin conectati cu grija de ce crede cineva despre voi la nivel personal. Ce are importanta, este cum exprimati Spiritul acum, cu fiecare respiratie si cu fiecare pas facut. Cui ii pasa ce crede cineva? Se vor trezi; si ei sa faca acest lucru. Aminteste-ti, acest proces nu este optional; daca te incarnezi, treci prin mutatie.
Glanda pituitara se deschide mai mult si produce mai mult hormon de crestere. In unele femei, poate avea loc un dezechilibru de estrogen. S-ar putea sa va simtiti epuizati, deprimati si alienati. Uneori menstruatiile pot deveni neregulate sau puteti avea schimbari in curgere.
Astfel, cand ati inceput mutarea la al noualea nivel de corp de Lumina, ati inceput o mutare foarte puternica spre sinele vostru multidimensional. Transpuneti acest lucru in realitate si il manifestati acum pe planeta; Maestrul care sunteti. Noi va vedem pe toti ca Maestri; fiecare este un maestru. Ati venit pe aceasta planeta pentru a stapani limitarile separatiei. Treaba buna, baieti! Acum jocul se muta inspre cine sunteti voi cu adevarat in vastitatea voastra. Cand privim la voi, il stim pe fiecare din voi, la fiecare nivel din existenta voastra. Aveti voi idee de cata energie este nevoie sa va mentinem asa de limitati si blindati? O cantitate enorma. Ei bine, nu mai este nevoie sa va prefaceti. Toate fraiele sunt eliberate. Aveti permisiunea totala si spirijinul total pentru a va manifesta divinitatea.
Exista de obicei o masiva descindere la inceputul nivelului noua al corpului de Lumina si una masiva la sfarsit. Acum, la nivelul trei, sase si noua, intri intr-o puternica re-evaluare. Nivelul noua poate fi unul dintre cele mai dificile, pentru ca la acest punct incepi capitularea finala in fata Spiritului. Veti descoperi ca nu controlati nimic la nivel personal. Veti intelege ca tot ce ati fost vreodata este un instrument divin. Sunteti „Spirit-in-actiune”. Spiritul vostru determina venitul pe care il aveti sau venitul pe care nu-l aveti; directia pe care o ia munca ta, sau daca muncesti. Spiritul desemneaza totul: voi sunteti un instrument divin. Este dizolvarea sinelui-ego. Aceasta este trecerea finala prin poarta trezirii.
Aceasta poate fi cea mai extatica experienta si in acelasi timp poate fi si cea mai dureroasa. Pentru majoritatea dintre voi, acesta este lucrul pentru care ati lucrat, timp de vieti intregi. Cu toate acestea, cand ajungeti la acea poarta, poate fi inspaimantator. Extazul care exista pe cealalta parte a acelei porti este dincolo de descriere in aceasta limba. Eu canalizez prin acest trup acum, dar eu traiesc in acea stare tot timpul. Eu nu sunt niciodata separat de Sursa: eu sunt Sursa. Acest lucru l-am oferit la fiecare dintre voi, dar el inseamna capitularea la fiecare nivel al fiintei voastre. Nivelul noua este locul in care are loc acea capitulare, capitulare si extaz.
Acum, de la un nivel, vointa libera este o realitate absoluta, dar de la un alt nivel ea este o iluzie totala. Acest lucru, prietenii nostri de la Misiunea Pamant il numesc „deziluzionarea”. Este o parte vitala a procesului corpului de Lumina, pentru ca inseamna treapta finala a eliberarii „sinelui Ego”, asa cum va ganditi voi la el. Cand ne gandim la el, corpurile voastre mentale, emotionale si spirituale sunt strict unelte pentru Spirit. Ele nu au o constiinta proprie. Este parte a iluziei separarii ca sinele-ego are control. Acesta este punctul nostru de vedere si este in regula daca nu sunteti de acord cu el. Chiar acum, pe cand multi dintre voi sunteti in corpul de Lumina de nivelul noua, Spiritul incepe sa va impinga in sus catre poarta trezirii. Traiti deja dizolvarea identitatilor voastre si a contextului vostru. Permiteti sa se intample. Predati-va lui. Rezistenta este cea care doare.
Urmati-va Spiritul cu fiecare respiratie si cu fiecare pas. Fiti acea vastitate aici si veti fi exact unde trebuie sa fiti, cu cine trebuie sa fiti, facand ceea ce e nevoie sa faceti in fiecare moment-ACUM. Temerile de supravietuire dispar: ele devin neimportante. Cand manifestati cine sunteti cu adevarat si ce aveti de facut aici, toate micile iluzii zgandaritoare devin neimportante si ne-reale. Acum, temerile se poate sa mai apara din cauza ca mai traiti inca in aceasta lume, dar acum sunteti capabili sa le puneti deoparte. La nivelurile trei, sase si noua, va deconectati din realitatea consensului. Aflati ca atunci cand va reconectati, este dureros.
La nivelurile sapte, opt si noua aflati ca radiati lumina diferit fata de cum ati facut-o pana acum. Ochii va apar foarte clar si diferiti altor oameni. Oamenii vor veni la voi si vor spune: „Arati atat de fericit.” Amintiti-va ca multi oameni sunt terorizati de capitulare. Spuneti-le: „Eu imi urmez Spiritul fara ezitare. De aceea sunt plin de extaz si bucurie. Va sugerez sa faceti la fel.” Acesta este cel mai usor lucru pe care poti sa i-l spui. Acest lucru se va intampla.
Unii dintre voi pot fi inconjurati de oameni care sunt in cea ce numim sindromul „dar daca…”. „Dar daca polurile se muta si mergem pe Pluto?” „Dar daca Denver devine o proprietate la ocean?” „Dar daca suntem toti controlati de o rasa de reptile care vrea sa ne cultive pentru aprovizionarea cu hrana?” Toate aceste „dar daca” salbatice vor pluti in jurul vostru. Oamenii vor intra periodic in panica in jurul vostru. Ramaneti doar centrati in Spiritul vostru si veti sti exact ce sa spuneti in acel moment.
La nivelul al saptelea oamenii adesea simt ca vor ascende maine: Ashtar va veni si ii va lua in nava sa si vor pleca de aici. Asta se intampla pentru ca legaturile energetice sunt ridicate intre voi, cei aflati in acest trup si voi, cei aflati in corpurile voastre de Lumina si voi, cei care sunt „sinea viitoare”, daca priviti liniar. Din cauza acestui lucru, exista un sens de necesitate sa va puneti viata in ordine. Functioneaza. Spuneti tot ce ati vrut vreodata sa spuneti altor oameni. Faceti toate lucrurile pe care ati vrut vreodata sa le faceti.
Pe la nivelul opt, stiti ca ramaneti si un nou simt al scopului incepe sa va umple. Pricepeti ca sunteti aici si ca sunteti aici cu un scop, si devine o bucurie. La al optulea nivel, incetati sa sariti in afara si inauntrul trupului vostru. Noi vedem o multime de lucratori in Lumina care patrund multidmensional, dar nu patrund cu totul in corpurile lor. Asa ca merg inainte si inapoi. La al optulea nivel chakrele voastre superioare sunt deschise si functionale. Corpul spiritual vestigial este acum unit cu corpurile voastre mentale si emotionale intr-un camp unificat. Modelele chakrei a opta sunt puse in ordine si campurile voastre incep sa opereze intr-un mod diferit. Va prindeti de Suprasufletul vostru. Exista un simt de a fi conectat cu Spiritul tot mereu.
Pe masura ce chakrele voastre a noua si a zecea se deschid mai mult si deschideti chakrele a unsprezecea si a douasprezecea, va legati de Suprasufletul Christic si incepeti sa operati de la nvielul Christic al existentei voastre aici pe planeta. La inceput, s-ar putea sa intrati si sa iesiti din aceasta stare si va veti simti poate inconfortabil pe masura ce treceti de la Iubirea, Vointa si Adevarul Divin la starea de „a fi un sarman idiot balbait” din nou. Acest lucru se linisteste curand. Candva dupa ce treceti prin Poarta Trezirii, incepeti sa operati de la nivelul Christic tot timpul. Unii dintre voi ati ales sa ramaneti sa lucrati de la nivelul christic: aceasta va fi calea voastra pentru acest plan. Unii dintre voi vor incepe sa se lege de prezenta EU SUNT. Daca incepeti sa cooperati de la acel nivel de Stare de bine, candva la al zecelea sau unsprezecelea nivel de corp de Lumina va fi destul de greu sa aratati omeneste. O chestie destul de fierbinte!
Al al noualea nivel de corp de Lumina, va miscati inspre stari de fiinta in care nu ati mai fost niciodata, traind starea de fiinta a propriului vostru adevar, traind starea de fiinta a Iubirii voastre Neconditionate si traind starea de fiinta a Luminii si puterii voastre. Este numita Flacara Tripla si exista in inima oricui. Este o flacara care rezoneaza la toate dimensiunile. Multi oameni sunt de obicei puternici in una din componentele ei.
La capatul nivelului al noualea, incepi o descindere – de obicei foarte masiva. Ai trecut prin toata capitularea egolui si aceasta coborare este extrem transformatoare: este posibil sa incepi sa emiti Lumina.
Ultimele trei niveluri de corp de Lumina sunt ceea ce numim „nivelurile spirituale”. Aici este locul in care campurile tale sunt cu totul unite, chakrele tale sunt deschise pana la chakra a patrusprezecea. Campurile tale sunt unificate, si sunteti cu totul legati de Surpasufletul Christic la fiecare nivel al fiintei voastre. Aveti carligele pentru prezenta voastra de EU SUNT.
-sursa- http://desavarsirespirituala.ro/corpul-de-lumina/



 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.









2 comentarii:

  1. NAMASTE !!........WOW.... rar mi-a fost dat să citesc aşa ca un înfometat totul ,să re-iau că nu am înţeles bine,să mă văd în persoana care este descrisă şi în fine să aflu ,după 25 de ani de cînd am pus prima carte despre spirit în mînă,fascinaţia ,curiozitatea,dorinţa fierbinte de autoeducare în acest sens să nu mă părăsească,cu fiecare carte pe care o devoram,foamea să crescă tot mai mult ,iar cînd epoca interneului ne-a acaparat pe toţi ,să mă abobez la site-uri de natură spirituală. Şi e minunat. Da ,mă recunosc în multe din descrierile de mai sus şi aflu că aş cam fi pe nivelul 7-8. Vă mulţumesc pentru EXTRAORDINARUL MATERIAL şi abia aştept să-l împărtăşesc celor însetaţi. Cu fiecare re-rectulare ,descopăr moi şi neaşteptate faţete. Materialul ăsta-l voi da şi pe F.book.Am eu amicii mei care poate că nu l-au dibuit încă.

    RăspundețiȘtergere