Totalul afișărilor de pagină

9 iun. 2016

Amplificarea energiei ...

Amplificarea energiei imaginativ
Imaginează-ţi că faci un duş într-o cascadă de energie pură, care îţi pătrunde în fiecare celulă a trupului tău, pe care o regenerează şi o revitalizează complet.
Imaginează-ţi că sunt linii de forţă luminoase care te conectează la toate stelele din galaxie. Apoi imaginează-ţi că, la comanda ta, toată această energie stelară gigantică şi pură se revarsă în flux continuu, în valuri de lumină alb-strălucitoare în propria ta fiinţă.
Amplificarea energiei auditiv
Sugerează-ţi în mod repetat că eşti cuprins de energia vibratorie infinită din univers.
Imaginează-ţi că tot ceea ce este are propriul său cântec, propria sa vibraţie cu care tu te poţi acorda percepând energia benefică a fiecărui sunet în propria ta fiinţă.
Incantează sau emite chiar şi numai mental mantra AUM sau AUMAKUA KIA NAMAWA.
Ascultă într-o stare de receptivitate şi sensibilitate superioară muzică energizantă.
Amplificarea energiei prin mişcare
Respiră foarte lent şi profund până când te simţi energizat complet.
Execută câteva posturi de yoga sau mişcări de T’ai Ch’i Ch’uan şi conştientizează fluxul amplificat al energiilor în anumite zone ale corpului.
Mişcă-te cât mai armonios într-un anumit ritm de dans şi simte-te din ce în ce mai uşor şi mai energizat, plin de emoţie transfiguratoare. 

Combinaţii
Imaginează-ţi că faci ceea ce vrei foarte mult să faci. Afirmă că ai putere şi energie nelimitată pentru a reuşi. Intenţia ta este eminamente benefică. Nimic nu ţi se poate opune. Voinţa ta este de nezdruncinat. Fii entuziasmat/ă emoţional în legătură cu asta şi cu beneficiile înfăptuirii lucrului respectiv. Trăieşte anticipativ, plin de emoţie, reuşită a ceea ce ţi-ai propus.
Acest mod de a integra ceea ce vrei să realizezi te va duce către succes pentru că este un mod de a-ţi mobiliza şi motiva profund subconştientul să lucreze în sensul obiectivului pe care îl ai în minte şi să furnizeze totodată energia necesară.
Vorbeşte cu ţine însuţi
Subconştientul tău îţi ascultă întotdeauna cuvintele, îţi priveşte imaginaţia şi îţi simte simţirile. De asemenea, îţi prezintă întotdeauna idei, imagini şi simţiri pentru a lua deciziile conştiente şi pentru a şti ce să faci cu ele. Adesea aceste impresii sunt stimulate de evenimente din exterior şi nu fac în mod necesar parte din gândirea ta obişnuită. Oricare ar fi reacţia ta conştientă la aceste exprimări ale subconştientului, el (subconştientul tău) ia asta ca pe un ordin direct. Fără îndoială, va supune constant atenţiei tale lucruri asupra cărora să poţi judeca, fie că ştii sau nu ce se întâmplă.
Subconştientul doreşte şi are nevoie de ordine. Dacă nu le are din partea ta, el le va prelua din exterior: de la părinţii tăi, de la profesori, prieteni, colegi, de la conducătorii guvernamentali sau religioşi. 

Dacă nu îţi conduci tu subconştientul, atunci altcineva, în mod categoric, o va face.
Ultimul pas în stăpânirea lui ku – aceea parte ascunsă a sinelui tău – este să dai ordine conştiente pentru tot ceea ce subconştientul face şi să îţi asumi întreaga responsabilitate a orientării sale. Evident asta nu înseamnă nicidecum să încerci să controlezi tot ce face. Deci nu vei urmări să preiei controlul asupra tuturor funcţiilor fiziologice vitale ale organismului tău cum ar fi digestia sau pulsul, etc. Dar poţi să intervii când este necesar şi mai ales în cazul perturbării lor spunând-i subconştientului ce să facă, chiar dacă deja face, pentru a-l determina să facă mai bine.
O tehnică simplă şi foarte eficientă este să începi fiecare zi vorbind cu subconştientul tău ca şi cum ai vorbi cu cineva care este pregătit şi abia aşteaptă să primească ordinele, directivele şi instrucţiunile tale.
Acest lucru se poate face evident în linişte, concentrat ca şi cum ai vorbi „mental” cu el. De multe ori, poţi întâmpina entuziasm în ceea ce priveşte anumite lucruri, sau o rezistenţă indiscutabilă faţă de altele. Dar trebuie să fii perseverent în a-i da ordinele precise până când obţii rezultate. Într-un fel, subconştientul este asemenea birocraţiei care s-a obişnuit cu o anumită rutină care uneori poate, când e „stimulată” (altfel nu), să fie eficientă şi efectivă. Urmând această analogie, tu, ca minte conştientă, eşti asemenea unui director nou angajat al acestei birocraţii, care intenţionează să schimbe vechile politici şi proceduri. Vei obţine cooperare în zonele unde beneficiile „angajaţilor” sunt evidente şi rezistenţă acolo unde beneficiile nu sunt aşa de evidente sau nu par mai bune decât cele obţinute în vechile condiţii. Chiar şi cooperarea ar putea dura numai dacă birocraţia este convinsă că eşti sincer şi dacă tu continui noua politică până când această devine rutină în acele structuri, fiind deci complet asimilată.
Pentru a îndeplini acest rol de dirijare şi orientare a propriului subconştient, îţi sugerez să foloseşti o metodă dezvoltată de Dr. Frederick Eikerenkoetter. În loc să vorbeşti cu subconştientul tău considerându-l o singură entitate, vorbeşte gândurilor, minţii, simţămintelor şi trupului într-o manieră asemănătoare, după cum urmează: 

„Gânduri, ascultaţi! Vreau să încetaţi să mai fiţi aşa de răzleţe şi să încetaţi să mai pierdeţi timpul şi energia cu temeri, îndoieli şi vechi amintiri care nu ne fac nici un bine. De acum înainte, minte a mea, te rog să generezi numai gânduri bune, pozitive şi iubitoare. Gândeşte-te la lucruri frumoase, la ţintele şi planurile noastre, la cum să îi ajutăm pe ceilalţi şi la cum să fim noi mai buni. Minte, gândeşte numai gânduri bune! Dacă vin şi alt fel de gânduri, uită-te la ele, da-le un şut şi întoarce-te la gândurile bune.
Sentimente! Ascultaţi la mine! Vreau să încetaţi să mai staţi în frică şi nelinişte, copleşite de vechi răni şi invidie, furie, resentimente, vină, gelozie şi multe lucruri din acestea. Dacă vreunul dintre acestea apare, simţiţi-l puţin, apoi lăsaţi-l să pălească şi înlocuiţi-l cu un sentiment bun. Vreau să existe de acum înainte numai sentimente bune, fericite, încrezătoare, generatoare de iubire şi orientate către succes în tot ceea ce întreprind.
Trupule, ascultă-mă! Eşti un trup minunat şi faci tot felul de lucruri bune: pompezi sângele şi înlocuieşti celulele fără ca măcar să îţi spun eu să faci aceasta. Dar de acum vreau să faci totul şi mai bine. Vreau să fii mai înzestrat cu putere, mai graţios în tot ceea ce faci, mai capabil în a folosi hrana şi aerul mai eficient decât o faci deja şi să încetezi să mai faci lucruri care răpesc din putere, energie şi sănătate. Şi trupule, vreau să te relaxezi mai mult, să simţi mai multă plăcere, să te bucuri mai mult de viaţă şi să dăruieşti mai multă plăcere şi bucurie celorlalţi.
Mulţumesc vouă, Gânduri, mulţumesc vouă, Sentimente, mulţumesc ţie, Trupule, mulţumesc Ţie, Doamne care permanent eşti şi te manifeşti în fiinţă mea.”
„Stăpânul conştiinţei – cunoaşterea de sine în tradiţia Huna” , de Serge Kahili King. 
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2016/01/amplificarea-energiei.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu