Totalul afișărilor de pagină

27 iun. 2016

Munay Ki...

Ritualurile Munay Ki reprezintă cele mai importante învăţaturi primite de către Dr. Alberto Vilalldo antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale şamanilor incaşi si amazonieni. El a fondat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de Autoreglare Biologica, pentru a studia modul in care mintea creează sănătate si boala. Dr. AlbertoVilloldo conduce Societatea celor Patru Vânturi unde ii pregateste pe studenţi pentru practicarea medicinii energetice.
Dr. Alberto Villoldo a primit aceste iniţieri de la maeştrii sai şamani alături de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume. Pe măsura ce aceste iniţieri se vor realiza pe deplin in dumneavoastră o sa fiţi binecuvântaţi permanent de către Fiinţele Superioare. Vechii şamani incaşi au realizat ca Pământul se afla acum la un punct de răscruce si este important sa impartaseasca aceste mari iniţieri in afara liniei lor.
Dr. AlbertoVilloldo este autorul cărţilor: "Şaman , vindecător, intelept" si "Sa refacem trecutul, sa vindecam viitorul prin recuperarea sufletului" traduse si in limba romana.Munay Ki este un cuvânt de origine Qiiechua si inseamna "Dragoste si Frumuseţe" sau 'Te iubesc"sau "Fii asa cum eşti!". Prin Munay Ki se inteleg cele noua ritualuri de iniţiere ale medicinii samanice pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creaţie. Aceste ritualuri initiatice sunt comune tuturor tradiţiilor samanice chiar daca ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri in culturi diferite. Munay Ki reprezintă cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la indienii O'ero, şamanii de nivel superior ai incaşilor, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani la păstrătorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuţi ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri iniţiatorii au abilitatea de a transforma conştiinţa umana - prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activând calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murim in mod diferit pe măsura ce corpul nostru fizic evoluează intr-un corp al luminii.
Profeţiile vechi incase povestesc despre apariţia unui nou om ce va apare va Pamant - unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forţa in natura sa transcedentala denumit Homo Luminosus. Munay Ki reprezintă codurile pentru acest om ce va apărea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.In tradiţia popoarelor din Anzi cuvântul Munay semnifica a iubi, a vrea sau a dori. Este insasi iubirea necondiţionata, nelimitata, eterna. Aceasta iubire ce isi are locaşul in centrul inimii reprezintă exerciţiul pentru dezvoltarea puterii şamanului. Dar Munay este si unul dintre principiile organizatoare ale intregului 
Univers, legea iubirii, prima dintre cele trei legi sacre incase. Dar mai mult decât o simpla emoţie Munay este văzut ca fiind atitudinea de respect si apreciere pentru tot ceea ce ne înconjoară. Astfel, prin Munay, cu ajutorul inimii putem comunica cu toate cele cinci tărâmuri (mineral, vegetal, animal, uman si Apukunas - cel al Fiinţelor de Lumina). In ceeasi tradiţie cuvântul Ayni inseamna reciprocitate, echilibru dar si armonie. Este considerata a fi relaţia corecta, un schimb sacru sau o munca făcuta in comun pentru benelkiul tuturor. Daca daţi veti primi si daca primiţi trebuie sa daţi inapoi, aceasta este una dintre legile tradiţiilor mistice incase care se regaseseste si astăzi in micile sate de munte. Ayni este o cale a vieţii creata de către incaşi, de care depindea insasi supravieţuirea lor. A practica Ayni cu toata lumea si cu tot ceea ce ne inconjoara ajuta la deschiderea inimii. Iar cele noua ritualuri din Munay Ki ne ajuta sa trăim in Ayni.
Ritualurile Munay Ki sunt impartite in trei categorii:
  1. ritualurile de baza,
  2. ritualurile transmise pe linie energetica
  3. ritualurile ce vor urma.
 Ritualurile de baza
 1 - Ritualul vindecătorului - Humpeq - conectează cu Fiinţe de Lumina din trecut care vor veni si va vor asista la vindecarea si transformarea personala. Laika ştiau ca avem la dispoziţie o asistenta spirituala colosala Aceste fiinte de lumina vor lucra cu noi fie pe parcursul meditaţiilor ce le vom face fie in timpul somnului pentru a vindeca rănile noastre. De asemenea prin primirea acestui ritual se va trezi si se va dezvolta puterea vindecătoare ce se afla in mâinile dumneavoastră.
2 - Ritualul de protecţie - consta din introducerea in câmpul de lumina a celor cinci benzi energetice reprezentând
elementele pământului, apei. focului, aerului si spiritului. Odată instalate aceste benzi vor acţiona prin
descompunerea a oricărei energii negative din jurul dumneavaostra, in unul din aceste cinci elemente, astfel incat
acestea nu vor mai putea afecta. Intr-o lume bazata pe sentimentul fricii aceste Benzi ale Puterii asigura o protecţie
considerabila.
Primirea acestei iniţieri asigura protecţia totala a câmpului energetic de lumina
 3 - Ritualul armoniei - Ayni Karpai - reprezintă transmisia a celor şapte arhetipuri universale in chakre. In prima chakra veţi primi şarpele, jaguarul in chakra a doua, pasarea colibri in chakra a treia si vulturul (condorul) in chakra inimii. Apoi vor urma o număr de trei "arhangheli" in chakrele superioare astfel: Huaskar Inka - păstrătorul lumii de jos dar si al mintii subconstiente este transmis in chakra 5, Quetzalcoatl - şarpele cu pene, păstrătorul lumii de mijloc si al conştientului va fi transmis in chakra 6 iar Pachakuti -protectorul lumii superioare si supraconstientului dar si păstrătorul timpului va fi transmis in chakra coroana. Aceste arhetipuri sunt transmise in chakre ca seminţe ce vor germina in prezenta focului, de aceea va trebui sa realizaţi un număr de minim cinci meditaţii pentru a le trezi si dezvolta. Primirea acestui ritual va ajuta sa va curăţaţi si protejaţi chakrele, sa va dezvoltaţi corpul de lumina.
4 - Ritualul clarvăzătorului - Karwak – permite deschiderea unor cai cerebrale pentru energie prin instalarea unor fire de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima. Aceasta practica va trezi abilitatea de a percepe lumea invizibila . Mulţi dintre cei care au primit acest ritual au descoperit la câteva luni ca puteau sa "vadă" lumea
energetica din jurul lor.
Ritualuri transmise pe linie energetica
 5 - Ritualul păstrătorilor zilei - Pampa Mesayok - este un ritual in care veţi fi puşi in legătura cu o linie renumita de maeştri vindecători din trecut. Păstrătorii zilelor au fost de cele mai multe ori femei si s-au ocupat cu asistarea naşterilor si deceselor precum si cu vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual va permite sa lucraţi cu energia locurilor sacre din diverse parti ale lumii (Macchu Picchu, Stonehenge), sa fiţi susţinuţi in munca energetica pe care o efectuaţi dar si sa va vindecaţi partea feminina din dumneavoastră trecând astfel dincolo de frica.
6 - Ritualul păstrătorilor intelepciunii - Alto Mesayok - prin care veţi fi conectat la o linie a fiinţelor de lumina care au locuit munţii sacri ai planetei Pamant si care sunt păstrători si protectori ai ştiinţei vindecării.Primirea acestui ritual va ajuta sa chemaţi păstrătorii intelepciunii rugandu-i sa-si dăruiască înţelepciunea si cunoaşterea pentru ca sa vindecaţi partea masculina din dumneavoastră, sa pasiti in afara timpului, sa aprofundaţi medicina samanica si sa simţiţi infinitul.
7 - Ritualul păstrătorilor pământului - Kurak Akullak – va pune in legătura cu fiinţe superioare, protectori galactici si ai sistemului nostru solar si susţinători ai vieţii pe Pamant. Primirea acestui ritual va pune in legătura cu
stelele, soarele si planeta noastră, va invata caile văzătorilor si ale visătorilor pentru a le aduce in lume.

 Ritualurile ce vor veni
 8 – Ritualul Pastratorilor Stelari - Morshay Karpay – va stabilizeaza campurile energetice dupa marea schimbare ce va surveni in anul 2012. Dupa primirea acestui ritual corpul fizic incepe sa evoluezein corpul omului de lumina (homo luminosus). AND’ul dvs este recodat, procesele de imbatranire sunt incetinite si deveniti mai
rezistent la boala .
După iniţiere evenimentele nu mai sunt procesate la nivel fizic ci |a nivel energetic la nivel de Spirit.

 9 - Ritualul Creatorului - Taitanchis Trânti - va trezeşte Creatorul sau Lumina Interioara Divina astfel incat sa realizaţi ca sunteţi parte a Principiului Creaţiei, de la cel mai mic grăunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers. Acest ritual nu a fost pana recent disponibil pe Pamant, el fiind primit doar direct de la Spirit Deşi au existat persoane care au atins acest nivel al iniţierii si si-au trezit Conştiinţa Hristica sau Buddhica nu a fost niciodată posibil ca acest ritual sa se transmită de la o persoana la alata. Ritualul Creatorului a fost primit de către şamanii incaşi, care au primit si capacitatea de a-1 transmite mai departe in vara anului 2006
Câmpul energetic de lumină
Toţi suntem înzestraţi cu un Câmp Energetic de Lumină care ne înconjoară corpul fizic, informându-ne corpul, în acelaşi fel în care câmpul energetic al unui magnet organizează pilitura de fier aşezată pe o plăcuţă de sticlă. Câmpul nostru Energetic de Lumină a existat chiar de la începutul timpurilor. El a fost una cu lumina nemanifestată a Creaţiei şi va dura Ia infinit. EI va persista în afara timpului, manifestându-se totuşi în timp, prin crearea de noi corpuri fizice, vieţi după vieţi.
 Imaginaţi-vă cu sunteţi acoperiţi de un nor multicolor, translucid, care pulsează cu nuanţe de albastru, verde, violet şi galben, unul care vă înconjoară trupul, la distanţa braţelor voastre larg deschise. Chiar deasupra epidermei, se creează acum fluxuri translucide de lumină aurie, care trece prin toate meridianele de acupunctura. Intre epidermă şi membrana Câmpului Energetic de Lumină se răsucesc curenţi strălucitori care fuzionează cu turbioane de lumină. Rezervorul de forţă vitală reprezintă o imensitate de energie vie, care este la fel de indispensabilă sănătăţii noastre ca oxigenul şi ca hrana ce este purtată de fluxul sanguin. Acestea sunt energiile Câmpului nostru Energetic de Lumină, care reprezintă combustibilul cel mai pur mai de preţ al vieţii. Când rezervele vitale ale Câmpului Energetic de Lumină sunt secătuite de boală, agenţi de poluare ai mediului sau stres, rezultatul va fi o boală. Ne putem asigura de starea noastră de sănătate, de vitalitatea noastră, prelungindu-ne anii de activitate şi sănătate, prin aprovizionarea cu acest combustibil esenţial.
 Misticii Indiei şi Tibetului, care au pus în evidenţă existenţa energiei luminoase în urmă cu mii de ani, au descris-o ca fiind o aură/halou în jurul corpului fizic. La început a părut ciudat cum aceeaşi concepţie asupra câmpului energetic uman a fost descoperită la şamanii din junglă sau din munţii celor două Americi. O dată ce am înţeles universalitatea câmpului energetic omenesc, am pătruns, în acelaşi timp, faptul că fiecare din culturile lumii descoperise acest lucru. în Răsărit, mandalele îl descriu pe Buddha ca fiind acoperit de benzi albastre şi aurii de foc. în Occident, Christos şi apostolii sunt reprezentaţi ca având halouri dejumină în jurul lor. In literatura mistică, se spune că apostolul Toma emitea aceeaşi strălucire ca şi Christos însuşi. în legendele amerindienilor se vorbeşte despre persoane care străluceau în noapte, ca şi cum ar fi fost alimentaţi de un foc lăuntric. Povestitorii din Anzi îşi amintesc de căpetenia Pachacutek, considerat a fi fost Fiul Soarelui, care răspândea în juru-i lumina zorilor.
 Fiecare lucru viu de pe pământ este alcătuit din lumină. Plantele absorb direct lumina de la soare, transformând-o în viaţă, iar animalele mănâncă plante verzi care se hrănesc cu lumină, astfel încât lumina este o componentă fundamentală a vieţii. Suntem dependenţi de lumină,care devine astfel substanţa vieţii. Fiecare fiinţă vie din jurul nostru este alcătuită din lumină, aceasta fiind apoi legată şi împachetată sub diferite forme şi vibra|ii. Fizicienii care studiază particulele subatomice ştiu faptul că, atunci când priveşti cu suficientă prolunzime in inima materiei, descoperi faptul că întregul univers este alcătuit din vibraţie şi lumină.
-sursa-https://sites.google.com/site/initierisiterapii/shaman-munay-ki 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu