Totalul afișărilor de pagină

12 iun. 2016

Cum te ajuta ghizii spirituali sa faci alegerea corecta...

Vii pe pamant cu o misiune. Atunci cand te afli pe drumul cel bun, incep sa ti se intample tot felul de sincronicitati, sau coincidente (privit din perspectiva lumeasca). Fiecare pas si fiecare alegere pe care tu o faci este atent supravegheata de ghizii spirituali pe care Dumnezeu ti i-a pus la dispozitie. Atunci cand te afli la o „intersectie”, acestia trebuie sa se asigure ca alegerea pe care o faci este conforma cu menirea ta personala, insa trebuie sa stii ca ei nu pot sa actioneze fizic asupra ta. Asa ca incep sa-ti trimita tot felul de semne, intocmai ca tu sa-ti dai seama care este cea mai buna alegere pentru tine. Mai multe despre asta poti sa citesti aici: https://ghicitulcaarta.wordpress.com/2016/06/04/cum-te-ajuta-ghizii-spirituali-sa-te-pui-pe-aliniamentul-pe-care-trebuie-sa-fii/

Sa spunem ca-ti doresti sa realizezi ceva: sa-ti schimbi jobul, sa te desparti sau nu de o persoana, sa-ti cumperi o casa, etc. Din pacate, oamenii nu primesc mesajele foarte clar de la acesti ghizi, tocmai din cauza faptului ca sunt momente in care au vibratia joasa. Cauta in acest site cum sa-ti ridici vibratia. Asa ca ar trebui sa incepi sa cauti anumite mesaje pe care tu le poti interpreta exact asa cum trebuie.
Scrie pe o hartie ce anume iti doresti, stai linistit cateva minute si intreaba-l pe Dumnezeu (sau ghizii), daca este spre binele tau suprem sa se intample asta. Din pacate oamenii tind sa actioneze conform ego-ului lor, si nu prin prisma sufletului. Gandeste-te ce iti aduce bun in viata ta faptul ca iti atingi acel scop. Gandeste-te cum i-ai ajuta pe ceilalti, si ce anume ar schimba la tine, sau ce fel de noi calitati ai dezvolta. In mod normal, intuitia ta iti va spune ce sa faci in continuare.

Gandeste-te si scrie ce anume ai schimba in viata ta daca ai alege una din cele doua (sau mai multe) cai. Poti incepe sa apelezi la : dat cu banul, zaruri, intrebi un specialist, etc, insa trebuie sa stii ca alegerea finala iti apartine. Nici o alta persoana nu-si poate asuma responsabilitatea pentru alegerea ta, pentru ca nimeni nu este in mod fizic in locul tau. Practica exercitii de vizualizare, afirmatii, etc.
De fiecare data cand trebuie sa faci o alegere, ia-ti la dispozitie cateva zile in care sa STUDIEZI FOARTE BINE SITUATIA, SI DECIDE ULTERIOR. Este foarte probabil ca primul gand pe care il ai prima data, sa nu fie cel mai bun, si in decursul acelor zile sa-ti dai seama ce si cum.
-sursa- http://mesajdivin.com/2016/06/cum-te-ajuta-ghizii-spirituali-sa-faci-alegerea-corecta/
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu