Totalul afișărilor de pagină

28 iun. 2016

Protectie divina Reiki...

Protectia Divina Reiki
este o tehnica minunata creata pentru a oferi fiecaruia protectie Divina si unitate cu Universul. Aceasta tehnica este simpla si foarte eficienta.
Exista doua cai prin care poti accesa Energia Divina Vindecatoare
Cerand Sinelui tau Inalt sa te ajute
Cerand unui terapeut specializat in lucrul cu energie vindecatoare sa te ajute,daca doresti ma poti contacta pe email,la sectiunea Contact
Aceasta tehnica utilizeaza un singur simbol (simbolul OM sau AUM)-simbolul afisat in articol, care este folosit pentru a aduce pace imediata mintii si trupului. Imi doresc sa gasesti acesta tehnica folositoare si sa gasesti numeroase cai pentru a-i utiliza energiile.
Pentru a te conecta cu energia divina
este de ajuns sa spui “Protectie Divina Reiki” iar energia va incepe sa curga in intreaga ta fiinta. Pentru intarirea conexiunii, vizualizeaza o lumina alba care patrunde prin chakra coroanei.(cea situate deasupra capului tau).
Pentru a-ti proteja corpul de factorii fizici daunatori
spune “Arhanghelul Mihail” si vei fi imediat ocrotit de energiile protectoare ale Arhanghelului Mihail.
Pentru a-ti curata aura si corpul spiritual de orice forma de gand negativ
spune “Curata-ma prin indepartarea tuturor formelor de ganduri negative”. Vei fi curatat de toate gandurile negative in 3 minute (in timpul procesului este de mare ajutor sa iti vizualizezi trupul imbaiat in lumina alba). Dupa aceea ar trebui sa te simti curatat si improspatat.
Pentru a te proteja de atacurile psihice
spune “Protectia Divina ma inconjoara”. Vizualizeaza-te acoperit de lumina alba. Ar trebui sa te simti inconjurat de o sfera de lumina alba. Imediat vei fi complet protejat de orice forma de gand negativ.
Pentru a proteja un obiect de furt sau dauna
spune “Protejeaza obiectul” iar acesta va fi protejat in 2-3 secunde.
Pentru a proteja o persoana
impreuneaza-ti mainile ca pentru rugaciune si vizualizeaza acea persoana intre palmele tale. Spune numele persoanei si “ esti protejat de Arhanghelul Mihail”. Vei stii ca persoana este protejata complet in momentul in care nu mai simti fluxul de energie intre palmele tale.
Pentru a reconforta pe cineva sau chiar pe tine insuti
atinge persoana respectiva pe umeri sau acopera-i urechile si ajut-o sa se conecteze cu energia Reiki spunand “Protectie Divina Reiki” in timp ce in mintea ta vizualizezi simbolul sfant OM. Persoana va primi o vindecare foarte puternica si va simti imediat o stare de pace.
Pentru a simti unitatea cu Universul
impreuneaza-ti mainile ca pentru rugaciune si simte vibratia cuvantului Sfant OM (repeta-l in sinea ta pana simti o stare de pace).
-sursa-http://handmadebymissi.ro/5134-2/- 



 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu