Totalul afișărilor de pagină

21 iun. 2016

Corpul Astral...

Un Corp Astral uman normal contine aproximativ 4 miliarde trilioane de electroni (4.0 x 10 la puterea 21 = 4.000.000.000.000.000.000.000. electroni ).
Acesti electroni au o durata de viata de aproximativ 10 miliarde trilioane de ani pamantesti ( 10 la puterea 22 = 10.000.000.000.000.000.000.000 ani ).

Ei au fost creati la momentul genezei. Corpul tau Astral ii contine si cand mori, 19% dintre ei se reunesc cu electronii din Univers pana cand Natura cere formarea unui corp nou sau a unui nou copac sau animal, si 81% se reunesc cu Sinele tau Superior.
Un Corp Astral nu este ceea ce s-ar numi un spirit pur. Pe Pamant, exista o credinta ca spiritul este facut din nimic. Acest lucru este fals.

Corpul Astral este compus din milioane de electroni, care se potrivesc exact formei tale fizice. Fiecare dintre acesti electroni are o "memorie" si fiecare este capabil sa retina informatie tot la atat cat si cea continuta in toate cartile care umplu rafturile unei biblioteci orasanesti de nivel mediu.
Aceasta informatie este codificata, ca un microfilm.. (ce poata sa contina spre exemplu, toate planurile unei instalatii industriale pe care un spion ar fi capabil sa o ascunda intr-un buton de manseta numai ca mult mai miniaturizat.)
Corpul tau Astral transmite si primeste mesaje, prin intermediul acestor electroni, prin canalul creierului tau, catre, si de la Sinele tau Superior.
Informatia este transmisa fara ca tu sa fii constient de asta, multumita unui curent electric slab de la creierul tau in armonie cu electronii tai.


De vreme ce Sinele Suprem este cel care a trimis Corpul Astral in corpul tau fizic, este ordinea fireasca a lucrurilor ca Sinele tau Superior sa primeasca informatii de la Corpul tau Astral - unealta a Sinelui Superior - este o unealta destul delicata. Pe timpul orelor de veghe este capabil de a trimite mesaje de extrema urgenta catre Sinele Superior dar Sinele Superior cauta mult mai mult decat atat.
Deci, pe timpul somnului, Corpul Astral paraseste corpul fizic pentru a se reuni cu Sinele Superior, fie trecand la a cere informatii, fie la a primii ordine sau informatii.

O zicala veche zice asa: "Noaptea este un sfetnic bun" - zicala venita din experienta populara ; in decursul anilor, oamenii au observat ca trezindu-se dimineata aveau adesea solutii la problemele lor. Uneori este asa, alteori nu. Daca "solutia" va fi profitabila pentru Sinele Superior poti fi sigur ca-ti va fi prezentata; daca nu- vei astepta in van."
Michel Desmarquet – Profetia de pe Thiaoouba.
-sursa- http://spre-infinit.blogspot.ro/-publicat de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu