Totalul afișărilor de pagină

14 iun. 2016

PORTI DIN VIITOR...

Iata o noua bazaconie ce se releva de cateva zile incoace: PORTI SI TUNELURI TEMPORALE CONSTRUITE IN VIITOR. Daca ar fi de lumina ar fi bine dar nu sunt. Prin aceste porti se pompeaza non-stop energie intunecata si cine stie ce alte lucraturi se mai fac prin ele.
Sa presupunem ca suntem in iulie, 2030. Eu Mihaela, fac atunci o actiune foarte deranjanta pentru anumite forte. Ei se apuca in acel moment si construiesc o poarta si un tunel temporal, pornind din anul 2030 pana sa zicem la momentul 1 iulie 2016. Pana in 30 iunie 2016 eu imi duc viata linistita. Imi vine sa rad cand scriu asta pentru ca e un vis frumos treaba asta cu viata linistita. Dintr-o data, in ziua de 1 iulie ma apuca un rau de nu stiu ce este cu mine. Habar nu am ca mi se datoreaza asta gratie unei conexiuni la anul 2030. Acest tunel este conectat la o masinarie si daca nimeni nu il descopera, imi face viata cat se poate de amara in perioada iulie 2016 - iulie 2030. Poate imi schimba vibratia, motiv pentru care o iau pe alt fagas de realitate si poate ca nici nu mai apuc  anul 2030. Cam asta ar fi scopul lor de fapt.
De cateva zile aceste porti se arata pentru ca s-au atins momentele temporale fixate in programarea lor. Multi se simt foarte rau si nu stiu ce este cu ei.
Divinitatea, prin implicare directa a lui Metatron, actioneaza in sensul inchiderii portilor acestea. Portile nu pot fi inchise de aici, ci este nevoie de calatorie mentala in viitor, in anul in care s-a creat acea poarta. Pentru noi oamenii este necesara calatoria, ca sa putem vedea cum ar actiona acolo Metatron. Nu ne punem problema calatoriei in viitor a lui Metatron pentru ca pentru El aproape ca nu exista timp.
Acolo se actioneaza pe masinariile ce intretin poarta. Intr-un final aceasta este inchisa. Dureaza cam doua ore operatiunea pentru o singura poarta.
Cat de departe s-a ajuns in viitor? Calatoriile pentru porti draconiene, sau civilizatii - dragon neinitiate din Ursa Mare spre exemplu, sunt relativ scurte pentru ca la nivelul anului 2030, deja cei numiti vor fi masiv initiati in iubire, din care cauza nu mai au motive sa ne faca asta. Pe ei ii gasim cu porti la nivelul anilor 2020 – 2025. Am ajuns insa la nivelul anului 2078, an in care am vazut prin prisma cursului sustinut anul trecut, “Invataturi din Viitor”, ca are loc invazia unor civilizatii - lacusta. Pe orice palier de viitor am privi, se va intampla aceasta invazie.Este ceva ce nu poate fi ocolit. Am vazut acolo un consiliu format din oameni, discutand despre cum se poate contracara aceasta invazie. Se vorbeste si in Apocalipsa despre asta, spunandu-se totodata ca dureaza 10 zile. Asta inseamna ca intr-un final, pamantenii inving lacustele. Cei din acel consiliu sunt deci niste indivizi care au trebuit cumva lucrati ca sa nu mai ajunga in mijlocul acelei sedinte. Lacustele au deschis poarta si tunel pana in anul 2016 sau mai in urma decat atat. Multi din acel consiliu, sunt in viata acum, fie ei si adulti, dat fiind faptul ca oricum se va mari vertiginos media de varsta pe Terra, gratie eliberarii de sub acest control masiv. Ce este foarte interesant consta in faptul ca am vazut cum Metatron inchide o poarta imensa cuprinzand toata partea de nord si centrala a Africii si tot Orientul Mijlociu. Am spus candva intr-un articol ca ar trebui sa ne consideram binecuvantati ca suntem sub control draconian si nu avem a face cu civilizatiile – lacusta, care iata ca sunt mult mai rele, astfel incat la nivelul anului 2078, ele nu vor fi initiate in iubire. Dar uite ca totusi avem de-a face si cu ele, prin actiuni trimise din viitor. De ce au deschis aceasta poarta imensa pe aceasta zona? Probabil ca de acolo vor proveni cei mai periculosi combatanti ai lor, ce se vor manifesta la nivelul anului 2078.
Portile acestea pot fi deschise pe persoana sau pe un spatiu. Pot fi una sau mai multe porti pe aceeasi persoana sau pe acelasi spatiu, create la momente diferite din viitor si de catre civilizatii diferite.
Ce este de facut? Ne rugam la Sfanta Treime pentru inchiderea acestor porti, ca sunt deschise pe noi, pe casa noastra sau pe locul nostru de munca. Cam atat. Rezolvarea care vine prin aceasta rugaciune este insa foarte mare.
Anumite porti sunt deschise de acum multi ani in urma la unii oameni si la unele locuri. Ele nu ne-au fost aratate pana acum pentru ca nu a fost timpul. Au mai fost karme de anihilat sau mai stiu eu ce alte scopuri si ele au reprezentat instrumente perfecte pentru implinirea acestora.
O poarta arata ca in imaginea de inceput. Este o sectiune intr-un torus (de fapt asa se vad toate tunelurile timpului). Cele doua ochiuri sau guri se vad umplute cu negru, pentru portile despre care am discutat in acest articol.
Voi reveni in curand cu un articol in care voi recapitula punctual tot ce ni s-a aratat pana acum pe drumul eliberarii noastre, astfel incat macar pe acestea sa le cerem a fi rezolvate, pentru noi sau pentru alti semeni de-ai nostri.
-sursa-http://tristar77.blogspot.ro/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu