Totalul afișărilor de pagină

25 iun. 2016

Coincidențe ? Sau nimic nu e întâmplator...

Gândurile, sentimentele şi faptele noastre sunt strâns legate de tot ceea ce ne înconjoară, iar energia universului le transmite mai departe tuturor lucrurilor.
Există un fir invizibil care ne leagă pe toţi şi care ne îndrumă. Intuiţia, telepatia, presimţirea stau la baza coincidenţelor care ne arată că nimic nu e întâmplător, iar tot ceea ce ni se întâmplă se supune unor legi coerente universale.
Divinitatea sau forţe universale misterioase încearcă adesea să ne transmită mesaje în momentele de cumpănă, când avem nevoie de încurajări sau când ne apropiem de un eveniment special din viaţa noastră. Puterea gândului poate crea legături surprinzătoare între noi şi tot ceea ce ne înconjoară.
Definiţia cea mai simplă a coincidenţelor spune că sunt potriviri întâmplătoare a două lucruri sau evenimente. Cu toate acestea, corespondenţa stranie dintre evenimente sau persoane care par să nu aibă nimic în comun sfidează logica şi nu se poate încadra într-o definiţie strictă. Cum ele apar de obicei în momente dramatice, marcate de trăiri profunde şi decizii dificile, coincidenţele par să transmită mesaje simbolice şi să pună ordine în haosul din jurul nostru. Ne pot ajuta, ne pot dezvălui lucruri ascunse sau pot pune capăt unor situaţii care ne frământă. Te gândeşti intens la cineva şi persoana respectivă te caută, după ani de zile în care nu v-aţi mai văzut, aceasta nu mai poate fi numită doar o întâmplare.
Nu există coincidențe.
Totul e interconectat .
Ni se întâmplă foarte multe lucruri care nu le putem explica.
Divinitatea sau forţe universale misterioase încearcă adesea să ne transmită mesaje în momentele de cumpănă, când avem nevoie de încurajări sau când ne apropiem de un eveniment special din viaţa noastră.
Nu putem sa ne explicăm unele lucruri pentru că guvernarea sub a cărei aripă se petrec depășește granițele mentalului uman
Mentalul este un aparat care funcționează în sistem binar , luptându-se să dea verdictul de adevărat sau fals , la ceea ce e palpabil,rațional.
Problema lui începe când informația de intrare vine din sfere necunoscute lui ,din sfera astral-emoționalăși nu mai are capacitatea de încadrare a informației ,intervine orgoliul care suferă că nu poate da un verdict , iar atunci se blochează.
Toate aceste coincidențe care mi se întâmplă  și mie iar cei din jurul meu mi le relatează pe ale lor m-au făcut să îmi pun o întrebare .
În situația când ne gândim la cineva iar a doua zi ne întâlnim cu el l-am chemat noi mental la întâlnire sau am intuit că ne vom întâlni cu el?
Voi știți răspunsul?-Radu Dragan.
-sursa- https://hranasufleteasca.com-

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu