Totalul afișărilor de pagină

31 mar. 2017

7 modalități de a transmite energie unei persoane, unui animal sau plantă, de la distanță...

Gândurile noastre sunt extrem de puternice. Atât de puternice încât este de ajuns să ne gândim la o persoană și îi transmitem un mic fascicul de energie.
Suntem ființe formate din energie și toți avem energie care curge prin noi și în jurul nostru. Atunci când devenim conștienți de această energie și potențialul său, putem să o folosim pentru pentru a vindeca oamenii dragi nouă, ba chiar întreaga lume.

Cum poți transmite energie

  1. Găsește un spațiu – găsește un loc liniștit, unde să nu fii deranjat, să ai spațiu suficient și să fie curat.
  2. Liniștește-ți mintea – reglează-ți respirația, inspiră și expiră câteva momente, concentrându-te numai pe acest lucru, și apoi setează-te pe trimiterea energiei vindecătoare. Dacă ți se pare de ajutor, poți spune numele persoanei, căreia vrei să îi transmiți energia, cu glas tare.
  3. Crește intensitatea energiei – pentru a transmite energie pozitivă, începe prin a-ți freca mâinile în sens circular până când simți energia adunându-se. În momentul în care începi să îndepărtezi mâinile una de cealaltă, o să simți energia pulsându-ți în mâini.
  4. Mingea de energie – odată ce începi să simți energia curgându-ți prin mâini, imaginează-ți cum o transformi într-o sferă. Pentru mai mult ajutor puteți să colorați sferele de energie, în funcție de tipul de vindecare pe care vreți să-l faceți:
  • Albastru– vindecare emoțională
  • Portocaliu– vindecare fizică
  • Alb – vindecare spirituală/generală
  • Verde – vindecarea inimii
  • Violet – protecția minții.
Concentrează-te pe această sferă de energie, vizualizează cum se mărește, cum devine mai puternică cu fiecare respirație a ta.
  1. Trimite energia – când simți că energia este suficient de puternică, imaginează-ți cum o trimiți persoanei, plantei sau animalului căruia vrei să îi transmiți tu. Poți să-ți imaginezi chiar, cum persoana respectivă primește energia și cât de bine simte efectul vindecător.
  2. Reîncarcă-ți bateriile – după ce transmiți energie cuiva, este important să îți reîncarci bateriile prin ”împământarea” energiei. Acest lucru poate include o plimbare în natură, meditație sau o baie relaxantă. Transmiterea energiei către cineva, este un instrument foarte important și o modalitate foarte bună de a-i ajuta pe ceilalți, atunci când nu poți fi fizic cu ei.
  3. Lucruri de reținut :
  • calitatea energiei vindecătoare depinde numai de tine, astfel că este de preferat să eviți să transmiți energie când ești bolnav sau epuizat emoțional.
  • Nu este obligatoriu să anunți persoana că îi vei transmite energie vindecătoare, dar dacă îi spui, s-ar putea să fie mai deschiși să o primească.
  • Energia vindecătoare trebuie trimisă cu dragoste. Dacă simți orice emoție sau sentiment negativ față de acea persoană, OPREȘTE-TE!
  • Orice trimiți se întoarce la tine, înmulțit cu trei. Asta înseamnă că indiferent ce energie transmiți, fie ea pozitivă sau negativă, se va întoarce la tine de trei ori mai puternic.
Oricine poate vindeca la distanță, important este să vrei să înveți. Astfel, când cineva va avea nevoie de o doză de energie vindecătoare, vei putea să îi trimiți!
-sursa-Alexandra Dănciulescu-https://www.zenivers.ro/7-modalitati-de-a-transmite-energie-unei-persoane-unui-animal-sau-planta-de-la-distanta/-


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella


Un comentariu: