Totalul afișărilor de pagină

20 mar. 2017

Iluminarea îţi aduce tot ceea ce ai nevoie...

Iluminarea înseamnă să vezi dincolo de iluziile vieții și să știi ce este cu adevărat realitatea.Atunci când ești iluminat, ai tot ceea ce îți dorești. Asta, pentru că știi adevărul despre tot ceea ce este și știi ce înseamnă cu adevărat să ai ceva.Este o ironie a vieții ca oamenii care caută bunurile materiale și doresc să le aibă înainte de a se gândi la iluminare nu obțin nici una, nici alta, iar aceia care ating mai întâi iluminarea au și reusita materială.
Cei lipsiti de dorinte își realizează toate dorințele
Să fii lipsit de dorință nu înseamnă să nu ai nicio dorință, ci înseamnă să nu fii atașat de nicio dorință. Atașamentul este cauza întregii suferințe. Suferința este o ardere necontrolată a energiei emoționale. Cu cât suferi mai mult, cu atât mai multă suferință atragi.Eliberarea atașamentelor este modalitatea de-a pune capăt tuturor suferințelor Atunci când sunteți atașati, va aflați într-o stare de dorință și de lipsă. Când sunteți detașați, va aflați într-o stare lipsită de dorință. Iluminarea înseamnă să știți motivul pentru care a fi detașați vă ajută să vă realizați dorințele.
              Realitatea fizică este o iluzie creată de conștiență pentru a se redescoperi pe sine. Este o iluzie faptul că nu aveți deja ceea ce vă doriți, pentru că, în realitatea spirituală, aveți deja tot ceea ce vă doriți. Realitatea fizică este un loc în care să manifestați orice rezonează cu voi în realitatea voastră spirituală. Când sunteți atașați, rezonați cu neadevărul spiritual că nu aveți ceea ce vă doriți.Cănd sunteți detașați, rezonați cu adevărul spiritual că aveți deja tot ce vă puteți dori. Vă eliberați fiind detașati din punct de vedere emoțional de alegerile voastre. Mulți oameni nu reușesc să obțină ceea ce își doresc pentru că nu își permit să fie liberi să aibă obiectul dorinței lor.Atunci când vă atașati de alegeri, vă prindeti singuri în capcană. Vă gânditi că ar trebui să funcționeze într-un anumit mod, în loc să vă permiteți să porniți în altă direcție. Detașarea de alegeri vă dă adevărata libertate de-a alege. Sunteți capabili să alegeți din nou în orice moment și sunteți liberi să faceți o altă alegere, dacă asta doriți.
Detașarea de alegeri este secretul flexibilității
                 Succesul la bursă este al celor care tranzacționează într-un mod iluminat. Masele sunt atașate emoțional de alegeri și din această cauză pierd bani atunci când se agață de acțiunile care cad, în loc să le vândă. Nu reușesc să le vândă nici atunci când au ajuns la un nivel suficient de ridicat, pentru că sunt atașati de ideea că le vor vedea crescând pentru totdeauna.Tranzacționerii de elită nu sunt atașati de alegeri, ci vând și cumpără liber, într-un mod care le aduce mai mulți bani în loc de pierderi. Să fii liber de atașamente înseamnă să fii liber.
Să aveți relațiile pe care vi le doriți vine tot din iluminare. Ceea ce o femeie dorește cu adevărat este un bărbat iluminat. El este un om care își înțelege trăirea adevărată ca spirit liber. Este liber să se exprime în faa ei și este liber de orice mod în care ea l-ar putea afecta.Să fie detașat este o calitate atractivă care îl face pe barbat să fie de necontrolat de către o femeie. Nefiind definit de factori externi, el devine sigur de sine. Este capabil să iubeasca fără teamă și fără atașamente. Iubirea iluminată înseamnă  să iubești asemeni unui zeu.Cei care sunt iluminați obțin ceea ce își doresc profitând de mișcare și schimbâri, fie ele pozitive, fie negative. Nu mai contează pentru ei dacă acțiunile sunt în creștere sau în scădere. Au strategii pentru a face bani în oricare dintre cele două situații. Nu mai contează pentru ei dacă o anumită persoană îi place sau nu, dacă partenerul lor este sau nu mulțumit de ei. Acești oameni își permit să se bucure de întreaga fericire și de întreaga energie pozitivă pe care le trăiesc, de oriunde și de la oricine ar veni, oricând.
             Manifestarea iluminată a dorințelor voastre înseamnă să obțineți esența a ceea ce vă doriți fără să fiți atașati de forma sau de calea pe care o obțineți. Aceia care sunt atașati de formă sau cale vor suferi din ce în ce mai mult și vor avea din ce în ce mai puțina stimă de sine. In același timp, cei care nu sunt atașati vor putea să se bucure de din ce în ce mai multe lucruri care le fac plăcere în viața și vor avea din ce în ce mai mult respect de sine.Cei care au mai mult respect de sine sunt mai capabili să aiba succes și relațiile pe care și le doresc în comparație cu ceilalți.Libertatea de atașamente este și motivul pentru care cei bogați devin și mai bogați, iar cei fericiți devin și mai fericiți, în timp ce săracii devin și mai saraci și cei nefericiti devin din ce în ce mai nefericiți. A avea vine din a fi. Când sunteți detașati, rezonați cu a avea. Când sunteți atașați, rezonați cu a nu avea.
Din acest motiv s-a spus dintotdeauna că poti avea ceea ce îți dorești doar atunci când nu îți mai dorești acel lucru. Nu înseamnă să nu ți-l dorești, ci să nu te mai afli în starea de-a dori.Tot ceea ce ne dorim este pace și binecuvântare. Credem că, atunci când vom avea toate bunurile pe care ni le dorim, vom avea pace și binecuvântare. Dar gândim asta pentru că nu știm, de fapt, ce înseamnă pacea și binecuvantarea. In realitate, pacea și binecuvantarea ne aduc orice altceva avem nevoie în viață.Pacea reprezintă transcendența totală. Binecuvântarea este o fericire fără cusur. Atunci când transcedem toate iluziile lumii materiale ne aflâm într-o stare de pace în care putem manifesta tot ceea ce ne dorim. Atunci când nu avem atașamente, avem o fericire pe care nu o putem pierde.
Iluminarea este cheia universală. Cei neiluminați pot întreba ce are de-a face iluminarea cu banii sau cu găsirea partenerului ideal. Răspunsul este că are absolut totul de-a face. Atunci când esti iluminat realizezi că nu este vorba despre a avea un lucru sau altul, ci despre a ști ce este realitatea și cine ești tu cu adevărat. Apoi, din spațiul cunoașterii și al ființei, sunteți liberi să creați orice vă doriți.Sunteți liberi să vă jucați cu iluziile fără a fi prinși în capcana lor, pentru că, până la urmă, chiar asta este – un joc! de Enoch Tan,autor al cărtii „Secretele vieții și ale realității”

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu