Totalul afișărilor de pagină

11 mar. 2017

9 metode pentru a te proteja de energiile negative...

Gasesti ca este obositor sa fii in preajma oamenilor stresati sau negativi? Ai lasat vreodata o situatie dramatica sa te faca sa te simti secat, chiar daca nu ai fost implicat personal? Pentru majoritatea oamenilor raspunsul este da. Acest lucru se datoreaza faptului ca in mod constant absorbim energia din obiectele si oamenii din jurul nostru. Gandurile, emotiile si cuvintele de la alte persoane pot avea un impact profund asupra psihicului nostru si a bunastarii fizice. Asa cum petrecerea timpului in natura sau lucrul intr-o gradina poate reduce stresul si imbunatati starea noastra, atunci cand esti intr-un loc aglomerat vei fi atras in energiile oamenilor din jurul tau, indiferent daca o simiti sau nu.
Iata cateva instrumente cate te ajuta sa indepartezi energia negativa si sa creezi un "scut" pentru a mentine energia ta personala, si sa-ti pastrezi psihicul limpede de impactul altor persoane si situatii negative.
1. Cristalele
Este uzual pentru oameni sa fie sceptici in legatura cu puterea vindecatoare din cristale, dar ar trebui doar sa se intoarca catre stiinta si tehnologie pentru a gasi dovada ca, cristalele sunt obiecte cu efect masurabil. Cristalele sunt utilizate in multe obiecte pe care le folosim in fiecare zi, inclusiv siliconul, care este folosit la toate computerele, telefoanele mobile si LCD-uri, si cuartul, un material silicat utilizat la ceasuri pentru a regla timpul. Cand iei in considerare toate aceste aplicatii, efectul cristalelor asupra energiilor exterioare este de necontestat.
Multe cristale, mai ales cele de culoare inchisa, cum ar fi onix, obsidian, ametist, fluorit si ochi de tigru, resping energiile negative si iti vor curata aura. Prezenta cristalelor poate, de asemenea, atenua stresul, stimula creativitatea si poate contribui la vindecare si cresterea nivelelor de constiinta. Este important sa ne amintim ca a lucra cu cristale are mult de-a face cu intentiile si deschiderea ta de a permite cristalului sa lucreze.
2. Afumarea prin arderea Salviei
Traditia nativilor Americani din Nord, de afumare prin ardere a manunchiului de slavie alba a fost folosita timp de generatii pentru a curata energia statuta si negativa, din corp si spirit. Cu intentia potrivita si respect, procesul de afumare te poate ajuta sa-ti cureti campul energetic, chiar daca nu esti constient de orice problema. Afumarea te poate ajuta sa cureti sentimentele reziduale cu privire la o situatie care a trecut, emotii negative precum mania si frica, care persista dupa un eveniment sau interactiune, tensiunea sau stresul simtit psihologic sau fizic, precum si energiile nocive ale altor oameni care s-au zavorat pe ei insisi in psihicul vostru. Afumarea este o cale relaxanta de a recastiga calmul si de a va recentra dupa ce ati experimentat extenuarea.
3. Uleiurile esentiale
Folosirea proprietatilor naturale de vindecare ale uleiurilor esentiale a devenit mai populara pe masura ce oamenii au realizat limitarile si efectele secundare negative ale unor modalitati de vindecare moderne. Uleiurile esentiale precum lemn de santal, niaouli si smirna, au toate proprietati puternice de curatare si un miros minunat. Simtul olfactiv este cel mai strans legat de sistemul nostru emotional decat oricare alt simt, si prin folosirea uleiurilor esentiale se creeaza o legatura intre starea de sanatate psihica si prezenta fizica a momentului prezent.
Cand utilizati uleuri esentiale este important sa inhalati doar aroma din ulei, fie direct, fie folosind un difuzor de ulei (care poate fi foarte util atunci cand curatati sau protejati un spatiu mai mare sau mai multe persoane). In pus, puteti pune o picatura de ulei in cateva puncte specifice in jurul capului, cum ar fi partea din spate a gatului, crestetul capului si intre sprancene.
4. Tamaia
Similara cu fumul salviei si difuzarea uleiurilor esentiale, tamaia este cunoscuta pentru proprietatile sale de purificare si curatare. Tamaia ar putea sa nu fie cea mai buna optiune daca aveti nevoie sa indepartati atacurile psihice atunci cand sunteti in public, dar este un instrument excelent a fi utilizat cand va adunati cu altii si sa curete energiile negative si invechite din jurul spatiului de locuit. Asigurati-va ca folositi tamaie cu uleiuri esentiale naturale, precum Nag Champa si betisoare cu tamaie Tibetana, care nu are parfumuri toxice sau artificiale.
5. Folosirea Meditatiei cu Lumina Alba
Stiinta continua sa demonstreze ca meditatia este o practica vindecatoare puternica. Puteti folosi o meditatie foarte usoara si scurta pentru a va proteja de atacurile psihice. In timpul unei asemenea meditatii, inchideti ochii, calmati-va respiratia si apoi imaginati-va cu ochii mintii o lumina alba stralucitoare care formeaza un scut protector in jurul corpului vostru si al oricarei alte persoane sau obiect pe care vreti sa-l protejati. Depinde de voi cat de mult va pastrati ochii inchisi si cat de stralucitoare va deveni lumina, si in timp ce deschideti ochii continuati cu meditatia avand incredere ca lumina voastra alba va continua sa inconjoare, protejeze si sa va mangaie.
6. Dusul sau Baia de curatare
Actiunea fizica de a face dus sau baie, cu intentia clar setata in minte, poate ajuta spalarea energiei negative. Similar cu meditatia luminii albe, imaginati-va ca toata energia negativa se ridica de fiecare parte a corpului vostru in timp ce va scufundati in cada sau cand apa de la dus va atinge pielea. Baile in cada permit, de asemenea, folosirea de uleiuri esentiale, sare Epsom, cristale sau petale de flori, pentru vindecare suplimentara.

Dupa ce ati terminat curatarea in apa, aplicati uleiuri esentiale pe pielea uscata. Putei folosi unele din uleiurile mentionate mai sus, sau alte uleiuri calmante benefice pentru piele, precum lavanda sau ylang-ylang. Amestecati cateva picaturi de ulei esential in lotiunea preferata sau cu ulei de cocos fractionat - este, de asemenea, o alta optiune buna.
7. Mantrele
Cuvintele, chiar si daca sunt rostite doar in minte, au un efect puternic in crearea realitatii voastre. Cand vorbim cu voce tare, cuvintele si sunetele pot avea un efect si mai profund, pentru ca ele creeaza vibratii care interactioneaza cu corpul vostru energetic, ajutandu-l sa cada in armonie sau dizarmonie.
Incantarea urmatoarelor mantre in mod repetat, va poate ajuta sa va curatati de energia negativa:
KRIM - Folosit pentru a stimula chakrele inferioare ale corpului si pentru a incepe purificarea organismului.
HUM - Folosit pentru a distruge negativitatea si a imprastia pozitivitatea si vitalitatea prin corp.
LAM - Folosit pentru a curata impuritatile care s-au adunat in corpul tau si degajeaza orice blocaje energetice care impiedica prana sa curga libera prin toate canalele energetice.
De asemenea, puteti crea propria voastra mantra cu fraze si cuvinte care rezoneaza cu voi si va ajuta sa lepadati toata negativitatea. O alta optiune este practicarea unei meditatii ghidate, iubitoare si blanda, care va elibera un val de pozitivitate ce poate fi extrem de vindecator. 
8. Sunetele
Similar cu mantrele cantate monoton, sunetele clopoteilor, clopotelor/talangilor si gongurile au fost folosite in practici precum yoga pentru a risipi spiritele negative. In lumea moderna, clopoteii de vant sunt cunoscuti pentru efectul lor relaxant asupra unei persoane. Vibratiile create de sunetele din clopotei si talangi rezoneaza prin aer dezmembrand energiile stagnante si negative. De asemenea, ei vibreaza cu corpul vostru energetic si va acordeaza la frecvente diferite, intarindu-va puterea psihica si spirituala.
9. Amuletele
Amuletele, brelocurile si talismanele, cu scopul precis de a proteja spiritul uman, sunt cele mai frecvente in traditiile religioase, inclusiv elemente precum crucea crestina, Rozariul si hamsa musulmana. Aceste tipuri de simboluri sunt considerate a detine o mare putere, dar similar cu cristalele, ele reactioneaza la intentiile voastre. Daca credeti ca un element este lipsit de insemnatate, atunci el nu va va oferi nici o protectie.
-sursa- http://www.wakingtimes.com
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu