Totalul afișărilor de pagină

22 nov. 2017

Lumina Divina...

Lumea , oamenii, au privit mereu catre cer si au asteptat ca Dumnezeu sa vina intr-o buna zi si sa faca dreptate in lumea in care ei traiesc .
  Si acum tot asta asteapta… Din totdeauna a fost asa si au tot asteptat ca zeii  sau alte divinitati sa vina. Nu s-a ajuns insa niciodata la intelegerea ca , “NIMENI nu vine sa-ti faca  CURAT si  ORDINE  in casa ta”.
   Acum, raul a ajuns la cote maxime, caci  multi  sau lasat vanduti  sau cumparati cu buna stiinta din rautate sau din interes pentru  a insela,  iar altii s-au lasat manipulati din comoditate sau ignoranta.   Universul  va reactioneaza , si nu va fi deloc placut pentru foarte multi. Lumina divina , energia divina, va face ordine in aceasta lume.  Multi vor percepe totul ca pe o pedeapsa si vor spune ca Dumnezeu este cel rau , caci strica ce ei au cladit si au tesut . Pentru ei , divinitatea este nedreapta iar Lumina Divina este REA..
   Pe pamant sunt inradacinate mult prea multe rautati in mintile oamenilor. Omul de rand ingnorant si fara intelegere, cand va fi lasat fara  ceia ce cunoaste el de zi cu zi , va privi ce se petrece nauc si suparat . Va considera ca divinitatea il pedepseste pentru  ce fac altii, pentru ce fac cei ce il conduc, el, nefiind  vinovat de  mai  nimic.
    Sunt multi cei care incearca sa aduca intelegere in viata oamenilor prin  tot felul de cai, dar ei,  au fost si sunt mereu priviti cu ostilitate in lume. Daca ei vin  cu o schimbare care implica ceva  drastic, cu siguranta ca vor fi respinsi de o mare majoritate.
   Schimbarea  poate fi totusi adusa de oamenii planetei, acei oameni intelepti care isi doresc o mare schimbare  a lumii , sau , de ce nu , de finite de Lumina evoluate din alte lumi. Schimbarea acestei societati intunecate ,corupte si murdare, trebuie sa aiba loc cumva, caci aceasta de acum, este lipsita de drumul care sa aduca schimbari  frumoase in viata oamenilor. Insasi planeta MOARE daca aceasta schimbare nu are loc.
    Dar, pentru  ca aceste schimbari  sa poata sa se produca in profunzime, tu omule trebuie sa te schimbi la randul tau pe tine insati , caci nu-ti vei mai gasi locul in noua lume.   Intr-o lume a iubirii , pacii , bucuriei  si armoniei, tu , care esti incrancenat , nervos si urasti pe toti, NU ai sa-ti gasesti locul.  Alege sa traiesti in iubire , pace si bucurie pentru ca viata ta sa se insenineze. Descopera  comorile din tine. Vei fi surprins de lumina din tine .
   Concentrati-va doar pe adevaratele dorinte din adncul inimii voastre si asteptati sa se intample miracole in jurul  vostru datorita acestor schimbari. Gandurile sa fie frumoase si optimiste. Lasati-va sa visati frumos  despre voi , asa , cu ochii deschisi.   Lumina Divina, pe care altii o  considera REA, pentru voi  va fi mangaiere si minuni traite aievea.


  In nici o imprejurare sa nu faci rau. Sa ai intelegere pentru oricine. Sa aduci doar binele pentru tot si toate. Cand vei invata sa fii asa, atunci te vei putea numi cu adevarat un om spiritual.
-sursa- http://zeitelepamantului.blogspot.ro/-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: