Totalul afișărilor de pagină

13 apr. 2018

Acceptati incercarile si multumiti Cerului...

Va aflati la o scoala spirituala, traiti in lumina, dar asta nu inseamna ca, din cand in cand, nu vi se pot intampla unele accidente sau anumite nenorociri. Nu suntem feriti de aceste neajunsuri doar pentru ca ne aflam intr-o scoala initiatica. pentru a nu vi se intampla nimci rau, trebuie lichidate toate datoriile trecutului. Daca le mai prelungiti, indiferent daca urmati sau nu un invatamant, ca sunteti sau nu in lumina, nu este nimic de facut; trebuie sa le platiti.
Sunteti intr-un invatamant Divin, se intelege; traiti in aceasta lumina, nu mai faceti de acum inainte decat bine, se intelege, dar trebuie sa stiti ca acest bine va da rezultate in viitor si nu acum. Deci, cand treceti prin incercari, trebuie sa le acceptati si sa spuneti: „Doamne Dumnezeule, aceasta nu poate distruge munca pe care am facut-o in lumina. Cu atat mai bine ca am aceste probleme, inseamna ca ma eliberez si e foarte bine. Acum stiu de ce trebuie sa trec prin toate astea, nu ma voi mai revolta, nu voi mai cere sa fiu crutat.” 

Orice vi s-ar intampla, trebuie intotdeauna sa incercati sa vedeti latura buna a lucrurilor. Deci, in fata dificultatilor, a bolilor, a accidentelor, ganditi ca din acest rau ar putea iesi un bine si astfel totul se va aranja. Studiati tot ce vi se intampla si intrebati-va ce asteapta lumea invizibila de la voi gandu-va dificultati sau insuccese.
Daca va obisnuiti sa aruncati o alta privire obstacolelor si evenimentelor in aparenta neplacute, veti vedea ca ramane intotdeauna ceva de descoperit. Fericirea se afla deseori acolo unde nu ati asteptat-o.
-O Aivanhov-
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu