Totalul afișărilor de pagină

22 apr. 2018

Trecutul nu e viitorul tau...

Multi oameni incearca experiente dificile, pe masura ce inainteaza in viata. Trec prin cliep grele sau se asociaza cu indivizi dubiosi. Se comporta ilegal sau inacceptabil din punct de vedere social. Unii sunt condamnati si trimisi la inchisoare pentru faptele comise. Dar, intr-un anumit moment al vietii se hotarasc sa se schimbe. S-au gandit serios la felul in care si-ar dori sa fie cunoscuti in viitor. S-au decis sa-si schimeb viata prin schimbarea valorilor pe baza carora au trait pana atunci. Luand aceste hotarari si tinandu-se de ele si-au schimbat viata. Si asa cum au facut-o altii, la fel poti s-o faci si tu.
Daca ai fi cineva iesit din comun in toate privintele, cum te-ai comporta fata de altii? Ce fel de impresie le-ai lasa dupa ce te-ai intalnit cu ei? Imagineaza-ti ca ai putea sa fii o persoana cu totul si cu totul remarcabil. Prin ce ai diferi fata de cel care esti azi?
Din momentul in care incepi sa mergi, sa vorbesti si sa te comporti in moduri consecvente celor mai inalte idealuri pe care le ai, imaginea despre tine insuti se imbunatateste si te simti fericit atat in ceea ce te priveste, cat si in legatura cu lumea din care faci parte.
Aminteste-ti ca devii ceea ce gandesti in marea majoritate a timpului. Oamneii fericiti si de succes se gandesc al valoriel lor si al modul in care le pot practica in fiecare moment al vietii si in orice domeniu. Marea rasplata consta in faptul ca, pe masura ce traiesti tot mai consecvent cu valorile tale, devii mai fericit, mai sanatos, mai plin de energie si mai pozitiv in tot ceea ce faci.
-sursa- Brian Tracy-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu