Totalul afișărilor de pagină

15 apr. 2018

Ce se intampla dupa trezirea spirituala...

Cand incepi sa evoluezi spiritual este foarte important sa descoperi ca de fapt vezi lucruri care pana atunci nu erau acolo, si incepi sa empatizezi destul de mult cu ce se intampla in jurul tau. Pentru ca atunci cand te trezesti totul se schimba in jurul tau, automat frecventa ta de vibratie va fi joasa, si vei atrage catre tine tot felul de lucruri neplacute. Asta la prima vedere. Daca insa vei fi foarte atent vei observa ca toate emotiile care acum te trag in jos in mare parte nici macar nu sunt ale tale. Trebuie sa fii foarte atent la toate starile emotionale prin care treci, astfel incat acestea sa nu te traga inapoi si sa inceapa sa-ti apara tot felul de frici, tocmai pentru ca frica este cumva, la un anumit nivel, opusul iubirii. De aici incolo, daca treci de toate emotiile acestea, incepi sa-ti primesti toate darurile spirituale, si toate capacitatile pe care le ai. Insa, si acestea vor veni treptat in functie de cat de mult evoluezi tu.
In timpul trezirii spirituale, si cumva cand incepi sa te armonizezi cu tine incepi sa te trezesti cu tot felul de capacitati de care nici macar nu auzisei pana atunci: telepatie, incepi sa citesti gandurile oamenilor, iti dai seama ce anume trebuie sa faca altii, auzi voci, vezi tot felul de lucruri, clarviziune, si este foarte posibil chiar sa-ti deschizi o afacere care sa te ajute sa profesezi, tocmai ca sa-i ajuti si pe altii sa nu mai treaca prin experienta asta. Reactiile tale emotionale vor fi din cele mai variate si mai diferite: acum plangi, peste doua minute razi, pe urma te temi de ceva imaginar, etc. Este foarte important sa reusesti sa-ti gasesti echilibrul, pentru ca numai atunci se vor armoniza toate capacitatile tale.

Din nefericire cei din jurul tau nu inteleg noua ta transformare, si incearca mereu sa te faca sa revii la vechea ta versiune si la ceea ce ai fost pana acum. Uneori fac asta din invidie (si da, chiar si cei care te iubesc), pentru ca acum nu pot sa te mai controleze si sa-ti spuna ce sa faci, si sa reactionezi altfel la ceea ce reprezinti tu pentru ei. Trebuie sa ai curajul sa le zici ca ai devenit cel de acum pentru ca asa simti ca este bine, si ca asta vrei pentru tine, pentru ca in caz contrar vei trai o viata care nu te va duce la implinire.
https://mesajdivin.wordpress.com/2018/04/11/ce-se-intampla-dupa-trezirea-spirituala/
 Iti transmit Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu