Totalul afișărilor de pagină

1 apr. 2018

Există un aer al Adevărului...

 Vorbiti cu mintea voastra, aveti incredere ca veti primii informatii ce nu cred ca le-ati primii daca nu ati fi atenti la voi. Este necesar sa va accesati mintea, sa vedeti ce largime detineti voi in acceptare, in iubire, in tot ceea ce faceti.
   Adevarul este ca omul nu se acceseaza deloc, nu se analizeaza deloc sa vada cum este el format, ce fel de cap are, ce mod de gandire pune in fata cand are probleme, de exemplu, sau cand este fericit.
  Trebuie sa aflati adevarul despre voi, sa stiti cine sunteti, ce sunteti, ce puteti sa faceti, cum trebuie sa va comportati, si daca aveti vre-un  pic de evolutie, ca involutie este la tot pasul.     
   Omul zilelor noastre este un munte de involutie la capitolul spiritualitate, in schimb se chinuie sa devina evoluat la alte capitole.
 Sigur ca nu va dati seama ca daca lasati pe ultimul loc capitolul partea spirituala restul este cancan de doi lei, adica nu veti optine o evolutie deloc. Nu aveti dezvoltata nici intuitia, nici alceva ce sa va ajute sa vedeti ca spiritualul vostru de acum este cea mai nefasta invatatura ce o aveti acum . Este o intoxicatie acuta a mintii,o boala de care se scapa foarte greu.
  Din moment ce aveti numai minciuni pe partea spirituala nu aveti deci nimic. 
  Ce faceti ca sa ajungeti la adevar? 
  Trebui sa incepeti cu adevarat cursuri spirituale, si clar un drum al cautarilor. Este simplu totul, lasati la liber mintea, si nu va mai tineti de partile din trecut, altfel veti ramane tot in aria acelor lucruri vechi, si multe minciuni scornite de mintile mici ale trecutului.
  Adevarul se gseste greu, dar nu imposibil, pastrati echilibrul, asa veti sti ca sunteti pe drumul bun,  cautati sfaturi la cine a plecat pe acest drum spiritual mai demult, asa veti sti ca sunteti pe calea cea buna.
-sursa- http://zeitelepamantului.blogspot.ro/-
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu