Totalul afișărilor de pagină

4 apr. 2018

Haosul din lume si din mintea omului ...

  In lume  este mult hoas, nimeni nu face lucrurile asa cum ar trebui. Fiecare traieste dupa cum il duce capul , nu sunt legi care sa pedepseasca pe cei de distrug cu intentie planeta, pentru ca o distruge fix cine ar trebui sa aiba grija, deci cei cu legile ,din moment ce ei inchid ochii la tot ceea ce se face ca distrugere.
   Sigur ca haos mai este si in mintea omului. Aici haosul este maxim, o constiinta mica la nivel de planeta.
 Cand ai o constiinta mica la nivel planetar, ai haos cat incape peste tot. Nu ai cu cine sa vorbesti de schimbari, nu ai pe cine schimba, nimeni nu are cap sa priceapa ca trebuie sa se schimbe cursul acestei lumi. 
   Deci, haosul va continua, iar el va face ravagii in viata oamenilor.

 Ce este rau, este ca nici nu se percepe acest haos de oamenii care sunt adormiti.  Adormirea asta inseamna de fapt o lipsa acuta de constientizare, o traire la intamplare, si fie ce o fi, ca oricum nu au cap sa priceapa mare lucru.
   In zilele acestea, se credea , si se crede ca sunt unii treziti, dar daca stai dupa ei si ii urmaresti, tot aceleasi lucruri continua sa faca, desi se cred treziti. Probabil ca au mai multa constientizare, dar faptele in mare parte raman cam aceleasi.
   Eu zic ca sunteti multi care desi vedeti unele lucruri ca nu sunt ok, mai faceti si voi lucruri la fel de nefacut.
   Haosul este si in mintea unor treziti, pentru ca uneori este posibil sa mai de-a viata cu voi de pamant, si atunci in acele momente sa nu fiti prea atenti si sa o luati iar pe drumri laturalnice cu mintea si cu fapta.
   
  In lume probabil ca va fi haos multe secole de acum incolo, desi cica am fi in ascensiune. Sigur ca nu s-a spus si ca ascensiunea acesta poate dura mii de ani, adica pana omul de acum, care este cam neandertalian la minte, adica cam primitiv, sa ii trebuiasca mii de ani sa evolueze. Sigur ca adevarul acesta este, suntem in ascensiune, dar cat ii va lua matusii de la Cuca Macaii sa evolueze? Noi vom sta dupa toate matusile de la Cuca Macaii sa evolueze, deci ne vom scalda in mizeria adormitilor mii de ani probabil, daca nu se face ceva, daca nu se intervine macar pentru a ajuta pe cei ce sau trezit.  Visam frumos deocamdata cu ascensiunea aceasta, dar cine stie unde sta adevarul legat de ea. Nu cred ca vom vedea prea curand ceva de bine pentru noi, nu are cine sa creeze acel bine,  deci mare grija va spun. Aveti grija de voi!Sursa-Cartea "Al 12-lea ceas"-de  M.I . Nada Syruth
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu