Totalul afișărilor de pagină

10 apr. 2018

Decepția finală - Ce s-a întâmplat cu umanitatea de pe Pământ?...

Dacă cineva se uită cu adevărat la lumea noastră astăzi, cu siguranță nu poate nega că nu există ceva în neregulă cu această imagine. Câți oameni pun la îndoială starea noastră de evoluție și istoria ei mărturisită? Din nefericire, putem fi programați să vedem existența negativă ca normală sau naturală. Dacă putem observa aceste elemente nedorite și le putem recunoaște că nu fac parte dintr-o lume care evoluează în mod corespunzător, atunci putem fi siguri că situația mai realistă este cea care este mult mai rea. Adică discrepanțele sunt mult mai mari. Programarea nu numai că poate spăla creierul cu succes oricui să gândească în felul acesta, ci și pe cel mai fundamental nivel al existenței în sine.

Dacă toți oamenii s-ar fi născut cu un picior, acest lucru ar părea normal - nimic ciudat. Cu toate acestea, indivizii independenți, sau indivizii care reușesc să obțină libertate temporară din programare, ar arăta că două picioare ar fi mult mai bune decât unu; sau chiar mai îndrăzneț, că avem două picioare la un moment dat. În mod surprinzător, vom găsi încă o opoziție și o ridicolă semnificativă, de exemplu, că un picior ar fi în calea celuilalt. Astfel, în această temă, educația, media, știința evoluției, istoria etc. au programat societatea cu referința sau contextul fundamental al apariției naturale a speciei cu un singur picior. Toate limitările care decurg din faptul că au un picior sunt perfect normale. Acesta este punctul important: "Toate limitările. . . sunt perfect normale. "
Dacă ne imaginăm acum că avem un instrument și facem măsurători, primul pas este să verificăm punctul zero. Este indicatorul la zero? Acest zero este referința sau contextul pentru toate măsurătorile. Toate activitățile acestui om cu un singur picior sunt acceptate în raport cu propriul lui context, pe care îl reprezentăm ca punctul zero de la care se face referire la toate citirile. Toate nenumăratele "citiri" formează o structură a existenței. Dar atunci cineva vine și arată că de-a lungul timpului, de la începutul speciei cu un singur picior, punctul zero de pe instrument a fost manipulat. A fost modificat fără ca cineva să știe - strict, fără să-și amintească cineva. 
Dacă cineva ar fi schimbat anterior scala, astfel încât zero a fost mutat în sus cu 2 unități, cu modificări disimulate corespunzătoare pe întreaga scală, atunci în mod clar lectura finală va fi în eroare de 2 unități. Dacă, să zicem, citirea a fost de 5 după modificare, atunci valoarea corectă ar trebui să fie 7, deoarece zero este acum 2, dar ascuns. Toate citirile sunt "greșite", dar corecte față de referința lor "crezută". Astfel, cineva identifică în cele din urmă adevărata referință pentru această specie - când este stabilit zero corect, specia începe să-și dea seama că ar fi trebuit să aibă două picioare.
Cu cât studiem mai mult natura acestei planete și activitățile și evoluția numeroaselor specii de pe aceasta, cu atât mai mult ne vom da seama că s-a schimbat (mutat, distorsionat) punctul său zero.
Geneticienii sunt uimiți de faptul că își încheie activitatea înainte de timp cu privire la genomul uman; că activitatea de identificare și înțelegere a ADN-ului este aproape completă. Din păcate, acest lucru nu este cazul. De fapt, în înțelegerea ADN-ului este doar începutul. Zonele așa-numite "junk" sau neregulate ale interonilor necodificați din ADN sunt, de fapt, regiuni cu informații de mare potențial care se referă la mai multe statusuri evoluate. Cu toate acestea, nu înseamnă că, ca specie umană, nu am realizat încă aceste evoluții în ADN. Dimpotrivă, înseamnă că aceste regiuni junk sunt puternic mutate și că în trecutul îndepărtat am funcționat cu un ADN mult mai avansat. Pe măsură ce evoluăm din această condiție distorsionată – defectuos zero -  geneticienii vor găsi că moleculele încep să apară în aceste zone junk adăugând noi perechi de coduri de bază și mărind codificarea de la 4 treptat la 12. Numărul 12 este intrinsecă geometriei de bază a acestui sistem universal, care funcționează pe baza inteligenței geometrice.

Acum, fundamentale pentru întreaga creație sunt modelele - putem considera modelul ca fiind fundamental chiar și pentru ADN; adică ADN-ul este modelul pentru ceea ce definim drept viață, dar modelele sunt fundamentale pentru întreaga creație. Dacă ar exista dezechilibre în modelul de bază pentru toată creația din sistemul nostru planetar, totul se va dezvolta pe o "citire" falsă. Acum gândiți-vă pentru o clipă la așa-numita noastră lume naturală. Practic, toate formele de viață se află în competiție. Supraviețuirea este realizată, în esență, prin uciderea vieții și a mâncării corpurilor moarte, însoțită de obicei de violență groaznică. Se pune accentul pe supraviețuirea celei mai potrivite selecții naturale și, în special, asupra propriei persoane (teoria evoluționistă a lui Darwin, n.b.). Se câștigă pe cheltuiala sau pierderea altora. Frica este o emoție principală. Chiar și atunci când fiecare dintre noi ieșim din casele noastre în orice moment, prima percepție pe care o avem de obicei este aceea a păsărilor - chiar și în depărtare, în cele mai multe cazuri – zburând departe sau a unor creaturi mici care se bat pentru siguranță. Ceva care este în totalitate luat în considerare.
Să presupunem că condiția mai normală este ca evoluția să producă o relație simbiotică între toate formele de viață. Ce mică simbioză există astăzi, este fie pentru a ajuta activitatea de pradă, fie pentru a te apăra de pradă.
Dar să dăm mai multe exemple "de șoc" de modificări negative ale evoluției noastre. Materialul Alianța Guardian, adus de Ashayana Deane, prezintă diagrame tehnice detaliate ale modului în care ciclurile complexe de timp ale funcției noastre matrice cosmice, merkabas în merkabas (spirale cu dublu helix) și cicluri în cicluri, ca un mecanism complex de ceas mecanic. De asemenea, arată în mod clar faptul că distorsiunile tehnologiei "Beast" (vezi articolul Cosmic Map) au cauzat înclinarea Pământului, de 23,5 grade, ceea ce dă naștere la sezoanele noastre (nu este considerat nefavorabil de mulți), dar mai dramatic subtil și lent, pătrunderea Pământului este de asemenea, un produs al acestor nealinieri / mutații. 
Această învârtire provoacă un ciclu Pământului de 25.924 de ani numit în astrologie Precesiunea Echinocțiilor și dând naștere la semnele zodiacale. Acum putem începe să înțelegem fraza "a fi controlat de stele". Nu înseamnă că acest lucru nu este adevărat, ci că are o origine și un scop nefavorabil. În plus, Pământul orbitează aparent 360 de ori pe an. Adică un număr de 12, numărul de bază pentru această matrice de timp. De asemenea, au existat o dată 12 planete în sistemul solar. Astfel vedem că și sistemul nostru stea este "mutat" și, prin urmare, în afara alinierii, împiedicând o evoluție corespunzătoare a speciilor vii și a planetelor.
Fie că putem să credem sau nu concluzia noastră este evidentă: că toată creația de pe această planetă, de viață, de existență, de conștiință se bazează pe distorsiuni în planuri și mutații extreme în ADN-uri. Ne-am putea întreba de ce nu există mai multe dovezi despre modul în care a fost săvârșită această faptă? Desigur, istoria ar avea mai multe indicii. Da, cu excepția faptului că există metode de înșelăciune care au avut un mare succes în manipularea conștiinței rasei umane despre dovezi. Cum ștergeți dovezile sau ascundeți informațiile unei civilizații pentru a rescrie istoria sa? Primul mod evident este de a elimina adevărurile din surse, scripturi și Biblie, și arhive în general. Există dovezi considerabile pentru distrugerea informațiilor din istoria noastră. Există, de asemenea, mai multe proceduri viclene. Un lucru cu adevărat eficient este prin mitologie sau orice povești dubioase de semnificație religioasă sau mistică, care au fost făcute cunoscute tuturor. De fapt, povestiri despre care unii cred, iar alții nu. Acesta este unul dintre cele mai reușite mijloace de a face adevărurile vitale ascunse permanent; să modifici adevărul și să ajustezi contextul intelectual sau științific și să-i dea naivitate, ambiguitate sau improbabilitate.

S-ar putea chiar să ne întrebăm de ce mitologiei îi este acordată o astfel de atenție în educație. Această metodă de ascundere implică informarea tuturor prin dezinformare; astfel, dacă descoperim adevăruri reale, ele vor fi ridiculizate și descoperirile vor fi retrogradate la formatul lor mitologic corespunzător. Suntem în special în legătură cu evidențe istorice ale așa-numiților zei ca o acoperire pentru vizitele extraterestre. Deși vom descoperi multe evenimente istorice și trăsături ale trecutului nostru care intră în această categorie, în special asemenea "mituri" precum: Arca lui Noe, Regele Arthur și mesele rotunde, păcatul originar, Bestia, semnul 666, răstignirea etc. Istoria noastră a fost rescrisă în mod strălucit. 
O altă înșelăciune este să-i înșeli mintea, crezând că are informații complete despre un subiect și astfel nu pune la îndoială ce lipsește. De exemplu, dacă cineva a descris interiorul unei încăperi pentru noi, oferind detalii despre tapet, covoare și multe articole din cameră, inclusiv poate un scaun, iar acest lucru s-a repetat de mai multe ori, adăugând mai multe, dar nu a existat nicio referire la masă, pat și garderobă sau orice altceva, s-ar crea o imagine mentală - un context programat - care să nu mai bănuiască sau să-și imagineze că aceste elemente din urmă să fie prezente. Canalizarea de la ET neiluminați cu intenția de a înșela face acest lucru. Ei ne pot oferi o mulțime de informații valide, dar omiteți evident o cunoaștere vitală - care, desigur, se referă la agenda lor sinistră.
O altă înșelăciune foarte eficientă folosită atunci când a fost amenințată acoperirea (de exemplu, ET, Illuminați, guvernul secret), cum ar fi conspirațiile expuse sau documentele secrete publicate și oamenii cred această informație, este de a face cunoscute secrete similare care sunt de fapt, o fabricație completă, dar intenționează să fie descoperită. Acest lucru este foarte frecvent pe Internet. Dacă sunt expuse documentele guvernului secret, tot ceea ce trebuie să facă sunt ca o sursă, incriminându-se pe ei înșiși, dar pentru a se asigura că este apoi dovedit fals, ceea ce este. Publicul, programat deja cu o psihologie care îi determină să se generalizeze din specific și având temerea de vrăjitorie, poate acum să creadă că toate aceste informații trebuie să fie false. Astfel mințile au fost manipulate și secretul a fost păstrat.
Un alt factor mai natural este acela al unei naturi parafizice care duce la rămășițe nedescoperite anterior - care nu sunt ușor acceptate în știința noastră 3D. Unele civilizații anterioare de pe această planetă ar fi funcționat într-un spectru de frecvență mai mare. Este greu de imaginat însă cu programarea noastră materialistă și liniară, înseamnă că dovada acestor civilizații nu este pur și simplu materială sau disponibilă percepțiilor fizice în acest moment.

În general, procesul de înșelăciune este, desigur, foarte sporit prin manipularea continuă a minții, inclusiv prin programarea subliminală de-a lungul istoriei noastre. Cu toate acestea, indicațiile sunt că se dorește conflictul final, care va determina distribuirea de "teritorii" atât în domeniul spiritual, cât și în cel material și în modul în care fiecare individ se află în relație cu starea sa spirituală și moștenirea sa.
 Notă blogger : Așa că dragilor, mai ales cei care sunt ,,Toma necredinciosu”, revizuiți-vă propriul standard de valori, credințele și modul de a gândi și de a eticheta oameni, subiecte, dezvăluiri, etc. Eu prin ceea ce public nu vreau să induc în eroare, nu vreau să manipulez, doresc să prezint informația goală-goluță, pentru ca voi să discerneți și să extrageți adevărul care vă poate ajuta în evoluție și Ascensiune. Dacă anumite informații nu le puteți asimila sau nu sunteți de acord cu ele, datorită blocajelor mentale, propriilor bariere pe care voi înșivă vi le-ați pus, nu înseamnă că altora nu pot folosi. Așa cum spunea Iisus: ,,Nu judeca, pentru a nu fi judecat”. Deveniți mai introspectivi și raportați-vă la inimă – ea niciodată nu vă minte. Deveniți voi înșivă, bazați-vă pe voi, sunteți ființe perfecte, nu mai aveți nevoie de nimic dinafară, în voi există Totul, doar aduceți-vă aminte...
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu