Totalul afișărilor de pagină

25 mai 2018

Creatorii – Alegeți vibrațiile înalte...

V-am oferit informațiile necesare pentru a trăi viețile pe care doriți să le trăiți. Nu aveți nevoie să știți nimic altceva decât ceea ce v-a fost oferit. Cu toate acestea, este în folosul vostru să vă permiteți să fiți expuși la acest tip de informație cât de mult puteți. Pentru că încă vi se mai spune că nu sunteți conectați, că nu sunteți puternici, că nu sunteți suverani, că trebuie să vă supuneți. Aceste mesaje sunt mai obișnuite pentru această realitate în care vă aflați.
Deci, cu cât vă expuneți mai mult la informații de o frecvență mai înaltă, care vă dezvăluie adevărata voastră natură, cu atât veți continua mai ușor. Există o frecvență a tuturor lucrurilor pe care le experimentați și de aceea e necesar să alegeți mai atent în ce frecvențe vă angajați, ce frecvențe activați în interiorul vostru, ce frecvențe decideți că doriți să emanați. Astfel, într-un anumit sens, sunteți în prezent în două lumi. Există vechiul și noul.
Uneori, vă aflați înapoi în vechi iar alteori vă vedem ferm împământați în nou. Și asta nu înseamnă că una este corectă și celaltă incorectă. Ele sunt doar diferite. Așadar, vă rugăm să nu vă blamați pentru că vă scufundați degetul înapoi în construcțiile 3D care vă sunt atât de familiare. Amintiți-vă, acest lucru este doar pentru experiență.
Nu a trebuit să vă întrupați. Nu a trebuit să vă reduceți vibrația pentru a avea o experiență de sine care este diferită de ceea ce simțiți în mod natural. Dar ați făcut-o. Ați făcut-o de bunăvoie și din propria voastră intenție. Nu sunteți pedepsiți și nu sunteți aici pentru că sunteți răi sau ați greșit, că sunteți proști sau păcătoși. Faceți ceea ce faceți în serviciu și cu cât recunoașteți mai repede faptul că acolo unde vă aflați în acest moment, vă slujiți pe voi înțivă și pe ceilalți în maniera cea mai benefică – cu atât mai repede vă puteți deplasa către o experiență diferită.
Așa că permiteți-vă să fiți acolo unde sunteți și știți că puteți alege oricând frecvența mai înaltă, că veți alege frecvența mai înaltă, pentru că acolo veți dori în cele din urmă să ajungeți.

Iti transmit dinSuflet lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu