Totalul afișărilor de pagină

18 mai 2018

Imparatia Cerului...

Imparatia cerurilor este o stare de spirit pe care fiecare trebuie s-o caute, si s-o gaseasca.
Trebuie sa cautati aceasta stare de bine din voi,Dumnezeu sta in fiecare dintre noi,deci suntem dumnezeiti cumva si noi.
Omul trebuie sa invete numai caile de bine,sa renunte la trecut daca el este urat,sa se indrepte daca a facut lucuri rele,trebuie sa invete si alte cai mult mai frumoasa si mai usoare.
Intr-o lume plina de oameni incapabili sa se schimbe, prea multa schimbare nu se vede,si nici nu poti sa astepti schimbari,nu are cine sa le faca.
Traiesc multi inconstienti de viata lor,nu stiu nimic,decat ceea ce afla si ei de la scoala,popa si primar,si cam  atat se afla in mintea lor.
Dumnezeu a lasat multa stiinta,ea nu se rezuma doar la popa ,primar si scoala,sunt multe lucruri de aflat,stiinta este destula,deci fiti deschisi la tot si toate,lumea voastra nu este deloc stramta,ea detine miliarde de informatii.
Cu multa stiinta in cap poti sa mergi pe cai frumoase,poti sa schimbi lumea,sa o faci un loc mai bun,sa evoluezi si tu draga omule ,ca Dumnezeu asta vrea de la tine.Poti aduce imparatia Cerului si pe Pamant daca sti sa faci acest lucru.
-SURSA- https://olumelibera.blogspot.ro/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu