Totalul afișărilor de pagină

26 mai 2018

Îţi mulţumesc, Doamne...

Înainte de a adormi, spune cu voce tare sau în sinea ta:

„Preaiubite arhanghel Mihail, te rog să vii în această noapte în visele mele şi să elimini orice factor de rezistenţă care mă împiedică să mă bucur de o credinţă absolută.”

În timpul somnului, egoul nu mai respinge călăuzirea divină, la fel ca în timpul stării de veghe.

Dacă îl vei invita pe arhanghelul Mihail în visele tale, acesta va interveni imediat, plin de iubire, acţionând la fel ca un aspirator care va extrage toate gândurile şi emoţiile nocive din conştiinţa ta. Este posibil chiar să te trezeşti în timpul acestui proces, devenind conştient de ceea ce se petrece.

Dimineaţa te vei simţi altfel, poate puţin obosit în urma procesului, dar având credinţa şi speranţa reînnoite. Iar credinţa poate muta munţii din loc!

„Îţi mulţumesc, Doamne, pentru…”

Aşa cum am mai spus, nu contează cum ceri ajutor de sus, ci doar să o faci. Studiile ştiinţifice arată că rugăciunile din toate religiile au efecte pozitive măsurabile. Ele au exclus „efectul placebo” al gândirii pozitive, demonstrând că rugăciunea are un efect
semnificativ asupra plantelor, bebeluşilor şi animalelor.

Studiile (şi propriile noastre cercetări) au indicat însă că „rugăciunile afirmative” au un uşor avantaj asupra celor „de implorare”. Iată ce reprezintă fiecare dintre acestea:

O rugăciune de implorare este aceea în care soliciţi ajutor. Te rogi, implori şi ceri ajutorul Cerului. Uneori, astfel de rugăciuni sunt rostite într-o stare de calm, iar alteori cu destul de multă intensitate emoţională. Această formă de rugăciune este cu
deosebire eficientă atunci când te simţi la capătul puterilor şi îţi este foarte clar ce anume îţi doreşti. În astfel de cazuri, chiar şi simpla rostire a cuvântului „Ajutor!” este suficientă pentru a genera rezultate.

O rugăciune afirmativă este aceea în care îi mulţumeşti lui Dumnezeu pentru că te-a ajutat sau ţi-a oferit ce i-ai cerut. Ea confirmă credinţa deplină pe care o ai că rugăciunea ta va primi un răspuns, ba chiar l-a primit deja. Într-o astfel de rugăciune trebuie să spui: „Îţi mulţumesc, Doamne, pentru [completează spaţiul gol cu ceea ce îţi doreşti să se împlinească].

-sursa-https://iubirepentruingeri.blogspot.ro
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu