Totalul afișărilor de pagină

10 mai 2018

Semnele pe care ti le trimite universul, de care ar trebui sa tii cont. Suntem in stransa legatura cu universul inca de la nastere...

Probabil cu totii plecam de la premiza ca suntem singuri in aceasta lume si ca ajungem sa ne vanam unii pe altii, pentru binele personal. Asa cum Atlas tinea pe umeri globul, in mitologie, consideram ca fiecare isi duce propria cruce, caci doar asta inseamna sa fi om…nu?
O a doua perspectiva este aceea ca nu suntem singuri si ca suntem separati unii de altii, in functie de religie.
Realitatea este aceea ca toti avem la dispozitie ghidarea Universului, trebuie doar sa fim atenti!
in functie de perspectiva, poti fi sau nu de acord cu acest articol. Din punctul meu de vedere, cea de-a doua perspectiva este mult mai apropiata de adevar. Divinitatea ne ghideaza mereu! Hai sa vedem de ce.
Cand ma gandesc, ca in trecut aveam ideea preconceputa ca suntem singuri pe lumea asta si trebuie sa facem totul singuri, ma apuca teama din nou. Totusi, odata cu trecerea timpului am invatat sa ascult si sa reflectez la ceea ce se petrece in jurul meu si parca nu ma mai simteam atat de epuizata…ma gandesc cu groaza la ce presiune era pe umerii lui Atlas, la propriu…
Ceea ce eu numesc acum ghidare divina, m-a ajutat sa inteleg ca aceasta viata imi apartine in totalitate, insa totul este oferit de divinitate. Chiar si obstacolele sunt puse in viata noastra cu un scop, acela de a ne orienta catre caile bune. Ca sa mergi mai departe, trebuie sa depasesti obstacolul, nu? Asa ca inveti sa o faci, iar la urmatorul iti va fi mai usor.
Cum ti se adreseaza Universul?
Multi oameni ajung sa fie extrem de surprinsi, cand afla ca Universul a fost mereu prezent in viata lor si ca a intervenit chiar, in anumite situatii. Putem sa consideram ca ne ghideaza calea, daca suntem atenti la semne.
Nu trebuie sa fi genul de persoana religioasa, pentru a vedea aceste semne sau pentru a intelege mesajul transmis. Multi cred ca divinitatea le vorbeste doar prin miracole, realitatea este ca o face prin fiecare etapa, prin fiecare problema, dar si prin fiecare rezolvare. Divinitatea este o prezenta permanenta!
Am primit mesaje de la divinitate la dus, atunci cand spalam vase sau chiar in momentul in care faceam cumparaturi. Universul poate aparea sub forma cifrelor repetitive, anumitor melodii sau poate prin oamenii care ne traverseaza calea, zilnic.
Da, Universul te atentioneaza ca faci o greseala, nu poti functiona fara Univers, asa ca este posibil chiar sa te certe uneori, asa cum ar face-o orice parinte.
6 SEMNE VENITE DE LA UNIVERS
Cum iti dai seama daca esti sau nu pe calea cea buna?
Universul iti va trimite mesaje simple, asa ca daca esti suficient de atent, le poti decoda imediat.
Nu uita, mesajele transmise de Univers nu iti vor face niciodata rau, ele sunt prezente in viata ta pentru a-ti atrage atentia, deci nu le interpreta gresit!
1. Trebuie sa intervii. O amanare nu e posibila.
De exemplu, este posibil sa ramai blocat in trafic, sa pierzi avionul si sa iti strice toate planurile. Asta inseamna ca tu nu trebuia sa ajungi in acel loc!
2. Ai un sentiment ciudat, localizat in zona abdominala!
Este posibil ca aceasta senzatie sa fie legata de gandurile pe care le ai in acel moment. Daca este o senzatie negativa, inseamna ca nu trebuie sa continui cu acele planuri.
3. Pierzi mereu lucruri
Acest soc te va trezi la realitate si te va face sa ai mai multa grija!
4. Te certi in permanenta cu cineva!
Poate fi vorba despre certuri minore sau unele grave. Ai mare grija la cine se refera aceste certuri!
5. Nu dormi asa cum ar trebui!
Iti petreci noptile gandindu-te la tot felul de lucruri si probleme, bazate pe un singur subiect. Incearca sa nu iti faci prea multe scenarii, Universul iti va da un semn in cele din urma.
6. Te imbolnavesti frecvent

-Sursa: sfaturiutile.info-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu