Totalul afișărilor de pagină

15 mai 2018

Nu doar lucrurile vechi trebuie alungate din casă, ci și prieteniile nefondate pe respect și iubire...

Prieteniile nefondate pe respect și iubire. – Cum am așeza prietenii pe categorii?
Păi, avem prieteni din școală, iar unii dintre ei au rămas în acele vremuri și nu mai fac parte dine existența actuală. Mai avem prieteni din facultate, a căror prezență nu a reușit să depășească absolvirea și mai sunt prietenii cunoscuți online, care nu trebuie scoși din acea rețea.
Așa cum obiectele din casă trebuiesc scoase dacă nu ne mai sunt de folos, la fel se întâmplă și cu anumite relații. Știu, mă veți acuza acum, pentru că nu respect relațiile de prietenie, însă nimic mai neadevărat!

Prieteniile nefondate pe respect și iubire.

Să ne gândim așa:

Prima iubire, pentru cei mai mulți dintre noi, a fost asemeni unei perechi de pantofi de lac. Lucioasă, îndrăgită, însă după doar câteva purtări ne-a rămas mică. Ce faci? O păstrezi? O dai mai departe sau o arunci? Indiferent de decizia luată, acea pereche nu o vei mai purta!
Prima iubire? O păstrezi în suflet dar nu te mai poți bucura de ea. Și, uite așa, ajungem să strângem grămezi de emoții, peste care se așterne praful, odată cu trecerea timpului și ne simțim încărcați. Parcă incapabili să mergem mai departe.

Să ne gândim de ce…

Garderoba ta, este plină de haine pe care nu le-ai mai purtat de nici nu mai ți minte când, însă le păstrezi acolo, că poate, poate…Spațiu ocupat degeaba, mobilier încărcat și factor de stres, căci nu mai ai unde să depozitezi noul… Am dreptate?

Dacă a venit momentul să iei o pauză din a purta acele haine, este același lucru cu a lua o pauză în relație. Aproape niciodată nu te vei mai întoarce la vechi…căci noi, ca oameni tindem spre nou. Poate că hainele ți-au rămas mici, în relație ai evoluat mai mult decât partenerul și, te gândești că vei mai ajunge cândva la măsura acelor haine sau la nivelul partenerului. Nimic mai greșit…
Dacă prietenia sau relația de cuplu este una bazată pe respect, încredere și iubire, este imposibil să o pierzi. Căci este imposibil să pierzi un prieten adevărat, însă, la un moment dat în viață este posibil să pierzi nevoia de el în viața ta…
Tu când ți-ai făcut ultima dată curat în garderobă? Dar în suflet?
-sursa- https://secretele.com/2018/05/nu-doar-lucrurile-vechi-trebuie-alungate-din-casa-ci-si-prieteniile-nefondate-pe-respect-si-iubire.html-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu