Totalul afișărilor de pagină

21 mai 2018

Gaseste lumina...

Gaseste lumina din tine,pe dumnezeul din tine,pe Eu-l tau inaltat.Daca nu constientizezi ca in tine ,adica tu,ca esti o fiinta de lumina,candva foarte evoluata,nu ai cum sa iesi din tine in afara ta.
Esti o fiinta ce detine toata cunoasterea lumii,a Universului.Ai ajuns asa de jos pentru ca aici ai niste limitari.Te-ai nascut fara nicio constiinta,deci ce sti sunt invataturile acestei lumi,deci ai mare grija ca nu este buricul Universului aceasta lume,ca tu sa iei invataturile de aici ca fiind unice si care detin adevarul absolut.
Tot ceea ce este aici pe aceasta planeta sunt invataturile omenirii,nu stim de unde sunt venite,daca cumva sunt aduse de alte fiinte din alte lumi,sau sunt pur si simplu scornelile celor din trecut ,ca trebuia sa creada si ei in ceva si sigur ,daca nu a fost o constiinta prea mare nici atunci in trecut.Pe acest pamant se pare ca au trait si altii de prin alte parti ale Universului,deci avem probabil si invataturile acelora,dar eu nu cred ca societatea aceasta a spus vreodata adevarul despre trecutul planetei.
Relicve sunt peste tot,deci nu suntem noi trecutul,societatea de acum este tanara,de 2 mii de ani,in rest nu se spune deloc cine au fost cei ce au trait si ce cultura au avut ei,ce credinte aveau pana acum 2 mii de ani cand a aparut mitul Iius,deci ce Dumnezeu a fost venerat pana atunci.
Suntem asa cum am spus o societate ce are o istorie de 2 mii de ani,si credinta la fel ,scoasa acum 2mii de ani,deci pana atunci nu stim ce Dumnezeu a fost venerat pe acest pamant.
Tu omule gaseste calea adevarata si nu incerca sa te lipesti de ceva de pe aici ,ca mare greseala faci,lasa-i pe altii cu credintele lor si crezurile lor,ca nu au niciun adevar in viata lor,planeta isi va spune ultimul cuvant si cel ce nu incearca sa se schimbe ,sau sa caute calea adevarului ,va pleca in final de pe acest pamant,si nu va pleca altundeva,ci va muri,ca asa a ales el in nestiinta sa.
-sursa- https://olumelibera.blogspot.ro/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu