Totalul afișărilor de pagină

24 feb. 2019

Energia Iubirii...

„Iubirea este o energie fierbinte. La fel este si ura: fierbinte. Indiferenţa este rece, îngheţată. Se poate grada iubirea, ura şi indiferenţa pe această scară. Între indiferenţă şi iubire există punctul zero – la fel ca punctul zero de la un termometru – sub el este răceală, deasupra căldură. Iubirea este căldură. Punctul zero este ura, coborând te răceşti din ce în ce mai tare: devii rece ca gheaţa – indiferent.
Dacă iubirea nu creşte, începe să coboare. Trebuie să circule: IUBIREA ESTE ENERGIE IUBIREA CIRCULĂ. Dacă se ridică, vei descoperi în curând că nu mai este iubire. A devenit meditaţie, a devenit rugăciune. Aceasta este spiritualitatea: dacă iubirea evoluează aşa cum trebuie, dacă iubirea este ocrotită cu grijă, ea se transformă în rugăciune. Devine în final, experienţa ultimă a cunoaşterii lui Dumnezeu.
Iubirea este templul lui Dumnezeu. Aşa că, oamenii care trăiesc în indiferenţă nu îl pot cunoaşte pe Dumnezeu. Indiferenţa este adevăratul ateism. Oamenii care trăiesc în stil glacial…O inimă îngheţată este o inimă moartă, uscată, fosolizată. Dacă iubirea nu evoluează, atunci ea involuează. Nu uitaţi, nu poate rămâne pe loc – asta trebuie să înţelegeţi. Iubirea nu poate rămâne imobilă – sau cade sau se ridică ” – OSHO

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu