Totalul afișărilor de pagină

23 feb. 2019

Spaţiile radiestezice programate...

Sunt un caz particular al formelor gând, sunt de fapt sfere create cu Lumină. La crearea lor se introduc algoritmi şi programe ce le determină să execute ceva anume. In principiu, ele au fost gândite să fie folosite în bine, dar sunt foarte mulţi care le folosesc în interese personale sau de grup şi care atacă sau trec peste liberul arbitru al celorlalţi folosindu-se de astfel de sfere.
Prezenţa unui astfel de spaţiu nu dă neapărat simptome fizice cu excepţia celor făcute să împiedice anumite funcţii ale organismului sau ale anumitor organe. Acestea produc dezechilibre în funcţionarea organismului în funcţie de ceea ce sunt create să deregleze. Foarte des întâlnite sunt spaţiile create să împiedice măsurătorile radiestezice corecte.
Deoarece se pot afla multe lucruri măsurând cu ansa, sunt persoane care creează spaţii şi imit tuturor utilizatorilor de ansa sau pendul pentru a da erori în măsurătoare. De asemenea, se trimit spaţii create să încrederea în măsurătoare a utilizatorului.
Mai sunt şi spaţiile care împiedică victima să facă anumite nedorite de agresor, trecând astfel peste liberul ei arbitru. Sunt spaţii care determină despărţirea a doi oameni, deoarece agresorul consideră că nu se potrivesc şi, crezând că le face un bine, trece peste voinţa lor şi totodată peste a lui Dumnezeu,
La fel suntspaţiile create şi trimise la diverse persoane să le împiedice să facă păcate. Este iarăşi o privare de liberul arbitru şi de lecţiile de viaţă.
Sunt foarte multe astfel de spaţii care, deşi sunt făcute cu bune intenţii, fac mai mult rău decât bine.
Există ceea ce se numesc spaţii cu EBF-variabil, fiind spaţii care au beneficitatea variabilă în funcţie de situaţia de moment. În principiu ele sunt benefice, dar când o anumită condiţie este îndeplinită se activează programul malefic.
Un exemplu aproape de realitate este următorul: există spaţii programate cu o serie de algoritmi benefici, printre care se inserează şi câţiva malefici. Aceştia din urmă se activează doar în anumite condiţii. Cât timp nu se îndeplinesc condiţiile spaţiul rulează pozitiv, dar când acestea se îndeplinesc,
se activează programele malefice şi victimei i se face rău.

Se verifică EBF-ul spaţiilor. Se verifică şi existenţa spaţiilor cu EBF variabil. Se măsoară chiar dacă sunt cu EBF-uri mari sau chiar de 100, dacă nu sunt create să treacă peste liberul arbitru. –
Important în anihilarea spaţiilor malefice este ca vibraţia terapeutului să fie mai mare decât cea a agresorului.
Cu palmele activate se ia spaţiul între palme şi se mentalizează cum se topeşte în Lumină. O altă metodă este activarea simbolurilor DKM, CKR, ZONAR, HALU, HARTH de jur împrejurul spaţiului.
Simpla activare a simbolurilor cunoscute în interiorul spaţiului face ca programele malefice să se anihileze.
Meditaţia în mişcare de la gradul III Reiki, folosind simbolul DKM, poate curăţa practicanţii de spaţii, Folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm. Se vizualizează aceste spaţii, sfere şi se curăţă precum formele gând.
Cu ambele braţe ridicate spre cer, la fel cum se roagă preoţii în jurul mesei din altar, se spun rugăciunile începătoare apoi următoarea rugăciune: „Te rog, Doamne, trimite-mi mie păcătosul Lumină de la Duhul Tău Cel Sfânt care să mă cureţe de toate spaţiile malefice şi de toate programele malefice
trimise mie şi de tot ce este făcut pe mine să treacă peste Liberul meu Arbitru
pentru a fi eu curat şi a putea face Voia Ta, Doamne. Amin.”.

Constantin Gheorghiță – Terapia spirituală
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu