Totalul afișărilor de pagină

4 apr. 2019

Cum dezgropam fortele ascunse ale subconstientului ...

Subconstientul nostru reprezinta o parte importanta a caracteristicii noastre individuale. As putea spune ca ar putea fi cea mai importanta. Toate intamplarile, pozitive sau negative, sau tot ceea ce invatam sau observam se stocheaza in subconstient in proportie de peste 90%. Restul ramane la nivelul constientului. De asemenea, ceea ce noi consideram a fi puteri extrasezoriale raman in totalitate la nivelul subconstientului. Constientul crede ca e limitat, dar subconstientul este ”constient” de atotputernicia lui. Asta, cred eu, este cea mai mare problema a individului din ziua de azi - limitarea la constient.
In ceea ce priveste informatiile stocate in subconstient acestea pot fi scoase la iveala doar prin ”legarea” si ”intarirea” lor de alte informatii obtinute ulterior prin studiu sau prin experimentare. De exemplu - daca nu iti mai amintesti anumite informatii invatate la scoala, citirea unei carti poate crea conexiunile informationale necesare pentru a scoate din subconstient acele informatii pe care le doresti. In acelasi timp, daca, printr-o intamplare nefericita, un individ isi pierde cunostinta, repetarea unei intamplari asemanatoare poate crea conditiile necesare recapatarii vechilor amintiri.
 In ceea ce priveste puterile extrasenzoriale lucrurile sunt mai complicate. Acestea sunt ingropate in subconstient foarte adanc, iar scoaterea lor necesita o munca temeinica. O munca temeinica in care doar meditatia adanca poate crea conexiunile necesare experimentarii acestora. Aceste conexiuni pot fi intarite prin modul de viata dus de noi - alimentatia, actiunile noastre, controlul vietii sexuale, frecventa vibrationala emisa de gandurile noastre, controlul gandurilor noastre etc. Alte modalitati de a scoate la iveala parti importante din subconstient sunt visul constient si hipnoza. Totusi, meditatia si schimbarea mentalitatii si a stilului de viata sunt de importanta maxima.Toate aceste conditii, puse la un loc, pot scoate la iveala puterea adevarata a Universului care se revarsa prin noi si care acum sta ascunsa in ”fantana adanca” a subconstientului. 
-sursa-http://dimline.blogspot.com/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu