Totalul afișărilor de pagină

12 apr. 2019

Schimbari profunde in structura noastra celulara...

Schimbari profunde in structura noastra celulara, in corp, precum și o mulțime de activări în fiecare nucleu diamant - celulă din corpul luminii cristaline duce la diferite tipuri de senzații pe care le putem experimenta.
• Cele mai frecvente simptome fizice:
Super oboseala , epuizare , diminuarea fortei fizice, corpul necesita mai mult timp pentru realiniere, adaptare, odihna, timp pentru a face schimbarile necesare pentru a functiona in concordanta cu energia actuala.
Oboseala pe care noi o avem (multi dintre noi), acompaniata de momente de somnolenta , poate fi atat cognitiva, cat si spontana, ultima fiind legata de perioada individuala de timp intre odihna, miscare, cata energie personala concentrezi si unde se duce ea.
Această somnolenta poate dura de la câteva ore, mai ales în timpul zilei, când corpul vostru vă cere să vă stabilizati până la 12-14 ore de somn în timpul nopții.
Fiți atenți la ce va cere corpul și la auto-îngrijire.
Aveți propria "viteză" personală în curs de actualizare, activare, integrare. Cinstește-ți trupul cu dragoste de sine. Onorați-vă procesul.

PURJARE EMOȚIONALĂ / MENTALĂ
• Dacă există intensitate, atunci există purjarea emoționala și mentala, - aprilie este următoarea fază pentru aceasta. Nenumărate memorii stocate , codate vor ieși să fie eliberate. Mulți dintre noi se pot simți hiper-emoționali, sensibili, mai ales în momentele când Lumina plasmaticat are "vârfuri" (Schumann Resonance) sau există "tăcere" pe diagrame, dar poti simți "densitatea în aer".
Această emoționalitate ,sensibilitate reprezintă răspunsul corpului la energiile și razele de frecvență vibraționale ridicate. . Observați impulsurile emoționale, respirați și trimiteți orice distorsiune înapoi la Sursa pentru transformare.
Rețineți că aceste amintiri stocate includ și experiențe emoționale din alte vieti (cu alte cuvinte - energii karmice, vechi matrice 3D, cicluri karmice); pot fi cu în legătură cu familia, prietenii și oamenii de la locul de muncă sau orice altă interacțiune?
Care este calitatea relațiilor tale cu cei din jurul tău?
Unde încă mai primiți reacții , răspunsuri?
Care este răspunsul corpului dumneavoastră în diferite interacțiuni?
Știți că noi suntem cei care aleg Realitatea de a trăi ,de a crea.
Fiti sinceri și deschisi față de propriile emoții; fiti deschisi în inima sa lasati sa plece tot ceea ce nu mai servește pentru binele vostru cel mai inalt ,cel mai bun.
Permiteți-vă si voua si altora propria cale personala.
• Mulți pot experimenta senzația de "pierdere a minții"; este programul minții care își pierde puterea.
Confuzie, întrebări, îndoieli de sine.
Intrați în centrul inimii și faceți câteva minute pauza pentru a respira.
Confirmați că sunteți custode al minții și corpului vostru și că permiteți procesele care servesc pentru binele vostru cel mai înalt, în modul cel mai bun și în armonie cu propria Ființă.

• Dormire. Sunt o multime de schimbari in timpul somnului ,cea mai recentă schimbare a avut loc între 2 și 3 aprilie.
Alte senzatii:
• Zona din spate - eliberări profunde de toxine / energii stocate;
• Picioare - furnicaturi, dureri musculare;
• Diferite senzații in cap, sau cap si corp în același timp.
• Percepția - de la ascuțit la neclaritate ; pierdut sentimentul de timp.

Corpul nostru fizic nu este un vas simplu pe care îl folosim ca dispozitiv pentru a ne mișca dintr-un punct în spațiu în altul și "rapid" sa sărim în 5D.
Datorită schimbărilor și a mai multor schimbări în viitorul apropiat, corpul nostru merită toată dragostea și recunoștința noastră pentru abilitatea de a schimba.
Recunoștința și iubirea față de propriul corp sunt cheia unei transformări mai usoare când vine vorba de emoții, credințe, forme de gândire, cicluri, programe, energii depășite.
Pentru a avea Corpul Cristalin Solar, la început trebuie să fim capabili să fim Iubirea în "corpul uman".
Pentru a putea să ne iubim pe deplin Trupul și să renunțăm la orice atașament, să fim pregătiți cu dragoste pentru a ne manifesta în formă cristalină.
-Sursa: Daniel Gaucan-



Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu