Totalul afișărilor de pagină

22 apr. 2019

Simptomele trecerii intre dimensiuni...

 
Ajungem la sfarsitul unei intense perioade de schimbari.
Inceputa cu eclipsa de luna din ianuarie, 3 superlune, mercur retrograd si activitati solare intense. 2019 este un an de trecere spre alt nivel.
Noi căi s-au născut din dorința noastră de a scapa de orice nu e adevar , de a găsi adevărul nostru.
Cu cât mergem mai adânc, cu atât învățăm, cunoaștem și creștem mai mult.
Putem simti pentru prima data. Ne ascultăm corpurile, instinctul și interiorul . Vom intra online, cu frecvențe mai înalte, în care telepatia, telekineza, vindecarea energetică și tehnologiile avansate vor prelungi considerabil durata vieții umane. Trecem prin durerile de muncă din acea naștere. Urcam trepte , constienti ori nu.
Unii sunt în primele faze, eliminând toxinele, transformand energiile negative, eliberând traume ancestrale, pentru a ridica frecvențele.
Alții sunt trași de-a lungul unui val de schimbare politic, cultural, religios și matricial. Acestea sunt spulberate de o tornadă de vibrații ale adevărului, Kansas pleaca .
Alții sunt pregatiti sa descopere magul de dupa voal.Este călătoria de rupere a lanțurilor.
Cei care inca dorm sunt asistați în sufletul lor trezindu-se de forțele nevăzute de lumină și de eliberarea astrală. Samanul tridimensional care isi recupereaza sufletul
Nu mai ramane nimeni neschimbat.
Apatia spirituală sau alegerea conștientă determină câțiva să iasă din joc în întregime.
Ne recuperam suveranitatea pentru a schimba fundamentul comunității noastre globale. Transcendența de la întuneric la lumină este un proces interior-exterior. Începem cu noi înșine.Pentru aceia dintre noi care sunt seminte stelare, aratatori de cale, voluntari , misionari in salvarea planetei, ultimele câteva luni ne-au dus în spații de care nu am știut că erau posibile. Traumele vieții ancestrale, din copilărie, din trecut, programarea și modificările cuantice au venit pentru curățare.
Straturile de ceapă neterminate de curățare karmică ne-au transferat într-o nouă paradigmă.
Portalurile Superlunii au activat echipe de călători.
Descărcările au venit, transformari, de la lucrător in lumină la războinic.Zeitele Pamantului se chinuiau sa-si instaleze libertatea. Șamanii s-au trezit la conștiința lor astrală.
Activarea corpului de Lumina a fost accelerată.
Toate lucrările făcute anterior au fost ca o rampă de lansare care ne permite să facem saltul cuantic prin două schimburi formate în interiorul portalului supermagnetic.
Transcendem dincolo de planul material, am părăsit clădirea, dacă doriți.
Pentru unii, acest lucru sa întâmplat conștient, și în stare de vis. Pentru alții ajustările s-au facut la stilul lor de viață, permitand curatarea karmica sa aiba loc.Reducerea matricei planului material necesită mase de energie din ființa noastra organica.
In Trezire si formarea matricei de lumina , pentru unii dintre noi a fost necesara prezenta in planul material dens pentru a se vindeca.
Suntem voluntari. Operațiile cu frecvențe înalte sunt în curs de desfășurare în timpul somnului și în timpul perioadelor de veghe. Nevoia de a sta liniștit și de ” a fi „este adaptarea la munca transdimensională pe care noi, sau sinele nostru superior, o implicăm în prezent.Aceasta este parțial motivul pentru care rutinele obișnuite au fost atât de provocatoare. Activitatile Ascensiunii trebuie să fie completate. Unii voluntari împletesc deja matricea luminoasă în planul material. Alții lucrează cu aliați intergalactici, familii sufletești, pentru a gestiona operațiunile împotriva dușmanilor noștri în cer și pe pamant.
. Șamanul ascunsi efectuează vindecarea șamanică pe planul astral și material.
Suflete de lumina și războinicii, cavaleri Jedi, creează portaluri de lumină cu omologii lor angelici pentru a elibera tot ce este pierdut, traumatizat, înrobit din dimensiunile astrale.Schimbam Liniile Temporale din ce in ce mai constienti. Conștientizarea fluctuațiilor de energie in corpurile noastre, este cheia pentru a învăța săriturile și gestionarea transdimensională. Blocajele de stres, concentrarea pe durere, împiedică trezirea spirituală.
Modificările trebuiesc făcute la rutina noastra zilnica pentru a ne adapta unei căi de conștiință mai înalte.
Când ne coborâm de la stările inalte vibrationale la activitatile de rutina , mintea, corpul, ființa sufletească sunt afectate.Cu cât am lucrat mai sus la un nivel vibrational cu atat mai multe probleme vom avea în frecvențele mai joase.
Asemanator cu curbele , cand trecem printr-un spectru de frecvente diverse cu rapiditate ne poate face să ne simțim cu adevărat rău.
In somn , corpul se odihneste in timp ce spiritul , sinele superior completează detaliile misiunii noastre pe alte frecvențe.
Trezirea ne aduce din nou în conștiință si dacă nu ne împământăm, nu dăm spiritului nostru șansă de a se reîntregi în corp, aceasta poate duce la aceste curburi transdimensionale si ne putem simti rau.Viteza cu care in mod normal ne miscam pana acum nu mai este posibila deoarece sistemele noastre energetice fluctuează prea mult.
Simptomele deplasării între dimensiuni, vibrațiile care scad prea repede sau stresul matricei care ne forțează frecvența în jos, sunt:
Boală, amețeli, vărsături,
slăbiciune, ușoară,
slăbiciune la nivelul membrelor,
gândire înceata
tremuraturi
palpitații la inima
anxietate
dificultăți de respirație,dureri de cap momentane
dureri in oase,
epuizare
neîndemânare
probleme intestinale
instincte greu de explicat
senzație de confuzie, de distacare de realitate Prin încetinirea deliberată a mișcărilor și a vieților noastre, suntem mai în măsură să ne acomodam acestor fluctuații interne în frecvențele noastre.
Munca noastra pentru a aduce corpului Lumina are prioritate acum.
Cei care nu și-au adaptat stilul de viață pentru a se adapta la acest lucru se luptă să integreze aceste descarcari , transformari si cresteri .
.Aceste simtome sunt neutralizate de cei care si-au facut schimbarile.Îndepărtează frica și îmbrățișează lumina divină prin minte, meditație, dragoste de sine și recunoștință.
Percepția noastră despre timp nu mai este liniară.
Datele, orele, zilele, saptamanile, lunile au o calitate suprarealista pe masura ce ne aliniem la fluxul vibratiilor iubitoare universale.
Ne îndreptăm spre o nouă conștiință a spațiului cuantic.
Energia dictează toate lucrurile, nu calendarele, ceasurile sau camerele de control.
Suntem în planul material pentru a fi prezenți în trupurile noastre, pentru a ne îndeplini misiunile, spiritele noastre ancorate la planul material, ancorate la Gaia.
Echipamente la nivel de teren.Spații superioare sunt accesate tot timpul.
Pe măsură ce ne ridicăm vibrațiile devenim conștienți din ce în ce mai conștienți, buclele de amnezie se descompun.
Vedem si ne amintim totul in jurul nostru.
Sursa Articol: https://in5d.com/symptoms-of-moving-between-dimensions/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
Vine o vreme în viata fiecaruia dintre noi cand în sfarsit incepem sa întelegem… viata. Nimic nu este intamplator in viata! Va veni o vreme în viata ta cand vei descoperi ca e zadarnic sa fugi dupa o viata în care sa traiesti ceea ce ar trebui sa fie si vei trăi simplu, ceea ce este. Ne dam seama la un moment dat ca viata este o lupta continua, o lupta serioasa si de multe ori parca nu intelegem ca ne jucam de fapt cu noi si cu timpul nostru. Ignoram fara sa ne dam seama, ca avem nevoie de o schimbare, consideram mereu ca avem alte prioritati. Amanam de parca am avea tot timpul din lume. Nu ne dam seama ca nu mai putem pierde nici o zi, nici o ora si nici macar un minut din viata noastra, caci poate fi prea mult când trecem nepasatori pe lânga noi si uitam sa ne privim cu adevarat in suflet. Cu viata nu ne putem juca pentru ca mereu va gasi ocazia sa ne dea semnale care sa ne trezeasca cumva din starea de beatitudine pe care o avem. Problemele pe care nu vrem sa le acceptam par sa dispara pe moment, pentru ca daca le ignoram nu facem decat sa le acoperim cu tacerea pana isi vor cere pretul… Atunci ne simtim loviti de o despartire, de un divort pe care i-l credem un dezastru venit pe neasteptate, uitand ca a venit într-o relatie în care noi am fost parteneri. Atunci, uneori poate mai tarziu decat ne-am fi dorit regretam…Si uite asa ne trezim… De atatea ori in viata spunem: Mi-am dat seama ca viata a trecut pe langa mine! Vrem sa spunem atatea dar parca viteza timpului nu ne mai da ocazia, sau poate ni se pare ca mai avem destul timp sa spunem cuvinte nespuse, asteptam un moment special. Nu ne dam seama ca fiecare moment este special, trebuie doar sa tinem ochii deschisi pentru ca „fericirea vine din lucruri marunte” …si acele gesturi aparent neimportante „cantaresc” infinit mai mult in comparatie cu orice…

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto
Vine o vreme în viata fiecaruia dintre noi cand în sfarsit incepem sa întelegem… viata. Nimic nu este intamplator in viata! Va veni o vreme în viata ta cand vei descoperi ca e zadarnic sa fugi dupa o viata în care sa traiesti ceea ce ar trebui sa fie si vei trăi simplu, ceea ce este. Ne dam seama la un moment dat ca viata este o lupta continua, o lupta serioasa si de multe ori parca nu intelegem ca ne jucam de fapt cu noi si cu timpul nostru. Ignoram fara sa ne dam seama, ca avem nevoie de o schimbare, consideram mereu ca avem alte prioritati. Amanam de parca am avea tot timpul din lume. Nu ne dam seama ca nu mai putem pierde nici o zi, nici o ora si nici macar un minut din viata noastra, caci poate fi prea mult când trecem nepasatori pe lânga noi si uitam sa ne privim cu adevarat in suflet. Cu viata nu ne putem juca pentru ca mereu va gasi ocazia sa ne dea semnale care sa ne trezeasca cumva din starea de beatitudine pe care o avem. Problemele pe care nu vrem sa le acceptam par sa dispara pe moment, pentru ca daca le ignoram nu facem decat sa le acoperim cu tacerea pana isi vor cere pretul… Atunci ne simtim loviti de o despartire, de un divort pe care i-l credem un dezastru venit pe neasteptate, uitand ca a venit într-o relatie în care noi am fost parteneri. Atunci, uneori poate mai tarziu decat ne-am fi dorit regretam…Si uite asa ne trezim… De atatea ori in viata spunem: Mi-am dat seama ca viata a trecut pe langa mine! Vrem sa spunem atatea dar parca viteza timpului nu ne mai da ocazia, sau poate ni se pare ca mai avem destul timp sa spunem cuvinte nespuse, asteptam un moment special. Nu ne dam seama ca fiecare moment este special, trebuie doar sa tinem ochii deschisi pentru ca „fericirea vine din lucruri marunte” …si acele gesturi aparent neimportante „cantaresc” infinit mai mult in comparatie cu orice…

Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu