Totalul afișărilor de pagină

23 apr. 2019

Semne care arata ca o persoana se gandeste in secret la noi – putem chiar afla cine e acea persoana...

Mintile oamenilor au capacitatea de a face lucruri incredibile, iar cele mai multe dintre ele inca nu sunt intelese complet. Un lucru surprinzator pe care mintea noastra o poate face ar fi sa ne spuna cand cineva se gandeste la noi. A recunoaste sentimentul ca cineva se gandeste la noi ar fi un pas inainte in obtinerea unei capacitati mintale remarcabile. Asadar, iata care sunt semnele care ne vor arata ca cineva se gandeste la noi: 

Roseata la urechi si fata, fara un motiv anume
Am auzit cu totii fraza: “Imi ard urechile”. Aceasta este o zicala veche care ne spune adevarul despre faptul ca cineva se gandeste la noi. O roseata care apare pe urechi si fata este adesea un semn al existentei emotiilor. Insa daca nu este vorba de emotii si noi totusi experimentam roseata, atunci poate ca e vorba de ceva ce vine din afara noastra. Asadar, cand simtim ca urechile noastre ard sau ca rosim fara un motiv anume, atunci ar trebui sa stim ca cineva se gandeste la noi.
Anxietate brusca

Fiecare dintre noi stie cum este atunci cand simtim ca cineva ne supravegheaza, adica se uita la noi; la fel, putem chiar detecta cand o persoana se gandeste la noi, indiferent daca ea este aproape de noi sau nu. Principalul lucru pe care trebuie sa-l facem atunci cand simtim ca cineva se uita la noi ar fi sa verificam daca acea persoana chiar exista; daca nu exista, este posibil ca cineva sa se gandeasca la noi.
Ranjet naiv
Cand cineva de care ne place ne complimenteaza dintr-o data, ne referim la “ranjetul naiv”. La fel, putem obtine acel “ranjet” atunci cand o persoana se gandeste la noi.
Cine se gandeste la noi?
Detectand oricare dintre semnele de mai sus, putem incerca sa simtim cine este persoana care se gandeste la noi. Mai intai de toate, ar trebui sa gasim un loc retras si linistit, in care sa putem medita, despre sentimentele pe care tocmai le-am experimentat. Ar trebui sa pastram aceste sentimente in centrul mintii noastre, pe masura ce trecem la starea meditativa. Apoi, cand suntem gata, putem incerca sa urmam conexiunea noastra telepatica. Ar trebui sa ne lasam mintea sa rataceasca in jurul corpului nostru, pentru a vedea unde sentimentele par sa ne traga de fapt. Cand gasim in cele din urma sursa, putem merge dupa conexiune. Ar trebui sa permitem ca energia conexiunii sa curga peste tot. Chiar daca imaginea nu este clara, ar trebui sa continuam sa incercam, cel putin o data in timpul zilei, pana totul se va clarifica si vom sti cine a fost persoana respectiva. Daca practicam, s-ar putea chiar sa aflam ce gandea persoana respectiva despre noi.
-sursa- https://www.almeea.ro/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu