Totalul afișărilor de pagină

30 apr. 2019

Sa nu incerci niciodata sa schimbi drumul cuiva. ...

Ar fi mare greseala sa incercati sa schimbati drumul cuiva.Fiecare cu propria alegere,chiar daca ii mai ajutati cu una alta.A spune ceea ce stiti,a le aduce si lor informatii ,nu inseamna ca le schimbati calea cumva.Poate ceea ce au aflat ca noutati sa ii faca sa mearga si ei pe calea noua,este alceva,dar ca sa va apucati voi sa incepeti sa ii faceti sa aleaga calea voastra este total gresit.
Pe voi cine va adus aici? Nimeni alcineva decat intuitia voastra,mintea voastra,inima,deci nu va bagati cu forta in viata cuiva sa incercati sa ii schimbati drumul.
Sigur ar fi bine sa putem sa schimbam cati mai multi oameni,si ar fi numai de bine acest lucru,dar nu se poate,nu au in primul rand intelegerea necesara,plus ca este gresit sa aduci pe cineva pe un drum daca el nu la ales,incalcati liberul arbitru al acelui om.Cu timpul poate si ei vor gasi caile gasite de voi,ca totul este la vedere,nimeni nu ascunde noutatile,este necesar sa intre pe net si acolo sa gaseasca destula informatie.
Nu incercati sa fiti voi profesori pentru adormiti,trebuie sa fiti foarte atenti cand dati o informatie,ca la mintea mica care o au o sa fiti catalogati nebuni,sau oameni care au iesit din sistem.Cand faci asa ceva este grav,nu poti sa iesi din sistem si sa strigi in gura mare ca ai gasit alt drum cu care rezonezi maxim,ca o sa fi pus la zis si impuscat la propriu de adormiti.
Alegeti-va voi calea voastra,dar in liniste,aduceti informatii subtile,cu mare grija,si feritiva ca cineva sa va puna la zid ca sunteti un ciudat ce sa lepadat de invataturile acestei lumi manipulate,ca ati scapat de minciuni si manipulare.
Aveti grija de voi.
-sursa- https://olumelibera.blogspot.com
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu