Totalul afișărilor de pagină

23 sept. 2021

ACTUALIZĂRI ENERGETICE! ...

 

"Primim deja Energie, Coduri Luminoase Plasmatice și Descărcări ale Echinocțiului în sistemele noastre și s-ar putea să le simțiți ca o presiune în cap, o temperatură mai ridicată în corpul nostru, transpirații nocturne, somn tulburat, emoții care vin din nicăieri ( nevoia de a plânge), simțindu-vă obosit și flămând sau nu puteți mânca nimic.
Nu doar că ni se pare, ci simțim că trecem printr-un alt proces de eliminare a densității din sistemele noastre. Înseamnă că este posibil să se simtă că temperatura corpului este mai mare (dar nu febră), presiune în cap / corp, că nu puteți dormi toată noaptea, dar vă treziți și nu mai puteți dormi, deoarece simțiți că mintea dvs. este online și nu se va închide. Ați putea transpira mai mult, doriți să mâncați mai mult, aveți senzația că vă veți îmbolnăvi, dar este mai profundă acea stare fizică de îmbolnăvire, deși s-ar putea să aveți furnicături pe căile nazale, sinusuri, gât ...
Aceste activări au loc în faze și cicluri și suntem într-o astfel de fază acum.
Mergem înainte și avansăm!
Primim această energie, deoarece este atât de puternică încât sistemele noastre s-ar putea prăbuși dacă am primi toate dintr-o dată.
Acesta este motivul pentru care fluxul de energie a început deja și va continua chiar și după ziua efectivă a echinocțiului. Se pare că totul a început cu portalul 9: 9 și nu vom avea mult timp liber până la echinocțiu.
Acesta este o actualizare importantă.
Odihnește-te cât poți, împământează-te, bea mai multă apă, susține-ți corpul fizic, petrece cât mai mult timp afară și bucură-te de soare. Înotul sau doar plimbarea prin apă vor face minuni, deoarece vă vor ajuta corpul să elibereze energia densă.
O astfel de eliberare se va întâmpla și după plimbări în natură, munți sau purtând cristale cu tine. Plângeți dacă aveți nevoie. Vă va ajuta să eliberați mult presiunea și greutatea."
Sursa: divinefeminine777 via Angelica Mihaela Costea
 
Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com
 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu