Totalul afișărilor de pagină

9 sept. 2021

MISIUNEA PERSONALĂ...


 
”Misiunea personală pe care v-ați propus să o faceți în această viață, sau misiunile, căci unii aveți mai multe, este scrisă în sufletul vostru și în conștiința voastră. Odată ce vă conectați cu propria voastră conștiință, veți descoperi și misiunea pe care o aveți de înfăptuit.
Nu este nicio tragedie dacă v-ați răzgândit în privința ei. Sufletul știe că este nemuritor și își poate alege o altă viață în care să își îndeplinească ceea ce și-a dorit. Nimeni nu este pedepsit, nimeni nu arde în focul veșnic al Iadului. Atâta timp cât sunteți nemuritori, nu aveți de ce să vă temeți.
Ideea e că această misiune este importantă doar în măsura în care sunteți conștienți de ea. Sunt oameni care nu știu și nici nu vor să știe ce misiune au în viață. Și trăiesc foarte bine și așa. Deci, nu e niciun motiv de stres, de îngrijorare dacă nu v-ați realizat încă ceea ce v-ați propus. La un moment dat, o veți face. Că va fi în alte vieți sau chiar în viața aceasta, rămâne de văzut. Doar vă rog să nu stați cramponați de ideea că, dacă nu faceți misiunea personală, veți muri sau veți fi pedepsiți.
Asta sună exact ca și religiile care spun că, dacă nu faci fapte bune și nu ești un sfânt, atunci ești aruncat în iad. În niciun caz.
Este important să conștientizați că ați venit aici ca să trăiți, să fiți, doar. Ceea ce sunteți, e datoria fiecăruia să descopere pe cont propriu. Ce e adevărat este că, odată ce ați descoperit misiunea voastră personală, ceva în interiorul vostru nu vă va lăsa să vă mai odihniți dacă nu o veți face. Dar, chiar și așa, nu va fi nici o pedeapsă.
Tot sensul vieții este creația și trăirea. Experiențele. Faptul că insist pe muncă, pe realizarea a ceva, pe crearea propriei realități vine pentru a vă ajuta să vă decideți ce este bine pentru voi. Ceea ce nu este bine este stagnarea. Dar e o alegere pe care o faceți și nu vă condamnă nimeni.
Puteți să trăiți în stagnare cât doriți. Totuși, dacă ați ajuns la o anumită conștientizare, la anumite informații, este important să le integrați, să fiți doar. ”
Fragment din cartea „Percepția magică a abundenței”
Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu