Totalul afișărilor de pagină

30 sept. 2021

De ce ai venit aici pe pământ? ...


 ”Calea în viaţă tu singur ţi-o dai înainte de a coborî pe Pământ sau pe altă planetă. Nu există niciun judecător în afară de tine însuţi. Faptul că cineva te judecă te face să te simţi rău, vinovat, neputincios și alegi întotdeauna ceea ce nu simţi. Ceea ce nu ştii tu este că nu există nimeni să te judece. Tu singur îţi faci judecata. După ce pleci din această formă umanoidă, în planul astral îţi revezi viaţa și în funcţie de ce ai făcut sau nu ai făcut, te pregăteşti pentru următoarea. Şi tot aşa la nesfârşit.

Nu există niciun sfârşit și nu a existat niciun început. Ştiu că pare dificil de crezut dar, tocmai de asta îţi spun, ca să nu îţi mai faci atâtea mustrări de conştiinţă. Tot ce ai de făcut este să trăieşti, să experimentezi, să ai parte de experienţe. Asta e tot ce contează.

Când vei fi faţă în faţă cu propria ta viaţă, nu vei mai sta să te gândeşti la păreri de rău ci la ceea ce ai făcut, cum i-ai făcut pe ceilalţi să se simtă și cel mai important, cum te-ai simţit tu? Ai lăsat ceva în urmă? Ai spus o vorbă bună? Ai încurajat pe cineva? Ai ajutat pe cineva? Te-ai ajutat pe tine însuţi?
Venind aici, ţi-ai spus de nenumărate ori că tu vei reuşi, că ai să ajungi să îi ajuţi pe ceilalţi și să te ajuţi pe tine, că vei evolua, vei învăţa din greşeli și din reuşite, că te vei înţelege cu cei din jurul tău și mai ales, că te vei accepta exact aşa cum eşti. Creatorul te-a făcut perfect, iar tu nu îţi dai seama de asta, fiindcă te compari mereu cu cei din jurul tău. Dacă unul arată mai bine, sau are mai multe sau duce o viaţă mai bună, din perspectiva ta, tu tot ce faci este să îţi împovărezi viaţa și experienţele.

Ceea ce vezi la celălalt, poţi să ai și tu. Poţi alege din milioanele de experienţe, ce anume ai vrea să faci, ai vrea să ai sau ai vrea să fii. Încă nu ai ajuns să înţelegi cum funcţionează totul. Universul îţi oferă tot ceea ce îşi doreşte sufletul tău, dar, până acolo trebuie să ştii și tu ce anume este ceea ce vrei. Dacă nu stai cu tine însuţi, nu te descoperi și laşi pe cei din jur să-ţi dicteze viaţa și călătoria pe această planetă, te vei simţi ghinionist și vei crede că Dumnezeu are ceva cu tine, fiindcă nu-ţi oferă ceea ce tu îţi doreşti, în schimb toţi ceilalţi au încă și mai mult.”

Fragment din cartea ”Învățături Holistice pentru o viață conștientă” 

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu