Totalul afișărilor de pagină

7 sept. 2021

Dragi frați ai planetei Pământ! Sunt ASHTAR SHERAN!...


 
Vin astăzi aici să vă aduc vești bune. Nu mai este nimic de ce să vă îngrijorați, armele au fost distruse. Deci, acum vom începe o nouă fază, faza eliberării de pe suprafața planetei. De fapt, această fază a început deja cu mult timp în urmă. Nu am stat în zadar așteptând finalizarea procesului din interiorul planetei înainte de a ieși la suprafață, am lucrat simultan pe mai multe planuri. Multe acțiuni au fost deja întreprinse pe suprafața planetei voastre, cu toate acestea, marile minți gânditoare și reprezentanții celor care le-au dominat sunt încă în jurul planetei. Și procesul de eliminare pur și simplu de la putere, nu este un proces ușor și simplu.
Atât de mulți dintre oamenii pe care îi vedeți astăzi nu mai sunt oameni adevărați, ci sunt clone ale oamenilor care au jucat cândva acel rol. Deci, încheierea acestei farse este marele obiectiv acum. E timpul să punem capăt minciunilor și controlului, astfel încât să putem începe efectiv procesul ascensiunii. Dar nu ascensiunea propriu-zisă, a migrării voastre la a cincea dimensiune. Mai sunt multe de făcut, vor mai fi multe schimbări pe planeta voastră, pentru ca evenimentul să se întâmple de fapt.
Sperăm că ați învățat deja să nu vă lăsați afectați de suferința altora și să înțelegeți că toți culegeți roadele propriilor decizii, ale călătoriei vieții voastre, ale alegerilor sufletului vostru, ale rezistenței la a vedea că există ceva dincolo de orizont. Mulți vor să creadă în continuare că lumea este doar ceea ce știu și nu vor să-și lărgească viziunea, deoarece pentru ei este mai confortabil să creadă doar în asta, crezând că așa se vor simți în siguranță. Și când sunt forțați să vadă dincolo și să descopere pur și simplu că ar fi putut face un pas dincolo și nu au făcut-o, revolta va fi mai mare, pentru că își vor da seama că și-au irosit o parte din viață crezând în minciuni, crezând în interese, nu în adevăr.

Pentru a fi un lucrător al luminii, pentru a fi o sămânță divină, indiferent de eticheta pe care doriți să o puneți, prefer să fac un apel tuturor celor care aspiră la a cincea dimensiune; pentru că sunteți cu toții într-un antrenament continuu, zi de zi, cu lecții dure, exerciții grele, dar mergeți înainte, depășind obstacol cu ​​obstacol și nu vă opriți! Am observat că mulți dintre voi nu puteți face față noilor fluturi de lumină și cereți să vă opriți, deoarece exercițiile sunt prea intense. Respectăm acest lucru, dar îi avertizăm doar să nu se odihnească prea mult timp, pentru că la fel ca un soldat, dacă practicați exercițiile continuu, mușchii și celulele devin din ce în ce mai puternice.
Dar dacă vă veți opri, veți pierde din puterile acumulate și întregul mecanism de acțiune, de curaj, de luptă va cădea în hibernare, iar noile sarcini vor părea și mai dificile până când veți relua același ritm. Așadar, vă puteți odihni puțin, dar mentineți-vă pe poziții, astfel încât celulele voastre să continue cu același ritm ascensiunea, transmutarea, căutarea adevărului, indiferent dacă este greu sau nu. Mulți dintre voi cred că este "la modă” să spuneți că sunteți un lucrător al luminii. Deci, vă spun; când afirmați asta, Universul te va pune pe acea cale, ca lucrător al luminii. Deci, dacă nu doriți să urmați această cale și vi se pare prea dificilă, apoi afirmați că nu sunteți un lucrător al luminii și totul va fi anulat!
Dacă veți afirma că sunteți lucrător al luminii doar pentru a vă satisface ego-ul, apoi acceptați toate consecințele afirmației respective!

Nu jucăm jocuri aici, nu ne prefacem! Fiecare dintre voi, care se numește Lucrător al Luminii, are misiunea de a fi un stâlp de lumină și de a menține energia planetei ancorată. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să fiți curați și implicați pe deplin în întregul proces de ascensiune. Deci, nu vă jucați cu lucruri serioase. Dacă nu vreți să urmați calea ascensiunii în calitate de lucrător al luminii, deoarece vă pare prea dificilă, prea brutală, prea dureroasă, cereți să plecați, spuneți tare că nu sunteți lucrător al luminii și toate sarcinile și vor fi anulate instant, iar drumul acela către Dimensiunea a 5-a, nu veți mai fi obligați să-l parcurgeți, veți lua un alt drum care duce și la Dimensiunea a 5-a, dar va fi drumul celor care vin după; un drum mult mai dificil, mult mai solicitant în procesul schimbării, în atitudini și în sarcini.

Deci, faceți alegerea pe care o doriți, nu forțăm pe nimeni să facă nimic, dar presupunem că toți doriți să ajungeți în a cincea dimensiune. Deci, există și o alternativă, dacă simțiți că nu vreți să fiți nici pe un drum, nici pe celălalt, spuneți „Nu vreau să ajung în a cincea dimensiune” și atunci viața ta va continua exact așa cum a fost întotdeauna, dar vei fi scos de pe ambele drumuri și vei continua să fii pregătit să părăsești planeta.

Conștientizați că totul este alegere, nu forțăm pe nimeni să facă nimic. Faceți alegerea dorită. Există trei alternative; altele nu mai sunt, ci doar aceste trei. Alegeți o cale de urmat, deoarece de acum înainte, mai mult ca oricând, toate instrucțiunile pe care le-ați urmat vă vor determina să intrați automat în acțiune. Și să nu o luați drept ridicarea armelor sau lupta fizică. Sarcina se referă la a rămâne echilibrat, a nu te implica în haosul din jurul tău și a fi total cu inima deschisă, oricând, oriunde, oricărui îți va veni în întâmpinare.

E timpul să faceți alegerea! Nu vă forțăm pe niciunul dintre voi să facă nimic, dar odată ce luați o decizie, vă asumați și consecințele, pentru că totul se va accelera de acum înainte, iar munca voastră va fi mult mai solicitantă, va deveni mai intensă cu fiecare zi. Mulți oameni gândesc: „Oh, vorbești despre antrenament, dar nu simt și nu văd nimic. Sunteți cu toții instruiți, dar pentru moment, nu vă amintiți nimic. Dar toți în fiecare seară sunteți instruiți profund. Unii dintre voi vă amintiți, aveți flash-uri că ați luptat undeva împotriva ceva. Alții nu-și amintesc nimic și cred că nu se întâmplă nimic.

Apoi vă spun: că toți sunteți instruiți zilnic, noaptea, de Maeștrii voștri. La momentul potrivit, vă vei aminti toate instrucțiunile, întregul antrenament, totul. Ar fi neproductiv să fiți instruiți atât de mult timp și la momentul potrivit, să nu vă amintiți nimic. Când va fi momentul potrivit, vă veti aminti și veți putea pune în practică tot ceea ce ați învățat, în mod eficient. Ați vrut emoție? Atunci veți avea emoție. Cei care au sufletul războinic sunt nerăbdători, deoarece sufletele lor vor să înceapă bătălia și așa va fi. Și încă o dată, repet: nimeni nu vorbește aici despre o bătălie fizică sau despre o luptă împotriva ființelor întunecate. Bătălia este în inimă, bătălia este cu sentimentele, bătălia este împotriva a tot ce va veni împotriva ta. Și va fi marele test, unde veți arăta că sunteți gata sau nu pentru a cincea dimensiune, în funcție de reacția voastră.

Deci, din nou spun, cine crede că nu este pregătit, spuneți:
- „Nu sunt lucrător în lumină, dar vreau să ajung în a cincea dimensiune” - Foarte bine, veți fi dus pe un alt drum, ce nu este mai ușor decât acesta, dar nu vei avea la fel de multă responsabilitate.
- „Nu, nu vreau să merg în a cincea dimensiune, nu vreau nimic din toate acestea, apoi cereți să rămâneți, cu cei care vor să meargă în a treia dimensiune.

Acestea sunt alegerile, nu există altele. Afirmați pentru fiecare sine superior, pentru fiecare dintre voi, ce doriți și cine sunteți. Acest lucru trebuie afirmat și spus din inimă. Nu, alegerea nu se poate face mâine, mai târziu, luna viitoare, anul viitor. Trebuie făcută astăzi. Nu mai este timp să așteptați. Deci, faceți alegerea, spuneți sinelui superior cine sunteți și ce doriți. Este foarte simplu, nu există prea multe lucruri la care să ne gândim. Acum, din nou, vă reamintesc: O declarație făcută, va fi îndeplinită cu orice preț, pentru binele vostru superior.

Soldații care se înrolează din propria lor voință, cu greu vor părăsi această armată după aceea și vor rămâne în această armată până la sfârșit, pentru că vă garantez: că, în ciuda durității, a tuturor dificultăților, a tot ceea ce veți trece, la final meritul va fi pe deplin răsplătit. Pentru că sentimentul datoriei făcute pentru propriul tău suflet și pentru atâtea alte suflete care vor fi ghidate de tine, va fi imens, va fi fără dimensiuni, va fi o recunoștință infinită, pentru o treabă bine făcută, din inimă și cel mai important, în numele iubirii necondiționate, pure.

Așteptăm, faceți alegerile voastre. Nu anulați pentru mâine, faceți alegerea azi! Spune-i Sinelui tău superior ce vrei, deoarece trupele se formează, și bătălia Iubirii necondiționate împotriva oricărui alt sentiment negativ, a început deja. Dar este nevoie de mulți, foarte mulți soldați ca să se întâmple de fapt, acum, pe planeta Pământ.


-Canalizat de Band Schieb-

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu