Totalul afișărilor de pagină

3 ian. 2015

Atacurile archonice la nivel mental ...

Atacurile archonice la nivel mental au loc ziua,in timpul starii de veghe si noaptea,in timpul somnului.
Gandurile nefaste:suicid,crima sau violenta,ceata in minte,dezorientarea,galagia asurzitoare,vorbaria interminabila,cuvintele obscene sau fara sens,crampeie din filme negative vazute ce va vin in minte sau crampeie din trecutul vostru,cele mai urate si traumatizante,sunt parte din metoda lor de a va bombarda creierul in stare de veghe,de a va slabi si speria.
Gandurile de inutilitate,sau de maretie exagerata,orgoliul sau dimpotriva slugarnicia,fricile de toate felurile care se declanseaza la anumite imagini privite,fac parte dintr-un mare arsenal.Daca nu reusiti sa faceti liniste,aceste atacuri pot dura zile intregi,ajungand in punctul in care nu mai puteti adormi din cauza galagiei din minte.Puteti ajunge chiar in punctul in care sa ii auziti clar cum va sfideaza si aveti impresia ca ati pierdut controlul mintii voastre.Daca va concentrati,puteti sa ii auziti,impresia este ca este vocea voastra interioara,dar daca ea este furioasa,are pentru voi indemnuri negative sau va declara razboi direct,acea voce nu sunteti voi.In timpul noptii,voi nu va aflati in corp,el este lasat in grija elementalului,atunci ei profita la maxim si va introduc programe distructive in creier.Archonii va induc cosmaruri in care sunteti atacati,batuti,urmariti sau chiar ucisi,pentru a se hrani cu emotia negativa pe care o resimtiti la trezire,in urma acelui vis.Ei au niste programe care va stimuleaza undele cerebrale pentru a produce ceea ce doresc ei,cat timp voi nu sunteti la carma corpului fizic,si spiritul vostru este plecat.
Cosmarurile se vor axa mereu pe temerile voastre,incepand de la cele mai mici si pana la fobii.Daca va este frica de apa,visati ca va inecati.Daca va este frica de inaltime,visati ca o sa cadeti de pe o cladire foarte inalta.Alte temeri,cum ar fi moartea celor dragi,pierderea copiilor vostri,vor fi si ele exploatate la maxim.
Ele vor continua pana voi veti invata in vis sa contracarati ceea ce ei va dau,in acel moment voi interveniti in vis si schimbati situatia sau dizolvati cosmarul.Pe masura ce deveniti mai constienti ziua de jocul lor,veti deveni si in timpul visului,in scurtele perioade in care va intoarceti in trup.
Solutii
Linistirea mintii.Acesta este un pas crucial,daca il stapaniti,veti avea liniste pe o lunga perioada de timp,chiar daca vor mai fi tentative din partea lor.Trebuie sa ocupati mintea cu altceva,ca sa nu mai ruleze programul lor.Ocupati mintea cu orice altceva,pentru ca la inceput nu este posibil sa faceti liniste,nu puteti decat sa va produceti gandurile voastre,sa le acopere pe ale lor.
Meditatia o folositi abia dupa ce ati ocupat mintea,ca ei sa slabeasca,pentru ca linistea altfel va fi perturbata mereu,veti fi intrerupti mereu cand meditati,ca sa nu puteti face nimic.
Creativitatea-pictura,dansul,muzica sunt modalitati excelente,pentru a va tine mintea ocupata.
Cititul si filmele amuzante,rasul,glumele,mesajele pozivite,inconjurarea cu oameni asemenea voua,va ajuta la mentinerea vibratiei ridicate,stati in energia lor cat mai mult,pentru ca aveti nevoie de suport.
Plimbarile in aer liber si impamantarea,ascultarea naturii,vizualizarea unor scenarii frumoase se viitor creeaza de asemenea pozitivitate.
Folositi toate metodele,pe rand,abordati problema din toate unghiurile,sa nu fie brese,atunci cand ei efectiv va urla in minte,folositi tot ce aveti.
Daca aveti cosmaruri ce va implica pe voi,aceia nu sunteti voi,este implantul lor ca sa va faca sa va simtiti vinovati ca ati fi facut ceva intr-un vis,solutia este sa stergeti urgent,sa nu va ganditi deloc la ce v-au indus,sa nu acordati importanta,ca si cand a fost nimic.Nepasare totala.
Indiferent de ganduri,sa nu cedati sub nicio forma,in primele zile,pentru ca veti pierde teren,daca v-ati angajat in lupta,luptati pana obtineti linistea.Dupa linistirea mintii,veti avea de muncit pe alte fronturi,pentru ca ei vor incerca atunci alte metode.-sursa -http://federatiagalacticaaluminii.blogspot.ro/-publicat de 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu