Totalul afișărilor de pagină

27 ian. 2015

Despre o noua abordare reiki ...

Despre Reiki se cunoaste un volum enorm de informatii, atat despre originea apritiei in cunoasterea umana, cat si a cunostintelor simbol si efect energetic care au fost primite pri cheneling de la urmasii doctorului Usui. Cea mai plauzibila poveste despre ce este reiki este cea a lui Don Beckett care se remarca printr-o abordare simpla, naturala si accesibila ceea ce aduce de fapt unic aceasta lucrare este faptul ca se pune accent pe existenta reiki ca o cale de cunoastere de sine, de conectare launtrica.Metoda Reiki este una din numeroasele metode de evolutie spirituala, de constientizare si de reactivare a legaturii cu divinitatea. adevarata natura a reiki-ului este incurajarea diversitatii a participarii libere de orice constrangere pe care le au de obicei tehnicile de lucru.
Reiki este un proces continuu, o calatorie fara de sfarsit, dincolo de orizont, iar "schimbarea" si "dezvoltarea" sunt cuvinte cheie.
Pornind de la cunoasterea prin care se afirma ca "corpul uman este o holograma a Ceea Ce Este", si astfel incorporeaza toate elementele, precum toata cunoasterea tehnicilor de vindecare "Tu esti Universul" este o reflectare a gradului sau de constientizare.
Atunci cand iti faci reiki trimite energie intregului Univers.
Don Beckett considera ca nu se trimite energie la distanta, ci chiar atinge Intregul, acolo unde nu exista nici spatiu. nici timp.
Se crede ca acordajul este o problema de trezire a constiintei. Energia pe care o generam poate fi de asa o natura incat "vine vremea in care putem face acordaje reiki prin manifestatrea intentiei, fara niciun ritual anume.
Vine o vreme cand putem trece chiar si dincolo de intuitie, acolo unde simpla noastra prezenta va oferi acordajul celor care cauta evolutia spirituala.
Beckett abordeaza multa subiecte controversate:
a) simbolurile Reiki (simbolurile reiki nu sunt totul in Reiki, este bine sa trecem peste ele sa ajungem la sursa);
b) maiestria Reiki (a fi maestru reiki inseamna a fi propriul maestru);
c) problema "schimbului energetic, a preluarii";
d) acordajul in scop terapeutic.
Deoarece umanitatea se apropie de momentul schimbarii, abandonam concepte si tehnici invechite care pot deveni piedici in evolutie.
Ghidul ne va fi Sinele nostru "este bine sa mergem inainte calauziti de intuitia noastra din moment ce ea ne conduce mereu spre lucruri noi si mai bune".
Tema recurenta este increderea in  propria intuitie si in cunoasterea interioara. Intuitia si cunoasterea sunt mesaje ale adevaratului Sine si in Reiki este vorba de noi insine.
Reiki nu are de-a face cu regulile, voi va scrieti propriile reguli. Reiki nu este ceva legat de simboluri sacre si secrete. Voi sunteti sacri si voi sunteti cei care aveti acces la secret. Reiki nu face altceva decat sa va ajute sa va amintiti.
Reiki, adevarata poveste aduce atat de necesara gura de aer proaspat, luminand drumul catre amintirea cunoasterii interioare.
-sursa- http://medicinacomplementara.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu